הנוסח שלי לתקשור בעזרת סיאנס

הנוסח שלי לתקשור בעזרת סיאנס

** המאמר נכתב על ידי לפני זמן רב, חלק מהתוכן הועתק מאי אלו מקורות ואני לא זוכר במפורש, לכן אני מציין מראש שרוב ההסברים והאזהרות לא נכתבו על ידי. ------------------------------------------------------------------ מה זה סיאנס? דרך לתקשר עם נשמות שנפטרו מגופם הפיזי. עלי לציין שהנשמות שמופיעות או מתגלות בסיאנס מעונינות לתקשר איתנו לא פחות מאשר אנו איתם על פי דברי נשמות שעולות בסיאנסים רבים. עלינו להבין שאנו ניגשים לעשות סיאנס עם לוח אותיות וכוס, או מדיום,שישנם 7 רקיעים לנשמות. כל נשמה נמצאת בדרגה המיועדת לה על פי הידע והמעשים שעשתה כשהיתה בגופה הפיזי. (ללא קשר לדת) ההתקשורת שלנו היא עם הנשמות מהדרגה השלישית שמעלינו(רקיע ראשון שהוא הדרגה הנמוכה ביותר) מהדרגה ההרביעית ומעלה לא תופיע הרוח בסיאנס אולם ניתן לבקש לקרוא להם על ידי נשמה מדרגה שלישית . ולפעמים הם נענות ומגיעות. הנשמות שאיבדו את גופן הפיזי ממשיכות להתקיים עם אופי דומה כפי שהיה להם בהיותם בגוף פיזי. הרעים נשארים רעים, והטובים נשארים טובים. כשאנו משתתפים בסיאנס אנו מקווים שהרוחות שהתקשרו איתנו יהיו טובות אולם לפעמים מגיעות רוחות רעות יחד עם הטובות ופה מתחילה סכנה של כל הסיאנס. כשאנו מקיימים סיאנס אנו מאפשרים לנשמות לקיים תקשורת איתנו ואין לנו שליטה על מי שמגיע. חדר שמקימים בו הרבה סיאנסים מתבלה מהר. מפני שהרוחות זקוקות לפלסמה בכדי להתממש, להראות או להגיב. הסיאנס נעשה לרוב בקבוצות קטנות. לרוב במקום חשוך חלקית עם קערות מים נרות ובדי כותנה הוכח ששלושת המרכיבים האלו עוזרים מאד לרוחות להתגלות לנו. אחת הסכנות הגדולות היא כניסתם של רוחות רעות דרך מעגל האנרגיה שאנו יוצרים כדי לקבל את הרוחות הטובות. רצונם של הרוחות הרעות בדרך כלל הוא להפריע, אך לפעמים הן גם מזיקות. ולכן ללא הכשרה מוקדמת והבנת תחום הסיאנס לפרטיו, תגובתנו עלולה להיות סכנה לעצמנו. כפי שיש כניסה מסודרת וברורה אל הסיאנס, יש יציאה מסודרת וברורה מהסיאנס. יציאה מסיאנס בצורה לא מסודרת עלולה להביא עלינו נזק בלתי הפיך. אחת ממטרות הסיאנס היא ליצור קשר עם רוחות כדי ללמוד מהם על מה שהן עושות, היכן הם נמצאות ומה יש שם מעבר, שאנו כל כך פוחדים ממנו. אדם העוסק בסינס אינו פוחד מהמוות, הוא יודע שזה לא הסוף שזהו מעבר למצב אחר, אך בהחלט לא הסוף. סיאנס למתחילים הפחד מסיאנס הוא אחד הגורמים אשר מונעים מאתנו עריכת סיאנס. החשש מהלא נודע או מה יקרה אם זה לא יצליח גורם לנו להימנע מלגעת בתחום זה ולהמשיך להיות סקרנים. אכן הסכנות שבסיאנס הן רבות, ועל זה יעידו נפגעים רבים אשר המילה סיאנס גורמת להם לצמרמורת ופחד. עלינו לדעת שכאשר אנו ניגשים לערוך ישיבת סיאנס, שהפחד הוא בלתי נמנע, וגם בעלי ניסיון רב תמיד ניגשים לסיאנס עם חשש קל. בסיאנסים הראשונים אין לנו שליטה על מה שמתרחש בחדר, ולכן רצוי לערוך ישיבות ראשונות עם מישהו בעל ניסיון, לא מומלץ לערוך סיאנסים לפני גיל 21, הנפש עדיין לא מוכנה לתופעות על טבעיות שעלולים להשאיר צלקת לכל החיים. אם הסיאנס מצליח ומופיעה נשמה לא מומלץ לבקש ממנה לקרוא למישהו. אין באפשרותנו בסיאנס לזמן מישהו ספציפי כנשמה ראשונה שתעלה, אך לאחר מספר