הניאו נאצים משתוללים

jast

New member
חה.

איזה טמבל הוא, שברתי לו ת'סטטיסטיקה, אני חושבת שאני עונה להגדרה של שמאל קיצוני, וגם להגדרה של חצי מרוקאית, והאמת שאני מכירה עוד המון מזרחים שהם שמאלנים. בכלל כל מה שהוא כתב שם הוא כותב כאילו זה מוכח, כאילו כולם כאלה... אבל הוא מהזה מדבר שטויות, דברים שבכלל לא נכונים הוא כותב אותם כעובדות! "ומה זה בכלל שמאלני אתם שואלים.. שמאלני זה אחד.. שתומך בחלוקת שטחים לאוייב המוסלמי.."- לא כולם, יש כמה שמתנגדים "אחד שתומך בערבים בכל מצב.." - אהממ, לא "אחד ששונא את הדתיים.." - עדיין, לא ! "האשכנזים הם אנשים 'קרים'.. הם אנשים רעים מאוד.." - נכון הא? כמו היהודים האלה.. "ומה עם יהודי מדינות ערב ?? ליהודי מדינות ערב.. לא הייתה שואה !! לא היה מחנות ריכוז !! לא היה משרפות !! לא היו תאי גזים !!" אז תן לי לחדש לך משהו חבל שהאידיוט הזה לא יודע שהשואה לא הייתה רק ליהודים, אלא שהיטלר גם התחיל להתקדם לעוד מקומות ואם הוא היה מצליח, הייתה שואה גם למרוקאים, לתימנים.... הוא בכל מקרה לא היה פה בשביל לכתוב את השטויות האלה. "אם לא היה עושה מה שעשה.. אני מניח שהיו לנו עוד 6 וחצי מיליון אשכנזים.. בתוך ישראל.."- או ש... לא הייתה ישראל...... אופס. לסיום, "אתם גזע טמא.." "אני בא בטענות ליהודים האירופאים !! לאשכנזים !!" "היטלר הגדול.." כן, בטח... אהממנאציאהממ

jast

New member
תיקון*

חבל שהאידיוט הזה לא יודע שהשואה לא הייתה רק ליהודים= לאשכנזים. (וגם לא רק ליהודים אם חושבים על זה)

Arikk16

New member
גם אני שברתי לא את הסטטיסטיקה ../images/Emo13.gif

בתור אשכנזי דתי בן למשפחה שכמעט כולה נספתה בשואה ואפילו נוטה טיפה בדעותיו ימינה

JO250

New member
ומהי הסטטיסטיקה שלו..??

כתוב את האחוזים. ואז תגיד לי למה אתה חושב ששברת.

jast

New member
הוא כתב שם-

100% מהשמאל הקיצוני הם אשכנזים. (לא 100% מהאשכנזים הם שמאל קיצוני. אבל בכל מקרה..)

JO250

New member
ומהשמאל המתון 90% !!

אגב, תראה לי מישהו לא-אשכנזי מהשמאל הקיצוני.. מי שרוצה עוד פרטים על הניאו נאצי היהודי הזה שיכנס לגוגל.

jast

New member
אני הרגע אמרתי

שאני חצי מרוקאית, שמאלנית קיצונית. מספיק טוב? והאמת שיש עוד מלא, לדוגמא הייתה לי קומונרית דיי קיצונית והיא הייתה עיראקית.

JO250

New member
ואם את משקרת?

אגב התכוונתי שתראי לי פוליטיקאי שמאלני קיצוני לא אשכנזי. פשוט אין דבר כזה, זה ממש אפסי. ומה דעתך בכללי על העובדה שסטיבן מליק הוא בעצם יהודי בעצמו?

jast

New member
למה שאני אשקר?????

אז ונזכרתי, וגם היה לי איזה ידיד מרוקאי שלם שהיה מצביע חד"ש.. וגם הייתה לי מורה להיסטוריה, שאין לי מושג מה היא אבל היא בטוח לא אשכנזיה. וואללה אני לא מצליחה לחשוב על פוליטקאי שמאלני קיצוני, כי אין באמת הרבה כאלה(הכוונה שאין הרבה שמאלנים קיצוניים בכלליות). אבל הבנאדם לא דיבר על פוליטיקאים, אלא על כולם... טוב נו, עוד 20 שנה ככה, אולי פחות כשאני אהיה פוליטקאית, אז תהיה לי דוגמא טובהP: עד אז תאלץ לסמוך עלי שאני לא משקרת. אז יצאת פארש, תלמד שאי אפשר להכליל כי תמיד יבוא מישהו שיהרוס לך את זה, לא כולם אותו דבר. והייתי אומרת שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי שמראה שכל מה שכתוב שם זה שטויות ממש.

jast

New member
והאמת..

שמצאתי כמה יהודים לא-אשכנזים ברשימה של חד"ש- http://www.knesset.gov.il/elections17/heb/list/list.asp?id=56

JO250

New member
ממש לא, זה ערבים.

ולמה ניראה כאילו אתה חושב שאני כתבתי את זה ? אני אפילו לא המתרגם של זה. זה מסמך שמצאתי, תריץ חיפוש בגוגל. כנס לויקיפדיה.

jast

New member
אבל אני לא אשכנזיה, זה לא יעזור לך.

ולא כולם שם ערבים, מפגר.

JO250

New member
כ-ו-ל-ם כ-ו-ל-ם

ואני עדיין מחכה שתימצאי לי שמאלני קיצוני אשכנזי. עדיין מחכה.

למעלה