הנה עוד שיר עם קול דומה לזה של מייקל

אני יודע שהרגתי אותך../images/Emo13.gif

הרגתי, נראה לי, את כולם כאן. אחרי שאמרתי שיש לי משהו כזה לפניכם. Walking Thriller15, "חמוד שלי"...מה קרה? צרות העין שלך לא נותנת לך מנוחה??? הא? הרי גם לך יהיה את האלבום בקרוב, לא? אומנם לא כמוני (עכשיו), אבל יהיה לכולכם...למה אתם כאלה עצבניים.. למה לא להגיד "תודה" לפחות שמעדכנים אתכם. אני לא רוצה להיות גס רוח, אבל זה יהיה ממש מזעזע אם אחרי שהאלבום יצא, וייקלטו שזה מייקל שנדלף לאינטרנט וכולם יחמיאו על השירים ועל הנשמה והקול האלוהי שלו....חחחחחחחחחחחחח

dancing gabriel

New member
כנס אחי....

אחי אני מציע שלפני שתפרסם הודעות כאלה ואחרות כדאי שתעשה שיעורי בית. יש כאן אנשים שהם מעריצים שנים והיו כאן בפורום גם הרבה לפניך. אני אומר לך את זה כדיי שתדע שבשביל שאנשים יקחו אותך ברצינות אתה חייב להראות גישה יותר רצינית. http://www.youtube.com/watch?v=SIzhIxTQ7DY- זה הקישור לשיר החדש של מייקל גקסון ו3T שנקרא why. השיר הזה היה חדש אולי באמצע שנות ה90 והוא ממש לא הולך להיות באלבום הקרוב. שיר ישן שכמו שאתה רואה יצא לו קליפ וכל זה.. השיר shout- הוא שיר שיצא כבר והוא ממש לא חדש אלא מ2001 והוא יצא יחד עם הסינגל cry מהאלבום "בלתי מנוצח". השיר הזה הוא קאבר וגם לקאבר של גקסון עשו קאבר. http://www.youtube.com/watch?v=uodN5cgKfaM- זה הקישור לשיר של what more can i give. שיר שמייקל גקסון הוציא כבר לאחר הפיגוע של התאומים וההופעה הזאת לקוחה מההופעה בוינשגטון. גם זה לא שיר חדש והסיכוי שלו להכנס לאלבום הוא כמו הסיכוי שמייקל יחזור להיות שחור. השיר "אסקייפ"- הוא שיר שכבר הודלף ב2002-2003 וככל הנראה זהו שיר שפשוט לא נכנס לפלייליסט של אינבינסיבול. ממש לא שיר חדש, ושוב, ממש לא הולך להכנס לאלבום החדש. רשימת השירים שלך מופרכת ואנלא יודע מי הביא לך את האלבום או הדיסק שיש לך אני רק מקווה בשבילך שלא שילמת עליו כסף. אחלה ערב...

אתה צודק 100%

ממש פרופסורה על מייקל ג'קסון. חמוד, חבל על המאמץ. ברשותך, אני אשים את התגובה הזאת שלך באותו היום-ימיים שהאלבום יהיה אצל כולם בבית, טוב? רק תזכור שאמרת את זה.
נ.ב: לא שילמתי על האלבום שקל. לשלווה שלך. ערב נעים !

גם כשנותנים לך הוכחה שאתהאומר דברים מופרכים

זה לא טוב? כל השירים שכתבת הם שירים שכבר מוכרים כמעט לכל אחד שקרוא בפורום הזה..

Jacko12

New member
גיא...

מאוד נעים לקרוא שאתה באמת מאמין שמה שיש לך ביד זה אכן אלבומו של מייקל ג'קסון. פנטזיה לחוד ומציאות לחוד. גבי רשם לך שירים עם תקופות מדוייקות שאין זה רלוונטי להכניס אותם לאלבום, שכן זה גם יהיה פתאטי מצד מייקל לעשות זאת, אך זה לא יקרה. מייקל מתכנן קאמבק (הלוואי ויצליח) והוא לא יצרף שירים שלא עברו פלייליסט בעבר לאלבום הנוכחי. זה פשוט לא יקרה. כנראה שאתה לא מכיר את השירים שגבי ציין, אחרת היית מבין למה זה לא סביר שהם יצורפו. מי שהביא לך את האלבום - או שיש לו כושר שכנוע מדהים או שאתה מאוד תמים. בכלל מאיפה הוא הביא? הוא מצא? הוא קרוב של מייקל? של המפיק? איך זה שאין לך את השם? בבקשה אל תיתן תשובה מסתורית בסגנון של "אתם תראו..."

g a g a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Jacko12 - אלייך..

לשאלה שלך: "בכלל מאיפה הוא הביא? הוא מצא? הוא קרוב של מייקל? של המפיק? איך זה שאין לך את השם?". לא. אין את השם הרשמי של האלבום. והבחור שמספק לי את האלבום, חבר וירטואלי שאני מכיר מהאינטרנט. אני אגיד לכם ככה: אני מקבל הרבה עידכונים לאלבומים שיוצאים. אני קיבלתי הרבה דיסקים ממנו כחודשיים לפנישיצאו רשמית לחנויות, וראיתי את רשימת השירים, שהייתה בול כזאת כמו שנשלחה אליי. בגלל זה אני כמעט בטוח תמיד שהוא צודק לגביי הדיס קשל מייקל. זה מצחיק, אבל יש לי אפילו את הדיסק "קאמבק" של בריטני ספירס. והוא עדיין לא יצא. יום טוב לכם !

Jacko12

New member
גיא אתה נותן תשובה וישר בורח...

אחי אל תתבסס על אף אחד. תחשוב רגע עם עצמך,קח אויר, האם נראה לך הגיוני שאלבום שלם עם שירים (חלקם) שיצאו לפני שנים יודלף לאינטרנט. אלבום שלם!! שלא לדבר על איכות השירים. זה מייקל ג'קסון, לא כ"כ מהר דולפים שירים שלמים מהאלבום. אני לא זוכר מקרה כזה. אני לא יודע אם אתה מכיר את האלבומים האחרים (אני לא מזלזל בך, זה הרושם שאתה משאיר) תיהיה בטוח שזה לא התוכן של האלבום שייצא בקרוב. כנראה קיבלת אוסף מפוברק, יש מלא כאלה באיביי, הגיוני שגם הוא נפל בפח? אני לא אגיב יותר בנושא, אני רק רוצה שתחפש את ההגיון ושתמצא אותו תודיע...עדיין נתת תשובה מסתורית...

Jacko12

New member
מתחיל להיות קצת מעורער אה?

האנשים שמעלים את הקבצים אומרים מלכתחילה שזה לא מייקל...תיהיה רציני ותחשוב בהגיון אם אלבום שלם מסוגל להיות מודלף של אמן כ"כ גדול...

dancing gabriel

New member
סבבה אז בוא נתערב.

אני אומר ששום שיר ממה שאמרת יהיה באלבום ואתה אומר שזה האלבום. מי שמנצח מזמין למפגש את כל חברי הפורום לאל גאוצ'ו/אגאדיר/הסביח של עובד. הולך?

Jacko12

New member
כנס

http://www.youtube.com/watch?v=4-4pbXS7yYE חחח מעניין שכל השירים באלבום כבר "הודלפו" ליוטיוב...כל השירים שם...עם קליפים של מצגות וכד'. חומר למחשבה...

VAMPhantom

New member
גיא גיא גיא... תהיה רגע רציני באמת;)

באיזו גרסת חמור מצאת ת'זיוף הזה?!;)

קראתי את הכל, עכשיו תשמעו .

היום דיברתי עם אותו אחד שמסר לי את האלבום הזה. הוא אמר לי בפירוש: "זה לא הגרסה הסופית !". עכשיו, רובכם צודקים שכל האלבום נדלף לאינטרנט, ויש אותו אפילו בשמיעה ליוטיוב. אני בדקתי הכל , אל דאגה. אני לא תמים ולא איזה אחד שנתנו לו משהו והוא סגור על זה. אני קיבלתי את השירים אך ורק שלשום בערב, ואפילו לא פתחתי לשמוע. לפי השמות של השירים, אני לא יכולתי לדעת כלום מאחר ואני לא עוקב כמוכם בכל מה שמייקל משחרר ועושה. בסדר?? הגרסה שיש לי, היא גרסה שהיא מן "קדם אלבום" כזה....זה לא סופי. וייתכן שהשירים שהודלפו, וגם נשמעו, ולא נכנסו בעבר ל"אינויסיבל" יהיו באלבום החדש. מי שקצת מבין בהפקות אלבום, יודע ! זמר עושה מלא מלא סקיצות לשירים חדשים. (מכל מיני מקומות..). וכנראה שאפילו מכניס דברים ישנים עם קצת שינויים פה ושם. אבל בכל זאת הם יהיו באלבום. שירים בודדים נקראים "חדשים" בכל אלבום. בעקרון זהו ! אל תלחצו ממה שאמרתי, כי אני בסה"כ עדכנתי אתכם במשהו שנמסר אליי. נ.ב: בלי כל ספק, השירים שרשמתי (רובם) יהיו באלבום !

VAMPhantom

New member
רק שאלה אחת אחרונה לסיום, גיא;)

מי זה אותו בחור מסתורי, שאתה מאמין ומפקיד בפניו ת'אימון המלא, שזה אכן "האלבום הבא"?!;) (כפי שקראת כבר בידיעות אחרות בשירשור+התאפקותי לא לצחוק מדי עלה רשימה... כבר הבנת, שרוב השירים ש"הוכנסו" לרשימה, שירים שיצאו לא היום ולא חודש שעבר, אלא כבר שנים... ואף חלקם להיטים שיצאו באופן רישמי לא ישירות דרכו, אלא דרך אלבומים שונים) נ"ב: תקווה, שאותו בחור "אמין" לא ניצל ת'ידע המינימלי שלך בניסיון להדליק אותך בנושא "האלבום הבא"... (סיבת התאפקותי לא לצחוק מדי: זה ממש לא יהיה הקו המנחה באלבום החדש;) (ואגב... ששששש, לא שמעת את זה ממני...;) (עכשיו יהיו שיקפצו עלי: הנה, "האדון יודע-הכל" בלעג גדול;)

VAMPhantom הנכבד:

אותו בחור מסתורי - חבר וירטואלי שהיכרתי דרך פורום. אני לא מפקיד אמון מלא, ולא נדלק על שום דבר, כי אני לא שרוף על מייקל כמו רובכם. וגם לא על הרבה זמרים שאלבומיהם נשלחים אליי. אני חובב מוסיקה, וחאותו בחור יש הרבה דברם שהוא מספק לי בעניין החדשות . לא פעם ולא פעמיים, הוא שלח לי דברים נדירים שאני הייתי בין הראשוניים שזכיתי לראות\לשמוע. וזה בדוק ! אולי משהו קצת מוזר באלבום של מייקל, אבל הוא כבר אמר שזה לא סופי. דבר 2: להפקיד אמון מלא, זה לא עולה לי כסף...You know...מילא שאני גם לא עושה זאת חחחח נתתי בסה"כ מידע נחמד בעקבות תיקיית השירים שנשלחה אליי. אם לא הבנתם, אז אצלי זה - כן, כן. לא, לא. אז אם זה לא הדיסק או לא כמה מהשירים שייכנסו, סבבה !

דבר אחרון:

האלבום יגיע אליי ברגע שהוא יהיה פחות או יותר מוכר. עם שם רשמי והכל. אני בטוח אקבל אותו לפני היציאה, אז אעדכן. (למי שמעוניין).

dancing gabriel

New member
אז יש לי את האלבום!!! כל השירים במחשב כבר!!!

בונה אחי יש לי את האלבום בר מ2004 ולא ידעתי.... רק לצרוב לדיסק וזהו. כל הכבוד על הכוונות הטובות אבל הגיע הזמן שתקשיב לאנשים שמבינים יותר ממך. לא סתם סותרים אותך, מביאים לך הוכחות. אתה בוחר להתעלם וזה סבבה אבל תכלס- חבל. אחרכך אתה צריך להתפדח ולהסביר למה חשבת ככה או בכלל לחשוב על כינוי חדש עם שם משתמש חדש וסיסמא חדשה (וכולנו יודעים שתפוז מבקשים הרבה פרטים בהרשמה) בקיצור, תשאר אופטימי, אנחנו נשאר ריאליים ומי יתן והאלבום לא יכיל אף אחד מהשירים שציינת. לטובת שני הצדדים.

למעלה