סיאנסים אותה נשמה שאותה אנו מחפשים תמתין לסיאנס הבא כדי להופיע. ניתן לשאול כמעט כל שאלה את הנשמה שמופיעה, אך עלינו לזכור שהנשמות הם כמו בני האדם, יכולים להתלוצץ, לשקר או סתם לא לענות דבר שלפעמים גורם לנו לחשוב שהנשמה הלכה. לא מומלץ לשאול את הנשמה היכן את או אתה נמצאים? או שאלות על עתידנו. אפשר לשאול כיצד נהרגת? האם אתה רוצה למסור הודעה למישהו? או דברים בסגנון הזה. הדבר החשוב ביותר בסיאנס הוא הפרדה. פרדה נכונה מנשמה תגרום לה לחזור למקום ממנה היא באה. הפסקה פתאומית של סיאנס עלולה לגרום לנשמה להישאר בחדר עוד זמן ממושך אחרי שכבר קמנו מהישיבה הדלקנו את האור וחזרנו לחיי השגרה. כדי לסיים את הסיאנס בצורה נכונה,עלנו להחזיר את הכוס למילה יציאה שעל הלוח ולומר בקול תודה רבה לכל מי שהשתתף או היה נוכח בחדר.להתראות בפעם הבאה. ואז ניתן לסיים את הסיאנס בביטחה, ולהדליק את האור. נכון שהסיאנס הוא מפחיד אבל הסקרנות שלנו לפעמים חזקה יותר מהפחד, ולכן אנו מתנסים בסיאנס למרות הפחד, זיכרו, הדבר החשוב הוא לעשות את הסיאנס נכון. הסכנות שבסיאנס בכל סיאנס שאנו עורכים,אנו לוקחים סיכון רב. גם למנוסים ביותר יכולות להיות תקלות שלא נלקחו בחשבון, כמו לדוגמה: כאשר אחד המשתתפים הוא בעל אנרגיה שלילית במיוחד, ובכך מאפשר לנשמות שליליות (רעות) לחדור לסיאנס. הסיאנס הוא דרך ליצירת קשר עם נשמות שנפרדו מגופם הפיסי אך לנשמות יש אופי דומה למה שהיה להם בזמן היותם בגוף לכן כמו שיש אנשים טובים ורעים, כך יש נשמות טובות או רעות. כאשר אנו מתחילים את הסיאנס, אנו פותחים דלת לעולם הנשמות, ומזמינים כל אחד להיכנס, אין לנו אפשרות לדעת מי יגיע, האם הוא טוב או רע, את זה אנו יודעים רק בהמשך הסיאנס, ומדיום בעל ניסיון שמבחין בנשמה רעה, מיד סוגר את הסיאנס. כמובן כפי שצריך, ולא חלילה עזיבה של המקום ללא סגירה. שהרי אז הנשמה נשארת בחדר, או חודרת לאחד המשתתפים בסיאנס. הסכנה שבסיאנס היא, שנשמה רעה תחדור לחדר דרך המעגל האנרגטי שנוצר בין המשתתפים, ואז אם אין לעורך הסיאנס ניסיון טוב ויכולת להבחין בין נשמה רעה לטובה, עורכי הסיאנס בסכנה של חדירת הנשמה לאחד האורחים, ושיבוש חייו עד כדי שיגעון, ישנם תופעות שונות ומשונות לחדירת נשמה לגוף, לדוגמה:ידוע לנו הסיפור המפורסם על הדיבוק, גם שם יש חדירה של נשמה לגוף,כמובן שהדבר הנפוץ ביותר הוא חוסר המזל שרודף אותנו לאחר סיאנס לא מוצלח, ואין לנו מושג למה כל מה שאנו עושים לא מצליח או נדון לכישלון מראש, אחד התשובות לכך היא , הנשמה שנמצאת בחדר או במקום שהסיאנס נערך,ולא ניסגר נכון. ישנם מספר תופעות שאנו יכולים לחוש בהם בזמן סיאנס, ולדעת שאכן נשמה או נשמות רעות חדרו לחדר. תחושה של ריח רע במיוחד, תחושה של דחיפות של המשתתפים, מכות קלות על חלקי הגוף כמו רגלים (מתחת לשולחן) או בעורף, תזוזת חפצים בחדר או שבירה של חפצים, ענן ערפילי אפור מעל המשתתפים. אלה חלק מהסימנים לנשמה רעה בחדר. אדם שעבר חוויה עם נשמה רעה בסיאנס עלול לחוש פחד מתמיד במצבים מסוימים לאורך כל חייו ללא סיבה הגיונית דבר שכמובן משבש את מהלך החיים התקין לסיכום...אנני ממליץ לאנשים ללא ניסיון לערוך טקס סיאנס עם מדיום בעל ניסיון, לפעמים אנו עלולים לשלם ביוקר על רצון להשתעשע מעט עם המתים.

המשך

ההכנות לסיאנס . מצאו מקום שקט ונוח לכל המשתתפים. . ניתן לכוון את האורות על מנת ליצור אווירה מרגיעה יותר, אך ניתן להשתמש גם בתאורת חדר רגילה. . פרחים טריים הם רעיון טוב, כל דבר חי מושך נשמות. . הכי טוב לשבת מסביב לשולחן עגול, או במעגל על הרצפה. צורת העגול יוצרת הרמוניה ואווירה טובה. . בנוגע לתאורה - מוטב לכבות את האורות ולמקם נרות לבנים במעגל, מחוץ לעיגול ובתוכו. . מספר האנשים איננו חשוב, כל עוד הנוכחים רציניים ואינם מזלזלים בסיאנס. . ניתן להשתמש בציוד וידאואו אודיו, אך זכרו כי תדרים גבוהים, הנובעים עקב נוכחות הרוחות, גורמים לעיתים קרובות ליצירת רעש סטטי בהקלטות. . יתכן ותחושו ירידת טמפ' או עליה, זכרו להצייד בביגוד מתאים. . ודאו כי אין טלפונים באיזור, אשר עלולים להפריע לסיאנס. הסיאנס - צעד ראשון: מדיטציה והירגעות: על כל הנוכחים להרגיש רגועים, הסיאנס הוא תהליך טבעי שמתעסק בעל טבעי, לכן מדיטציה היא רעיון טוב לפני שמתחילים. הדליקו קטורת, פתחו חלון על מנת לאוורר את החדר ושימו מוזיקה מרגיעה. עצמו את עיניכם, נשמו נשימות ארוכות ונסו לרוקן את המוח ממחשבות. התרכזו רק בנשימות, פנימה החוצה, פנימה החוצה. (ניתן לגוון ולבצע את התהליך בחשיכה מוחלטת, לפי בחירתכם). - צעד שני: הכנת המשתתפים: 1. בחרו מדיום - המדיום הוא מי שמנהל את הסיאנס ומוביל אותו. הסיאנס צריך להתקיים לפי סדר מסויים, לכן כאשר ישויות מגיעות אסור שהמשתתפים יתחילו לצעוק שאלות, ודאו כי זה ברור לכל המשתתפים. יש לשאול שאלה אחת בלבד עד שמקבלים עליה תשובה, וגם היא תשאל ע"י המדיום בלבד. 2. החליטו למי אתם חפצים לקרוא מהצד השני. עדיף לקרוא למישהו שמת לאחרונה, או לסתם נשמה אקראית. (הדגישו כי הנכם מעוניינים לדבר עם נשמה טובה, שבאה בכוונות טובות). 3. העברת אנרגיות - המדיום מחזיק נר אחד, נותן לו לטעון אותו באנרגיות חיוביות ומתרכז. העבירות את אותו הנר בין כל המשתתפים, לאחר מכן החזירו אותו למקומו הקודם, כמו את האורות, סלקו את הקטורת והפסיקו את המוזיקה. ניתן להתחיל בסיאנס. צעד שלישי: זימון הנשמה: 1. לפני שמתחילים מומלץ להגיד תפילה כלשהי, לפי הדת אליה אתם שייכים. כמו כן ניתן לקרוא לעזרת מלאכים או ישויות ששומרים עליכם, הם קיימים. 2. התיישבו מסביב לנרות במעגל. כעת המדיום צריך להורות לכולם להחל בתהליך נשימות עמוקות: "נשימה עמוקה דרך האף, נשיפה איטית דרך הפה" בצעו זאת במשך כמה דקות. 3. לוח הסיאנס - צריך להכיל מקום לנר הכניסה ומקום לנר היציאה, כאשר הרוח תכנס, יתכן ונר הכניסה יכבה, אך אין זאת חובה. כאשר הרוח תצא, יתכן ונר היציאה יכבה, איך שוב, אין זאת חובה. נר היציאה נועד גם כדי "לכפות" על הנשמה יציאה, בתום הסיאנס כבו את נר היציאה (אם עוד לא נכבה) ובכך הנשמה תאלץ לעזוב את החדר (זאת כמובן לאחר שנפרדתם ממנה בדרך, שתצויין בהמשך). 