הנוער העובד שיוויון? איזה?!

שטויות?

איך אתה מעז לדבר ככה יא חתיחת גזען השמאל הוא לא זה שהביא את ערפאת כזכור בועידת מדריד שבה דיברו לראשונה עם הפלשתנאים בתור ישות הימין כן ההימין הוא זה שהחזיר את ערפאת מהגלות הכפויה שלו בתוניס הוא זה שהתחיל לדבר איתו למרות שהיו צדדים בצד הפלשתנאים שהיו הרבה מתונים מיאסר. אז קצת דיוק היסטורי ולא מעוות שהציג הימין לאורח השנים מאז ועידת מדריד. השמאל הוא זה שהפסיק את האלימות ויצר הכרה חברתית בצד השני הוא זה שניסה ליצב את המצב אחרי ביבי ולא הוא זה שעלה להר הבית במצב, בצורה הפגנתית בזמן מתוח מאוד שהיה לפני שנתיים. כן הימין הוא זה שפורר את האיזון העדין שהיה כאן, כל מי של מזכיר את כל העובדות מעוות את היסטוריה. ונחזור לויכוח על השמאל החברתי והנוע"ל והצופים: בין עם הפניג לילדי כוכב יאיר "המסכנים" או חלוקת מזון לנזקקים. הצעדים האלו חסרי משמעות כמעט מבחינה של תרומה אמיתית לעתיד הנזקק. כניסה ממושכת לשכונות המצוקה המיתיות כמו באופקים ועזרה בלימודים לילדים בין עם הם חניכים או לא זו תרומה לחברה וזה הנוע"ל עושה לימוד בכיתות עולים זה הנוע"ל עושה ועוד דברים רבים אחרים למען טיפול בשורש הבעיה ולא בסימפטומים ולמרות שזה נורא נחמד לשמוע על הפניג/התרמה/הצגה לנזקקים אין כאן טיפול אמיתי בבעיה ולכן הצופים לא תורמים שום דבר אמיתי עושים רק את מה שמקובל על ההורים/פוליטקאים/מושחתים מסכימים - תנועת ילדים

amit1peiser

New member
עוד טמבל

מה הבעיה לדייק ולא להגיד דברים שפשוט לא קרו?! רבין הסביא לכאן את עראפת! הוא זה שנתן לשלטון השחיטות שלו נשק! שרון עלה להר הבית! למקום הקדוש ליהודים בתוך מדינתו! אין שום סיבה שהוא לא יוכל ללכת לשם! זה כמו שחברות י"בניקים ימנעו ממך ללכת לביצפר! זכותו של שרון לבקר שם! והאינתפאדה הייתה מתחילה על עילה אחרת גם ככה אם הוא לא היה הולך! אבל הדיון הוא לא םוליטי הוא על תנועה פוליטית בשם הנוער העובד והלומד! תנועה מושחטת הפונה אל חלק מהנוער הישראלי! תמועה שלא ראויה לתואר תנועת נוער!

amirimon

New member
עמית חמודי

אני מזמין אותך ואת כל החברים שלך מהקבוצה מהצופים, לעזור אצלי שתיים שלוש פעולות ... אני אסע כל הדרך עד כוכב יאיר אם תרצה. אתה תודה לי על זה בראיה לאחור, ההורים שלך יודו לי, מפקד תנועות הנוער יודה לי, ובעיקר האנושות תודה לי. תבחר בעצמך אפילו את המשחק פתיחה ! אמיר רימון, כבר פחות עצבני, הרי אתה קורבן של עולם פוסט מודרניסטי מנוכר. גרעין יחזקאל נח"ל

אתה הוא הטמבל

אולי הסכמי אוסלו היו טעות אולי לא היה צריך לדבר עם ערפאת ואולי היה צריך לתת לפלשתנאים אזרחות ב67´ ולהכיר בבעיות שלהם אולי לא היה צריך להניג משטר צבאי על השטחים, אולי אולי. אבל בועידת מדריד ב91´ אחרי מלחמת המפרץ בזמן שלטון של יצחק שמיר(ליכוד) יאסר ערפת היה מנהיג הפלשתנאים, הוא חזר כחלק מההסכמים. מנהיג שמדבר בשם העם שלו חייב לחיות במדינה של עמו אחרת אלו רק דיבורים באויר. אריאל שרון האידיוט מחליט להעלות להר הבית כדי להפגין נוכחות ישראלית (שברורה מראש) בזן הדיונים על עתיד מז´ ירושלים, אולי הוא לא התכוון לאינטיפדה אבל הוא רצה לסכל את השיחות. ונכון זה לא הדיון שלנו אלה מה שקרה. הנוער העובד והלומד מושחט? הממשלה שלנו מושחטת עושקת כספים ולא עוזרת לנזקקים באמת אלה מטילה עליהם עוד מיסים והצופים מועודדים לאזחות ציטנית ולמילוא הוראות הממשלה=הצופים מושחטים בדיוק כמוה הנוע"ל יוצא נגד מפגין נגדה ועוזר לטפל בשורש הבעיה. מי המושחט? תנועת הנוער העובד והלומד או תנועת הילדים הצופים. טמבל אתה!

