הנה עוד שיר עם קול דומה לזה של מייקל

הנה עוד שיר עם קול דומה לזה של מייקל

נראה לי שזה אותו ג'ייסון מלאכי ההוא מממאסיטה.. http://youtube.com/watch?v=344gubLAcmE

g a g a

New member
לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה ממש לא נשמע

כמו מייקל
איך אפשר להתבלבל? למייקל יש קול טהור, צלול כזה. מדובר בחקיין ותו לא
ואם יסתבר שטעיתי, אני אוכל איזה כובע שתתנו לי

נכון..

אבל יש עוד משהו, התחילו לרוץ כל מיני טענות(שהן לא לגמרי חסרות בסיס) שג'ייסון מלאכי, זה בעצם אנגרמה של מייקל ג'קסון, כדי שיחשבו שהשירים האחרונים שדלפו לאינטרנט הם לא באמת של מייקל.. אמנם זה נשמע קצת טפשי, אבל מצד שני, לג'ייסון מלאכי הזה יש קול די דומה, ותחשבו, לא שמענו ממייקל משנת 2004, אולי הקול שלו גם השתנה טיפה? תחשבו בקשר לאנגרמה, למרות שהיא לא הכי מדויקת, אבל היא דומה: michael jackson jason malachi יש בזה משהו...

Jacko12

New member
תודי שזה שקשה להבחין...

צריך לחפש את הדקויות המסויימות של מייקל כדי לשלול את הזמר ששר את השיר, אך הוא דואג לזה להשמע ממש אמיתי. אני עדיין חושב שיש סיכוי סביר שזה מייקל ג'קסון. כפי שנאמר ביוטיוב JM אכן MJ אולי...

Jacko12

New member
טוב אני מבטל את זה...

עכשיו גיליתי את מקור הקול. חיקוי מעולה, אבל לחלוטין לא מייקל!!!

g a g a

New member
../images/Emo207.gifהתבקשתי למסור לכם הודעה חשובה../images/Emo124.gif

סטימצקי עושים הזמנה למגזין האיטלקי ווג (ההוא עם התמונות של מייקל
). המגזין עולה 84 ש"ח. FYI

abigaillovesmj

New member
סניף מסוים או סטימצקי באופן כללי?

צריך להתקשר אליהם או או פשוט להגיע? את יודעת מתי הוא מגיע לחנויות? תודה

קראתי את כל הדיונים, ואני רוצה להגיד

שאתם טועים בגדול ! אלה שחושבים שזה חקיין (בשיר שדלף). זה בהחלט מייקל ג'קסון ששר ! יש לי כבר את האלבום המלא שמייקל עומד להוציא בקרוב ! "Let me let go" - אחד השירים שייכללו באלבום הזה ! צאו מהאשליות שזה לא מייקל...תנו קצת כבוד ! ואיריס: מעניין יהיה לי לראות איך תגיבי כשתשמעי את השיר מהדיסק הרשמי. הרי זה יהיה אותו ביצוע ואותו קול חחחחחחח

g a g a

New member
מעניין איך אתה תגיב כשיסתבר שמדובר

באיזה זמר סוג ג' ולא מייקל
ועכשיו רגע קטנטן של רצינות: אם אני טועה, אז אוקיי, כולם טועים. לא קרה כלום. לי באופן אישי, זה לא נשמע כמו מייקל. זה נשמע כמו מישהו שמאווווווווווד מנסה להישמע כמוהו. ו"יש לי כבר את האלבום המלא שמייקל עומד להוציא בקרוב !" - וואוו. איזו הכרזה. אני צריכה להסיק מזה שאתה בלנקט? או פאריס? או פרינס? או אפילו WIIL I AM? אתה בהחלטבר מזל שיש לך כבר את האלבום המלא.

dancing gabriel

New member
איך קוראים לאלבום?

כמה שירים יש באלבום? איך קוראים לרצועות? מה נשמע לך הכי טוב עד עכשיו? כמה בלדות וכמה שירים קיצביים? *שאלות אלה הומצאו והוצאו מהמאגר הארצי למציאת זייני שכל. אין להשתמש בהם אלא להוציא מידע אמיתי או הודעה רישמית בדבר זיינות השכל של אדם המפרסם הודעה. תודה.

Jacko12

New member
כן אה...

http://www.myspace.com/jasonmalachi עדיין אין לי את האלבום החדש, יש לי את השלושה שאחריו. תעשה לי טובה, זה כבר ידוע שזה לא הוא. לפחות בלי לשקר...תאמר את דעתך חופשי...

שמע...

תביע את דעתך והכל, סבבה אם אתה חושב שזה מייקל, גם אני לא פוסל את האפשרות הזאת לגמרי.. כי אמנם היא קטנה אבל היא קיימת.. אבל לצאת בהצהרה כזאת גדולה?! נראה לך שמישהו פה באמת יאמין שיש לך אפילו שיר 1 מתוך האלבום החדש?! לא נראה לי..

חבל שאתם סתם ככה קוטלים.

הבנתי שאתם חושדים בשירים האלה שדלפו, ואתם לא מאמינים שזה אכן השירים מהאלבום החדש של מייקל. לא באתי להוכיח משהו או להוציא לשון לאף-אחד! בסה"כ אני רוצה שתתייחסו בכבוד לזמר ולשירים שדלפו, כי זה מישהו שעל שמו נקרא הפורום הזה ! מודה באשמה - יש לי את האלבום המלא של מייקל ג'קסון. השם של האלבום עדיין לא נקבע סופית, ואין לי את המידע הזה. אני קיבלתי את האלבום אתמול בערב, ואני לא הספקתי לשמוע אותו. פשוט זכרתי את שמות השירים שדלפו, וראיתי שיש אותם באלבום, ובאתי להצהיר שזה באמת מייקל ! אני חושב שאחרי שכבר לא האמנתם, דעתכם לא תשתנה גם אחרי שתשמעו את השירים האלה באלבום. באלבום יהיו 14 שירים חדשים.

רשימת השירים:

רשימת השירים מהאלבום: Gangsta (No friend of mine) - with The Fugees Let me let go Someone put your hand out Shout I need you - with 3T Biggerman Ride with me - with Rodney 'Darkchild' Jenkins Get out of my mind Mamacita - with Santana Xcape Why - with 3T What more can I give Todo para ti (What more can I give - Spanish version) What more can I give/Todo para ti (Spanglish version) בשירים - 12-14. יהיה זה משהו מדהים עם מיטב האומנים של המסיקה !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה