נמאסת אפילו עלי ...
אני אנסה לדבר יפה, למרות שאתה ממש גורם לי להתעצבן. תקשיב בחור, תנועת הנוער העובד והלומד היא תנועה ציונית סוציאליסטית שהוקמה מתוך תפיסת עולם מסוימת לתת פיתרון מוסרי וצודק לנוער בארץ. יש לנו דרך, אנחנו גאים בדרך שלנו, הדרך שלנו היא אחת ומוחלטת ונובעת מתוך האידיאל של שיוויון ערך האדם. מה זה אדם ימני ?! בנאדם שאומר שאפשר לנצל עובדים ? שהכלכלה במדינה היא צודקת ? בנאדם שתומך ביחיד ולא בחברה ? בנאדם שאומר שצריך להרוג את הערבים כי הם ערבים ? כן, אין לו מקום בתנועת הנוער שלנו –תפיסת העולם שלי נובעת משיוויון, ואם שמת לב הדוגמאות של השאלות הן דוגמאות לחוסר שיוויון. מה ההבדל ביננו והצופים ? כמה הבדלים: הצופים היא תנועה ממלכתית = תנועה של משרד החינוך = תנועה של לימור ליבנת ואריק שרון, וכמו שנראית מערכת החינוך, או רשות השידור, או כל דבר ממשלתי אחר, כך נראית הצופים. על מה אני מדבר ? הצופים אינם נוקטים דעה פוליטית, ובגלל זה מנציחים את הפערים החברתיים של אריק שרון ולימור ליבנת, את הסכסוך הפלשתינאי יהודי של אריק שרון ולימור לבנת, את הזלזול בחינוך והקיצוצים בו של אריק שרון ולימור לבנת וכן הלאה. הערכים הצופיים הם ערכים ליברליים, אוניברסליים יפים ונפלאים – ונראים כמו מדינה ליברלית, חופשית וקפיטלסטית, שבה לא נוכל להתאגד ביחד ולנסות להביא את השינוי ולחנך אבל נוכל לבנות מבנים מסנדות וחבלים. אתם שורש כל רע, צריך לעקור את תנועתכם מהיסוד, ולקחת את כל המבנים שלכם לצבוע אותם באדום כחול. אמיר רימון, עצבני מאוד, גרעין יחזקאל, נח"ל.