היי היי היי עד אמיר רימון!

אתה מתעסק עם אמיר רימון אתה מתעסק עם מרחב הרצליה כל ה-456 שאנחנו בבוגרת! עכשיו למרות שנדרתי נדר לא להגיב להודעות אינפנטיליות חסרות כל פשר- אני אשבור את הנדר בשביל כל ילד דבילי שמנסה לעורר פרובוקציות בפורום של הנוע"ל. אני כל פעם מחדש מנסה להבין את אלה שרושמים הודעות מסוג זה בפורום- מה אתם חושבים שעכשיו הארתם את עינינו ונחשוב שהתנועה שבה אנו חברים אינה שוויונית?! או לחילופין נשרוף את החולצה נשים על עצמינו מדים ונחכה לחלוקת העניבה?! תאמר לי מר עמית- זה מה שחשבת כשכתבת את ההודעה?! עכשיו לידיעת החלק העילג שבך כי אני בהחלט מקווה שיש בך יותר מזה- ימין חברתי מדבר על קידום העשירים ובכך לקדם את העניים- כלומר מעמדות שונות וכן אריסטוקרטיה. וכן שמאל חברתי לא מאמין במעמדות -כי כולם שווים -ושווה זה עד הסוף כמו שבמשוואה לא תרשום 1=3! בנוסף לכך- תנועת נוער אכן צריכה להיות בעלת דעה כל שהיא - תנועה=זרם שמאמין בדבר מסוים ומאיר את עיניי חבריו לראות את הדברים גם בדרכו! תנועת נוער צריכה לתהיה לה דעה מאחז- אם לא לשם מה היא תנועה?~ לכל תנועה צריך להיות גרעין חזק שיהווה גרעין מגנטי אשר ימשוך אחריו את השוליים המפחדים לפעול. ובתנועת הנוער- הנוער צריך להיות הגרעין הזה- מה שאני וחבריי מהשכבה מנסים להרים "צוות מו"ח"!!! בנוסף לכך למה התנועה שלך מכוונת לכך שכל דבר ניתן להעביר במטודה?! לכך שפעולת טקסט היא לא כפית ולכן לא צריך להעביר אותה?! לעזרה לקהילה!? זה נורא יפה אבל זה ריגעי ההיסטוריה מלמדת אותנו יום יום שאין וסביר להניח שלא תהיה תנועת נוער שתצליח לסחוף אחריה בחינוך את כל הנוער וגם אם כן זה יהיה דבר ריגעי -שוב- לדוגמא- כל ילד בארץ ישראל מכיתה א´-יב´ עובר שעורי חינוך תעבורתי והדברים הללו היו אמנם בכיתות הנמוכות יותר גם לפני 10 שנים- ועדיין זה לא מנע תאונות דרכים. ולכן הרגע הוא דבר חולף לעומת זאת פעולה שאתה בתור חניך בתנועת נוער תעשה זה יהיה פרובוקציה אמיתית הטלת ביקורת על הממשל , לסחוף את הנוער הישראלי פעם אחת לנסות ולחשוב על עצמו ועל החינוך המחורבן שהוא מקבל ולטפל בזה- להבדיל מה השטויות שקורות בנוער מרצ עבודה וליכוד ביזבוז של זמן!!! אין לי כוח לרשום יותר פעם אחרת!

suffer

New member
סמל השמאל מר יצחק רבין ז"ל..

עשה הרבה מאוד למען המדינה...עם תנבור אתה קצת בהסטוריה.. ואני לא חושבת שראוי לכתוב עליו בזלזול....

די כבר!