4. הזימון - על המדיום לבקש מן הנוכחים לחזור על המשפט כמה פעמים: " [שם הנשמה], יקירנו, אנו מבקשים שתתקשר איתנו ותהלך בינינו" חזרו על משפט זה עד שיש תגובה, או עד שהחלטתם שזה מספיק. בכל אופן, לא יותר מ10 פעמים. אל תגזימו. -התגובה- יכולה להתבטא בירידה או עלייה פתאומית של הטמפ', סחרחורת של אחד המשתתפים או זמזום או צלצול חרישי. אם לאחר כמה זמן אין תגובה, על המדיום לומר: "אם יש נוכחות ביננו, אנא השמיעי נקישה אחת". 5. אם אכן נשמה כלשהי גילתה נוכחות, אל תבהלו, היא באה לשלום. מותר לכם לשאול אותה שאלות, אבל לא לבקש ממנה לעשות דברים מאגניבים בסגנון "תעשי שאני יוכל לעוף" וכו'... גם על השאלות ישנן הגבלות: 1. שאלות כן ולא בלבד, הבהירו לה כי נקישה אחת פירושה כן ושתי נקישות פירושן לא. (או כל דרך אחרת שתרצו). 2. לא לשאול את הנשמה שאלות כמו "היכן אתה". 3. לא לשאול שאלות על העתיד. 4. לא לשאול שאלות על אלוהים. 5. לא לשאול שאלות על הצד האחר. 6. לא לשאול שאלות כמו "מתי אמות?", "מתי אתחתן?" וכו'. 7. שאלה אחת בפעם אחת. 8. מותר לשאול שאלות כמו "האם ברצונך ללכת?" "מה מהות קיומנו?" "האם באת לשלום?" וכו'... מומלץ מאוד להכין רשימת שאלות לפני שמתחילים. 9. אל תתלוצצו עם הרוח ובשום פנים ואופן אל תפגעו בה. גם היא היתה אדם פעם ויש לה רגשות. 6. לאחר שסיימתם עם השאלות ואתם מעוניינים לסיים את הסיאנס, הפרדו מן הרוח. שימו לב, זהו החלק החשוב ביותר. על המדיום לומר את הדבר הבא: "אנו מודים לכל ישות וישות שהצטרפה אלינו בערב זה והקדישה לנו מזמנה, אנו מסיימים את הערב ומברכים אתכם לשלום בברכת תודה, היו שלום והמשיכו האלה בהצלחה". לאחר מכן כל משתתף אומר את המשפט הנ"ל. לאחר שכולם אמרו את המשפט, המדיום רשאי לומר אותו פעם נוספת, רק ליתר בטחון. כבו את נר היציאה. אם הוא כבר נכבה, הוציאו אותו ממקומו וכן את נר היציאה, שימו אותם בלוח וקפלו את הלוח כשהנרות בתוכו. הדליקו את האורות, ודאו שכולם בסדר. לקחו את לוח הסיאנס, כל הנרות והקטורת המשומשת. השליכו הכל לפח מרוחק. 7. הגעת נשמה רעה: אם אתם מריחים ריח רע, מכות קטנות בגוף או אם חפצים מתחילים להתעופף בחדר בפראיות, כנראה מדובר ברוח שלא ממש מעוניינת בשיחה ידידותית. ודאו לא להכנס ללחץ ולסיים את הסיאנס כפי שצוין.

איסור השימוש בסיאנס...

לפי התורה והלכה היהודית חל איסור מוחלט לתקשר עם מתים. איסור זה מופיע מפורש בתורה. שלא לדבר אז זה שיש בזה סכנה ממשית לאדם שמתעסק בזה שעובר על "ונשמרתם מאוד לנפשותכם" ואפילו זה מוזכר בהודעה שתמיד קיימת אפשרות להנזק מזה גם למנוסים בתחום. אז מסקנה: לא לנסות בשום פנים ואופן דבר כזה שאפשר ותשלמו בכך כל חייכם... שלכם בהוקרה מלאך.

