ממש לא ../images/Emo13.gif
אתה שמעת אותי אומר משהו על המפץ הגדול
כדור הארץ שלנו נוצר, ממש כמו כל כוכב, רק שעל הכוכב שלנו יש תנאים לחיים אורגניים- ובגלל זה אנחנו חיים. יכול להיות שבכוכב אחר, נוצרו גם התנאים האלה- וגם שם יש חיים.
תורת היחסות אומרת שניתן להפוך מסה לאנרגיה, לא מסה לחומר (בטח התבלבלת....) אבל, זהו רק מונח מדעי, שכרגע (ובספק אם בכלל) לא ניתן לקיים אותו. בתורת הייחסות נאמר שאם תיקח מסה ותצליח להזיז אותה במהירות האור בריבוע- המסה תהפוך לאנרגיה (e=mc^2). כרגע, המהירות הכי גבוהה היא מהירות האור- ואין שום מסה שיכולה לנוע במהירות הזו (חוץ מפוטונים- שהם לא מסה). בנוסף, התיאוריה אומרת שאם מסה
אכן תזוז במהירות האור, היא תמלא את כל הייקום. כרגע, אני לא מרגיש מסה עצומה שלוחצת עלי ומונעת ממני לנשום- ככה שכרגע, אין שום מסה שיכולה לנוע במהירות האור. מה זה אומר
שכרגע, שום מסה לא הופכת לאנרגיה- וגם אז, שום דבר לא נעלם. יש כמות מסויימת של מסה ואנרגיה בעולם- והיא נשארת קבועה.
על השאלה "מי אמר שהפיזיקה המודרנית היא נכונה?" אני אענה בשאלה
"מי אמר שהיהדות/נצרות/איסלאם/דת-אחרת היא הנכונה
" בגלל זה, אני לא קובע עובדה- אלא מציג את האמונות שלי- ואני מתנגד לכל חבר אחר בפורום שיציג את דעותיו בתור דברים מוכחים- שכן, זה לא כך.
איינשטיין היה איש גדול. אבל, איש איש באמונתו יחיה.
אתה מרשה לי לא להאמין באלוהים למרות שאינשטיין האמין בו, בצורה מסויימת
מה אני עושה בעולם
משתדל לעשות טוב, כדי שהנכדים של הנכדים שלי, יחיו בעולם מואר יותר.
ולסיכום, אני לא יכול לשלוט במה שקורה עכשיו במדינה- וגם אתה לא (אלא אם יש לך קשרים בכנסת). לחסום לי את הצומת כשאני רוצה להגיע לבית חולים ולסכן את החיים שלי, לא יעזור לך לשמור על הבית שלך- אלא יעזור לך להגיע לגיהנום. אני ימני, אם שאלת את עצמך. אבל, אני בעד ההתנתקות. אם תרצה לשוחח על זה, פנה לפורום "התנתקות- בעד או נגד?" אני.