השטחים החקלאיים של שייח מוניס היו מזרחית לכפר, ממערב היו חולות שלא ניתן לגדל עליהם דבר.
מיכיוון שאתה סתם מלהג כדרך הטמבלים מבלי להביא הוכחות כל שהן נתיחס אליך בהתאם.
אני בסך הכל מסבירה מהניסיון שלי איך עובדים דיונים אתך, כאשר הנתונים לא תואמים את השקרים שאתה מספר לעצמך, אתה מפיץ קללות כמו: פרימיטיבית, חשוכה, פנאטית וכדו'. עכשיו גם כסילה. אה, וגם עילגת. אולי שכחתי עוד משהו.
הציבור החדי מעדיף לטפל בבעיות להבדרך ובלת עליו, קר פנה לרבנים ולאלרשויות חוק.
ברם אולם, כתבות אלו שהצגת ברוב פזיזותך מתיחסים למקרם דווחים לרשויות החוק.
מה נתן לצפות מכלוסה החה ברובה מבטלה וקיבוץ נדבות אתנן פוליט?
אני יכולה להביא כתבות על מקרים לא פחות גרועים שנעשו על ידי חילונים.
השאלה היתה באחוזים, אתה טענת שאלימות נגד נשים היא דרך חיים אצל החרדים, אני הבאתי נתונים שאלימות במשפחה בחברה החרדית לא נפוצה יותר מאשר בחברה החילונית.
לא טענתי שאין בכלל מתעללים חרדים, אני לא חושבת שאני חיה בעולם מושלם. וכבר כתבתי שלחברה החרדית בהחלט יש את החסרונות והבעיות שלה, אבל אלימות חריגה נגד נשים היא לא אחת מהן.
השתקה היא אכן בעיה בחברה החרדית, ולמרות זאת, כל העמותות שציטטתי, למרות שאינן חשודות באהבת יתר של חרדים, לא ניסו לטעון שיש בחברה החרדית יותר אלימות נגד נשים מאשר בחברה הכללית. אבל אוריקו, שכנראה יש לו רוח הקודש שלוחשת לו את הנתונים המדוייקים, כנראה יודע יותר טוב מכולם.
ההשתקה העדה החרדית, אולי גם תביני שהנתונים שאת מביאה מבוססים על מקרים שדלפו לעיתונות.
על סמך נתונים אלו יצאו לאור הכתבות שהבאת לנו ברוב טובך. ברם הן לא שוות את הנייר שנכתבו עליו.