הנה, פרסום טרי מהיום

Proud Muslim

New member
מענין מאוד.

עובד עירייה שהולך לנקות ליד חוף הים בטיילת בת''א
שודד כנופיה שלמה המונה כ 15 בני אדם (הורדנו את מספרם שנהיה פיירים).
עם מה הוא שדד אותם? עם שקית ניילון ומטאטא?
מענין מה היה האינטרס של הידיד היהודי שלו להגן עליו. כמו שתואר בסרטון וואלה.
בתכל'ס, נשמע שלאור העבר המקולקל שלו יש דרך להצדיק כנופיה בלהשתלט עליה ולפוצץץ לו את הפנים ולפתוח לו כמה מקומות טובים בראש,
אותה כנופיה לפי הצהרת המשטרה היא הכנופיה שתקפה את הערבי בטבריה

לסיכום

יש לגנות את הערבי בשל העבר האנתיקה שלא

אבל לא לגנות את חבורת הפישרים שפוצצה שני ערבים ברציפות תוך פרק זמן קצר יחסית,

יש להם רשיון לעשות כך, הערבים מולם הם נרקומנים, המרביצים זוכים לצל''ש

ellale

New member
אני לא אמרתי את זה

אני אמרתי שהתקשורת, כמו במקרה גדי ויכמן, לקחה עבריין, ניסתה להפוך אותו לאיזה קורבן אומלל כדי שכולנו נזדהה אתו, כשלאור העבר העשיר שלו, סביר יותר להניח שהוא לא היה צדיק תמים.
אף אחד לא אמר שהוא ניסה לשדוד את כל הכנופיה, יכול להיות שהוא ניסה לשדוד אחד והשאר באו לעזור לו. ויכול להיות שסתם תקפו אותו, אבל לאור הנתונים החדשים זה נשמע פחות הגיוני.

Proud Muslim

New member
ואני לא אמרתי שהוא תמים

מצידי שבעבר שלו גם יירקב בכלא אם מגיע לו.
כל אחד יכול לטעון להגנה עצמית בכל מצב
אישית עוד לא נתקלתי באחד שמודה במעשיו מהדקה הראשונה. איש ניקיון שודד. בסדר נניח ששדד בסדר? 15 איש באו לעזור לו. הגנה עצמית. יכולים להעביר שריטה, בוקס והוא נופל ומאבד הכרה, כמה דחיפות, דקירה!!!!! הנה הגזמתי
לטעון שחברי כנופיה @הגנו על עצמם@ זה אשכרה מכבסת מילים.
מי שמפוצץ למישהו את הפנים
שוברים לו את ארובת העין
חתך מסביב לעין
וחתכים בראש כתוצאה מבקבוקי זכוכית
כל זה לא יכול להיות הגנה עצמית!!!!!!!! זה מעשה ברברי וגזעני וכל מי שמנסה להצדיק את זה דרך העבר האיכסא של המותקף באיזושהי מידה מסכים, גם בעקיפין, עם מה שקרה.
יכולים להפוך את זה כמה שבא להם. כנופיה שתוקפת ערבים בשני מקרים כשהנתקף מסיים על מיטה בבית חולים ואשפוז לא יכול להיות הגנה עצמית;
הווידיאו של הנתקף במסעדה זה לא הגנה עצמית.
בשביל הגנה עצמית כוח של 5 על 1 בשיא הכוח גם מנצח.

מכבסת מילים.

ellale

New member
לנתקף במסעדה אני לא יכולה להגיב

כי אני לא יודעת מה קרה שם, זה מקרה טרי ואחכה לראות מה יעלה בחקירה.
אני לא מצדיקה כלום דרך העבר של אף אחד, רק כתבתי שהתוקפים לכאורה טענו בחקירה שהוא ניסה לשדוד אותם ולחיזוק הטענה שלהם הבאתי מהעבר שלו שהוא לא בדיוק אזרח נורמטיבי.
מה בדיוק היה שם, זה המשטרה חוקרת ואם היא תפרסם את תוצאות החקירה, אנחנו אולי נדע מה היא גילתה.

למעלה