הנוסח שלי לתקשור בעזרת סיאנס

nicegirl1

New member
אם כבר עשיתי מה?

בסך הכל הבעתי את דעתי וזה זכותי, בכל מקרה אני חושבת שזה דיי מגוחך וזכותי המלאה לחשוב כך בקשר לשאלה שלך אין לי תגובה,פשוט הצהרותייך כגון "אין שום הוכחה שאלוקים קיים" מול וכנגד אמונותיך ברוחות ונשמות ועולם הבא וכ"ו שהריי גם לכל אלה אין הוכחה לקיום נשמעות לי ילדותיות אלא אם כן יש לך איזה הסבר כלשהו

DeityLost

New member
יש הבדל בין לחשוב לבין להביע

גם אני חושב שזה מגוחך שאני צריך בכלל להסביר לך שזה דבר מעליב- אבל, אני אומר על זה משהו
גורם לך להרגיש כך באיזו שהיא צורה
לא. זה כבוד אלמנטרי בין שני אנשים זרים שמגיעים לפורום כדי לשוחח ולהדיין. את יכולה להוכיח שאהבה קיימת
יש המון אנשים שלא מאמינים באהבה שיוכלו להסביר לך יפה מאוד שאין דבר כזה אהבה- לטענתם. רוב החיים האישיים והחברתיים שלנו בנויים על אמונות ודיעות, ולאלו אין לנו הוכחות (אחרת האמונות היו הופכות לידיעות מוצקות). מישהו עליך כי את מאמינה באלוהים למרות שאין לך הוכחה
מישהו צוחק עליך כי את מאמינה באהבה
לא. יש לי מספיק הוכחות בשביל עצמי, דבר שקרו לי. דברים שאני לא אוכל להראות לך- כי את לא היית ליידי כשהם קרו. אני.

חס וחלילה, לא טענתי זאת

פשוט היה מחובתי לציין שכל תאוריה היא עדיין רקתאוריה, תהיה אשר תהיה.

צר לי לאכזב אותך... זה נבדק כבר...

כשגילו את הצופן התנכי נבדקו במקביל למעלה מעשרת אלפים ספרים רגילים. ולא נמצא שם שום צורה או דבר שדומה לצופן התנכי...

אם אתה לא מאמין שעשו מחקר מקיף...

אז תבדוק בעצמך בכל ספר רגיל ותיבכך בעצמך שהצופונות מתגלים רק בתנ"ך. שמעתי שאפילו הערבים ניסו את זה בקוראן ולא יצא להם כלום.. תכלס.. זה דבר שזיעזע את העולם. קשה להתעלם מכזה דבר. אני מציע לך לבדוק בעצמך את נ"ל ותיראה דברים שלא חלמת עלהם. היום ההוחכות חד משמעיות יש בורא לעולם..

כנס אתר הידברות. האתר מופיע בשירשור

אם את רוצה סימוכין תוכל דרך האתר הזה ליצור קשר לאנשים שיתנו לך סימוכין על ה-כ-ל... אני מדבר על עובדות בשטח מחקרים. אם אתה באמת רוצה לדעת אתה תמצא את אמת........

אוח, אני שונא אנשים כמוך

יודעים רק לדבר באויר מילים גדולות בלי שמץ של ידע וסימוכין... התחתית של האנושות ממש. אולי תתן אתר שהוא לא אתר יהודי שבא להחזיר בתשובה, אלא אתר מדעי? אין לך, כי זה לא קיים. הצופן התנ"כי זה בולשיט, אני מוכן להתערב שאפילו בתגובה שלי יש "נבואות" זעם ותוככה, לצד נבואות שגשוג ושפע על גורלו של העם היהודי...

ושכחתם שהצופן זה לא הנקודה פה...

הנקודה זה שהעולם לא נברא מעצמו אלה יש לו בורא. כמו שאת הפלאפון שלי יצרה חברה מסוימת ונתנה הוראות יצרן. הרי אף אחד פה לא יאמין שהפלא שלי נוצר מעצמו... כך העולם לא נוצר מעצמו ויש גם הוראות יצרן. התורה והמצוות...

למה לא במקום?

על פלאפון לא תגיד שנוצר מעצמו. ומה זה פלאפון?! רק קופסה עם שבבים וחוטים... ועל כדור הארץ עם כל היצורים שבו תחשוב רק על כל המערכות בגוף שלנו כמה שהם דבר פלאי. שעד היום הטכנולוגיה לא מצליחה ליצר אפילו טיפת דם אחת. על זה אתה כן מאמין שזה נוצר מפיצוץ ??

באתר של הידברות...

מראים שם מחקרים בהרבה נושאים לאו דווקא על הצופן... נ.ב. תנסה לחפש מה שתרצה מוצפן בכל ספר אקראי ונראה אם תמצא...

DeityLost

New member
חיפשתי בעיתון של ידיעות אחרונות

ומצאתי. אתה רוצה שאני אעלה לפורום תמונה

aharonmilman

New member
אתה בטח פיזיקאי דגול...

כי אפילו אחד מהפיזיקאים הכי גדולים שחיים כיום, סטיבן הוקינג, טוען שאין הסבר למפץ הגדול ומשהו בטוח יצר אותו (כאשר הוא נוטה לכוונה שה' ואיינשטין האמין בה' אז אתה בטח יותר חכם מאינשטיין)...ושמעת על תורת היחסות שאומרת שמסה יכולה להפוך לחומר והפך (וחוץ מזה מי אמר שפיזיקה מודרנית היא נכונה? זאת הרי רק הנחה) לכן כל אלו שמאמינים באבולוציה ולא מאמינים בה', כדאי שתחשבו טוב טוב ותשאלו את עצמכם מה אתה עושים בעולם הזה! ומה הקשר של הדוגמה המפגרת עם המספרים?? הרי להשוות מתמטיקה לפיזיקה זו בדיחה! ואל תעשו סיאנס !! זה אסור !! אנחנו יהודים בסופו של דבר, צריכים להפסיק את כל השטויות שקורות עכשיו במדינה!! אני גם מניח שכל מי שעושה סיאנס הוא שמאלאני (בעד ההתנתקות ליכוד גם שמאלנים) אם אתם חושבים מה הקשר תקנו אותי. אהרון

DeityLost

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif

אתה שמעת אותי אומר משהו על המפץ הגדול
כדור הארץ שלנו נוצר, ממש כמו כל כוכב, רק שעל הכוכב שלנו יש תנאים לחיים אורגניים- ובגלל זה אנחנו חיים. יכול להיות שבכוכב אחר, נוצרו גם התנאים האלה- וגם שם יש חיים.
תורת היחסות אומרת שניתן להפוך מסה לאנרגיה, לא מסה לחומר (בטח התבלבלת....) אבל, זהו רק מונח מדעי, שכרגע (ובספק אם בכלל) לא ניתן לקיים אותו. בתורת הייחסות נאמר שאם תיקח מסה ותצליח להזיז אותה במהירות האור בריבוע- המסה תהפוך לאנרגיה (e=mc^2). כרגע, המהירות הכי גבוהה היא מהירות האור- ואין שום מסה שיכולה לנוע במהירות הזו (חוץ מפוטונים- שהם לא מסה). בנוסף, התיאוריה אומרת שאם מסה אכן תזוז במהירות האור, היא תמלא את כל הייקום. כרגע, אני לא מרגיש מסה עצומה שלוחצת עלי ומונעת ממני לנשום- ככה שכרגע, אין שום מסה שיכולה לנוע במהירות האור. מה זה אומר
שכרגע, שום מסה לא הופכת לאנרגיה- וגם אז, שום דבר לא נעלם. יש כמות מסויימת של מסה ואנרגיה בעולם- והיא נשארת קבועה.
על השאלה "מי אמר שהפיזיקה המודרנית היא נכונה?" אני אענה בשאלה "מי אמר שהיהדות/נצרות/איסלאם/דת-אחרת היא הנכונה
"
בגלל זה, אני לא קובע עובדה- אלא מציג את האמונות שלי- ואני מתנגד לכל חבר אחר בפורום שיציג את דעותיו בתור דברים מוכחים- שכן, זה לא כך.
איינשטיין היה איש גדול. אבל, איש איש באמונתו יחיה. אתה מרשה לי לא להאמין באלוהים למרות שאינשטיין האמין בו, בצורה מסויימת
מה אני עושה בעולם
משתדל לעשות טוב, כדי שהנכדים של הנכדים שלי, יחיו בעולם מואר יותר. ולסיכום, אני לא יכול לשלוט במה שקורה עכשיו במדינה- וגם אתה לא (אלא אם יש לך קשרים בכנסת). לחסום לי את הצומת כשאני רוצה להגיע לבית חולים ולסכן את החיים שלי, לא יעזור לך לשמור על הבית שלך- אלא יעזור לך להגיע לגיהנום. אני ימני, אם שאלת את עצמך. אבל, אני בעד ההתנתקות. אם תרצה לשוחח על זה, פנה לפורום "התנתקות- בעד או נגד?" אני.

למעלה