DeityLost

New member
ההורים שלי

אתה באמת רוצה שאני אסביר לך כיצד מגיעים ילדים לעולם

מי ברא את כל היקום שאנו חיים בו?

ואל תגידו לי שהוא נוצר לבד.. אם אתם הייתם עולים למאדים והייתם מוצאים עט לא הייתם אומרים שהוא נוצר לבד. אז ברור שכל היקום עם כל היצורים שבו לא נוצרו לבד.

DeityLost

New member
לא לכל דבר יש התחלה

מה המספר הראשון, למשל
תמיד יהיה מספר שיבוא לפניו.... הייקום הוא נצחי- והוכחה לכך תמצא בחוק שימור המסה, עליו מבוסס המדע "מסה לא נוצרת ולא יכולה לעלם". לייקום לא הייתה התחלה- וגם לא יהיה לו סוף. מי ברא את הייקום שאנו חיים בו
אף אחד. אנחנו פה לבד- ובגלל זה אנחנו צריכים להתחיל להתמודד בעצמנו. אני.

אין אפשרות מדעית לכך ש...

לכך שיבצרו מליוני סוגי בעלי חיים שונים בצורה אקראית.. יש מי שברא אותם והיום הכל מופיע בתנך בצורה מקודדת מי שקרא את הספר "הצופן התנכי" מבין למה אני מתכוון זה מוכיך שהתורה נוצרה בידי דבר שהיה הווה ויהיה.. היום כבר יש את כל ההוכחות שקיום הבורא יתברך..

DeityLost

New member
אז, מה דרווין טען../images/Emo35.gif

תוארת האבולוציה של דרווין, שהיא מדעית לגמרי, טוענת שנוצרו מיליוני סוגים של בעלי חיים (כולל האדם) בזכות הטבע והחוקים הכימיים, הביולוגיים והפיזיקאים. אין שום הוכחה שאלוהים קיים, הצופן התנכ"י לא מוכיח כלום.... כי, אני בטיח לך שגם אם אני אפתח את הכתבים של זיגמונד פרוייד ואני אחפש ממש טוב, אמצא משפטים שלמים בין השורות. ויותר מזה, אני מבטיח לך שאם יחפשו טוב בתנ"ך בשיטה הזו, ימצאו משפט שאומר "אלוהים לא קיים, עבדנו עליכם". אני.

התאוריה של דרווין עודנה תאוריה

ועדיין אין הוכחות לכך שמוצא האדם מן הקוף, קח זאת בחשבון.

DeityLost

New member
בדיוק../images/Emo70.gif

והאמונה באלוהים הוכחה
יש הוכחה שאלוהים חותכת וחד משמעית שאלוהים קיים

נכון מאוד...

היום יש כל כך הרבה הוכחות מכל כך הרבה דברים שגילו הצליבו מידע בהמון דברים. וכבר איאפשר לסתור את זה. בורא עולם קיים...

nicegirl1

New member
רגע

ברוחות ונשמות וסיאנסים למיניהם אתה מאמין אבל באלוקים אתה לא מאמין? נשמע לי קצת מגוחך-סורי!

DeityLost

New member
.............

קודם כל, אל תגידי שאמונות של אנשים מגוחכות..... כי, זה לא מכובד- ולא יפה. שנית, אני לא מבין מה הבעיה
גם באמונה ההודית קיימות רוחות- ואלוהים לא שייך להודית, אז- מה הקשר
זה רע לצחוק על אמונות של אנשים, אבל- לצחוק כשאת לא באמת יודעת מה את אומרת- זה עוד יותר גרוע. אני.

nicegirl1

New member
.............

אני ממש לא צוחקת על אמונות של אנשים, ומכבדת דיעות של כל אחד ואחד, זכותך המלאה להרגיש להבין לחשוב ולהאמין במה שבא לך! לא אמרתי מעולם שאמונות של אנשים הן מגוחכות, מצטערת אם זה פגע בך פשוט רציתי להביע את דעתי בעניין.

DeityLost

New member
אבל, אם כבר עשית את זה- לפחות נמצה.

מה הקשר בין אמונה באלוהי היהדות לאמונה ברוחות

למעלה