הנוסח שלי לתקשור בעזרת סיאנס

Haim 27

New member
Ata yodea

Shema shemada`nim megalim bashanim haachronot -batora hadvarim ktuvim kvar milifney yoter mi 3300 shana?!

DeityLost

New member
זה רק בעיני המתבונן

אם אני אחפש ממש טוב, אני אמצא בספר הבישול של אמא שלי את המילה "תאומים"- בעמוד אחרי את המילה "מוות" ועמוד נוסף את המילה "מטוס". אתה, ע"י ההיגיון שלך- מחר את זה לשיטת חיזוי מדהימה של התנ"ך זה ממש כמו לכפות את עצמך במטרה להמציא לך את השדים שיהרסו לך את החיים. .

....

בתנך באותו עמוד אתה מוצא את כל הדברים ועוד מוצלבים אחד עם השני ממש כמו תפזורת פתורה חמש ושש ויותר דברים באותו עמוד ממש...

קודם כל...

ראיתי את ההודעה בדף הראשי של הפורומים ונכנסתי לקרוא. ההודעה הזו שלך מועדת לפורענות, כי היא כאילו מעודדת אנשים לחשוב שסיאנס יכול להיות דבר בטוח ב-100% אם הוא נעשה "עפ"י ההוראות". אז תדע לך שאין דבר כזה הוראות לביצוע סיאנס! בשביל סיאנס לא חייבים נרות ולוח, ומספיק שיהיה אדם מוסמך שיודע להיכנס לטראנס ולתת לרוח לדבר דרכו. אני מאוד ממליצה (מניסיון אישי שלי, על אף תיקשורים טובים שהיו לי) שלא(!) לעשות סיאנסים. זה מציק לנשמות של המתים וזה אסור עפ"י התורה, ולא סתם. רוב המתנסים בסיאנסים אינם מנוסים מספיק כדי לנהל את מהלך הסיאנס, ולכן רוב הפעמים הם עושים טעויות שעולות להם ביוקר. אני לא זוכרת בדיוק את המקרה, אבל זכור לי שלפני מספר שנים היתה בעיתון כתבה על נערה שמתה בפתאומיות, וזאת לאחר שהיא עשתה סיאנס עם חבריה והרוח אמרה לה שהיא תמות. הנה תקציר של הכתבה: כאן (זה אמיתי לגמרי. זה היה בכותרת של ידיעות לפני כמה שנים!) והנה הכתבה המלאה: פה. וגם הקישור הזה יש עוד סיפור של בחורה שמצאתי ברשת.

בגלל זה אמרתי

שזה הנוסח שלי. כל אחד יכול לכתוב נוסח לעצמו ולתקשר בדרך שהוא רואה לנכון. הבאתי את "ההוראות" כפי שקראת לכך, על מנת שאנשים ללא נסיון רב יוכלו ללמוד "דפוס" של טכס (לפני השתתפותם באחד בעזרתו של אדם מנוסה). ציינתי ואמרתי שמומלץ מאוד לבצע סיאנס עם אדם שהתנסה בכך, אין צורך לחזור על דברי...

עדיין...

אני לא חושבת שצריך בכלל לבצע סיאנסים. והמאמר שלך רק מעודד אנשים לבצע אותם, זה גרוע מאוד, כי בלי לזלזל באף אחד, רוב הכותבים בפורום הזה, עד כמה שנית ןלראות הם בני נוער סקרנים וחסרי ניסיון...
נכון, זה מעניין ומסקרן, ואפשר לקבל ככה תשובות לשאלות, אבל בינינו- למה צריך את זה? אתה מטריד את מנוחתו של המת. אני גם עשיתי סיאנסים בעבר, אחרי שקראתי הרבה על הנושא, והסתקנתי והחלטתי גם לנסות עם כמה חברים שהיו גם הם בעניין, אבל כשחושבים על זה, זה היה נורא מיותר ומסוכן מאוד. יש לי ידיד שעבר תאונה ונכנס למצב של מוות קליני חצי שנה לאחר אותו סיאנס. כשהוא יצא מזה סוף סוף, הוא סיפר לי שהוא מאמין שזה בגלל הסיאנס, וכל אותו הזמן שהוא היה שרוי בתרדמת, הוא היה במעין הזיה/חלום/ מה שזה לא יהיה, שבו הוא שמע וראה את הרוחות, וזה נורא הפחיד אותו. לדבריו, הוא היה בגיהנום וחזר.
אני אישית לא יכולה לאשר אם הדברים שהוא מספר אכן נכונים, כי אלו חוויות אישיות שהוא עצמו עבר, אבל למה לכם להתעסק בלא ידוע?? בשביל הריגוש? בשביל הסקרנות? אתה יודע מה אומרים- "הסקרנות הרגה את החתול". וריגושים אחרים לא חסר... לכו לצניחה חופשית או באנג'י. האדרנלין יציף אתכם באותה מידה. יש לא מעט סיפורים על סיאנסים שלא עלו יפה, בלשון המעטה, ושכחת לציין גם שבסיאנס ייתכן גם תיקשור שקרי. לא כל מה שנאמר בסיאנס הוא אכן נכון. בקיצור- אני הייתי מדגישה שזה לא מומלץ ואפילו מסוכן, כדי שאנשים יחשבו פעמיים אם להשתתף בסיאנס או לערוך אחד בעצמם. שיהיה לך יום טוב. חן.