למה לנסות למצוא הבדלים בין הצופים לבין נוע"ל?ברור שיש הבדלים,אלו שתי תנועות שונות לגמרי! עמית-די להכפיש אותם,צופים זאת תנועה נהדרת ואנחנו לא צריכים להוכיח את זה לאף אחד כל עוד טוב לנו בתנועה שלנו.אני לא רוצה להעליב,אבל מההודעות שלך משתמע שאתה לא ממש יודע משהו על הנוער העובד,ונראה כאילו אתה סתם מחפש איפה אפשר לפתח ריב... כל השאר-די להכפיש אותנו,גם אתם וגם אנחנו תנועת נוער,אני לא מכירה את התנועה שלכם ולא יודעת על מה היא מתבססת,ולכן לא אגיד עליה שום דבר-לטוב או לרע. כדאי שגם אתם תנסו.

העצלנית

New member
מסכימה איתך מאה אחוז

אנשים באמת די תתבגרו. הוויכוח הזה מיצה את עצמו.

Mr Peiser

New member
תפסיקו להגיב להודעה הזאת!!

אני מכיר אישית את מי שכתב אותה והוא סתם צופיפניק רקוב ומשוגע! הוא אמר את זה סתם כי הוא אוהב להתווכח עם כל אחד על כל מה שאפשר!

גרינש

New member
דווקא כשממש התעצבנתי

ויש לי כח לכתוב. דוקא עכשיו מחליטים שהדיון מיצה את עצמו?!, זה פשוט לא בסדר!!! אני עובר לצופים!!!! עדי גרינשטיין מחוז דרום קן נצר סיונה גרעין כדאי קבוצת תמיכה.

amit1peiser

New member
טוב נסגור ת´עסק

אוקיי... תמשיכו לעשות מה שאתם אוהבים לעשות לא ציפיתי שתעמדו דום ותשנו את כל דיעותכם.... כל מסגרת לנוער עדיפה על כלום אז טוב שיש אלטרנטיבות בארץ! תהנו! ביייי נ.ב פשששששש הגענו ל57.... מכובד!

צנצןדבש

New member
בתור עמית שלך לתנועת הצופים...

ושכנראה גם עולה עליך בגיל בוותק, אני מבקש ממך לחשוב מעט לפני שאתה יוצא לכל מיני מסעות צלב בפורומים של תנועות אחרות. הנוע"ל אינו האויב של הצופים, וברמת המיקרו אפילו ההפך מכך. לצערי, ואני מאמין שלצער רובינו, עקב סיבות יותר גדולות מאיתנו, או במילים אחרות, תקציב תנועות הנוער של משרד החינוך. נוצר מצב כסאח כזה בין התנועות. אני מאמין בזה שכל אחד יכול לבחור את המסגרת שלו, מי שהוא מאמין גדול בסוציאליזם ימצא את מקומו בנוע"ל, מי שמזדהה עם הגוש דתי-לאומי, מקומו בבני-עקיבא, ויש גם מי שמוצא את מקומו בתנועת הצופים. אין שום סיבה לכאסח בינינו, כי בסופו של דבר, יש לנו מטרה משותפת. דווקא שיתוף פעולה והפריה הדדית (ואו, יוצאות לי מילים גבוהות פתאום ;) בין התנועות השונות במטרה להגיע לחזית משותפת אצל הנוער הישראלי האפכתי, שכל אחד מאמין בדרכו שלו, שדרכו היא הדרך הנכונה להוביל את המדינה. ובאנדר-ליין, אחרי שקפצתי להסתכל בכרטיס האישי שלך, וכשאני רואה הודעות בנוסח "אני שונאאאאאאאאאאאאאא שמאלנים כמוכם מלקקי תחת של ערבים זונות מסריחות אני ימלא את לשונכם רפש חתולים מזוהם!!!!!!! מה אתם חושבים לעצמכם כשאתם בעד מרצ? דבילים מסריחים!!!!! אנחנו שונאים אותכם כי אתם אויבים כמעט כמו החברים שלכם... זאת אומרת הערבים היקרים שלכם" אני מבין שאין מאחורי הדברים שלך שום בסיס או כוונה, אתה כאן רק בשביל מטרה אחת, והיא - לריב ולעורר פרובוקציות. אז בבקשה ממך, תחזור בחזרה למקום שממנו זחלת, תעשה שם עם עצמך חשבון נפש, ותחזור אלינו אחרי שתתבגר.

כל הכבוד../images/Emo45.gif

מאוד נהנתי לקרוא את הדברים שלך , הוכחת שתנועת נוער באשר היא זה דבר מבורך. ומזל שטיפוסים כמו יוזם השירשור הזה הם קומץ. "היה נכון" "לעבודה להגנה ולשלום , עלה והגשם"

amit1peiser

New member
ההודעה במרצ לא הייתה שלי!

את ההודעהעל אני שונא ערבים אני לא כתבתי! חבר לשי היה פה וכתב את זה לא לייחס לי את זה

למעלה