הנה עוד שיר עם קול דומה לזה של מייקל

dancing gabriel - מה רצית???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה יודע ממה אני יכול להתפדח? מזה שאתה כזה ................................קורע מצחוק.............. "בכלל לחשוב על כינוי חדש עם שם משתמש חדש וסיסמא חדשה (וכולנו יודעים שתפוז מבקשים הרבה פרטים בהרשמה)." - אתה מזהיר אותי, שמושתן כמוך יחסום אותי??? אני מזכיר לך משהו - אתה לא המנהל כאן ! אם אני אחליט לעשות שם משתמש חדש וסיסמא זה לא יהיה כדי להיכנס למקום הזה, אלא כדי לפתוח פורום חדש בשם: "מחפשים את dancing gabriel". כל העמוד הזה מצולם, ואם איריס תחסום אותי, אני אפנה עם זה להנהלת תפוז ! אז תסתום ת'פה!

לא חדש שאין כאן הרבה כותבים

כי אנשים חכמים לא ניכנסים למקומות מזוויעים ! אתם סתם אנשים שאין להם הרבה מה להגיד או לכתוב, אז זה משתלם לכם כשאני נמצא כאן. יש קצת עניין חחחחח בלעדיי הפורום הזה בקושי נושם. יאללה חבריייה, אני אבוא לבקר מדי פעם, כדי שקצת תגיבו, והפורום יקבל קצת הודעות ....חחחח בושות ! ילדים קטנים !

g a g a

New member
אני מבינה מדבריך שאתה סבור

שהפורום שלנו מוצף בחבורה של אנשים לא חכמים. אשמח להפנות אותך לפורומים הרבה יותר אינטיליגנטיים אם תחפוץ בכך. פנה אליי במסר אישי במקרה ותרצה פוטרומים שכאלה. ובינתיים, נשמח לשמור על הטרוגניות ולקבל לתוכנו אנשים שאינם חכמים. בלבד.אתה רשאי לא להיכנס לכאן אם הפורום לא לרמתך. המשך גלישה נעימה

dancing gabriel

New member
איריס מבחני אייקיו דחוף!!!! XD

מה קשור לחסום? התכוונתי שמרוב הפאדיחות שאתה עושה לעצמך עם ה"אלבום" המיועד לצאת תתבייש להראות כאן את הפרצוף שלך כי מרוב שכולם פה אנשים טובים שמנסים להביא לך הוכחות ומסבירים לך שאין מצב שזה האלבום וההתעקשות הזאת שלך כלכך מיותרת שביום שהאלבום ייצא תתפדח להראות את עצמך ואז תצטרך לבחור שם משתמש וסיסמא חדשה בתפוז כדיי שלא תכנס אם השם הזה כי אתה עושה לעצמך פאדיחות. אבל כבר אמרו מעליי, אין שכל, אין דאגות... חחח לא פלא שעבדו עליך שאלה השירים של האלבום XD. ראו עם מי יש להם עסק.

למעלה