סיפורים יש המון

השאלה היא כמה מהם באמת נכונים. אני מודע היטב לסיכונים ולאזהרות, התגובה שלך לא חידשה לי כלום לגבי "למה עושים סיאנס?". כל אחד עושה לפי הרצון שלו, בין אם זו סקרנות, שיעמום או התעניינות רצינית בנושא. בכל אופן, אני הזהרתי לגבי הסכנות וכנראה שלא קראת הכל, כיוון שכן הזהרתי לגבי "תקשור שקרי": "ניתן לשאול כמעט כל שאלה את הנשמה שמופיעה, אך עלינו לזכור שהנשמות הם כמו בני האדם, יכולים להתלוצץ, לשקר או סתם לא לענות דבר שלפעמים גורם לנו לחשוב שהנשמה הלכה." עשי טובה, קראי כל מה שכתבתי ואז בואי בטענות...

אוקיי, קראתי שוב

ואני ממש לא הולכת להתווכח איתך על הנושא. אבל תודה שזה לא בטוח ומאוד מסוכן. וחבל, כי מאמרים כאלה בהחלט מעודדים אנשים לערוך סיאנסים, מאחר והתמקדת יותר בעניין של עשיית הסיאנס עצמו ופחות בסכנות שעלולות להיגרם כתוצאה מסיאנס שנעשה לא כראוי או מסיאנס בכלל. אז הרוח תתעצבן עליך... יופי. ומה זה אומר? שבמקרים מסויימים האדם יכול להינזק גופנית, להירדף ע"י רוחות ואפילו למות. סוף ויכוח. שיהיה לך יום טוב.

merlin888

New member
אני לא

ממליצה לאף אחד לעשות סיאנס כי זה נורא מסוכן

איסור השימוש בסיאנס...

לפי התורה והלכה היהודית חל איסור מוחלט לתקשר עם מתים. איסור זה מופיע מפורש בתורה. שלא לדבר אז זה שיש בזה סכנה ממשית לאדם שמתעסק בזה שעובר על "ונשמרתם מאוד לנפשותכם" ואפילו זה מוזכר בהודעה שתמיד קיימת אפשרות להנזק מזה גם למנוסים בתחום. אז מסקנה: לא לנסות בשום פנים ואופן דבר כזה שאפשר ותשלמו בכך כל חייכם... שלכם בהוקרה מלאך.

inbar20inbar

New member
חייבת להגיב!

שאבא שלי נפתר לפניי שנה וחצי, נכנסתי עמוק מאוד לכל התחום. בין השאר לקחתי קורסים של שחזור גלגולים, קורס תקשור וגם ערכתי סיאנס. דבר ראשון "טוב" ו"רע" זה דבר שקיים אך ורק כאן!, כלומר אני גלגול של נאצי, אבל אני בן אדם "טוב", וחוץ מזה שטוב ורע זה דבר אוביקטיבי כי גרמני שחי בתקופה ההיא חשב עליי כאל "טוב". הנשמה בוחרת עם מה להתמודד ואיזה שעורים לקחת אותו גלגול!. ככה שאין דבר כזה נשמות רעות! יש נשמות מבולבלות שלא מבינות איפה הם (החוש השישי)! לכן זה ניראה שהן מציקות בסיאנס, ואני ניתקלתי בהן גם, הם מהם היא במקרה של אבא שלי!, והוא ממש לא "רע". לא קראתי את שאר ההמשך אבל אני בתוכה שיש לך כאן עוד הרבה טעויות או חוסר הבנה! ומנסיון!, תניחו לנשמות אתם "אונסים" אותם הם עסוקות במקום אחר, ולא, הן לא רוצות בכך...

למעלה