חה.
איזה טמבל הוא, שברתי לו ת'סטטיסטיקה, אני חושבת שאני עונה להגדרה של שמאל קיצוני, וגם להגדרה של חצי מרוקאית, והאמת שאני מכירה עוד המון מזרחים שהם שמאלנים. בכלל כל מה שהוא כתב שם הוא כותב כאילו זה מוכח, כאילו כולם כאלה... אבל הוא מהזה מדבר שטויות, דברים שבכלל לא נכונים הוא כותב אותם כעובדות! "ומה זה בכלל שמאלני אתם שואלים.. שמאלני זה אחד.. שתומך בחלוקת שטחים לאוייב המוסלמי.."- לא כולם, יש כמה שמתנגדים "אחד שתומך בערבים בכל מצב.." - אהממ, לא "אחד ששונא את הדתיים.." - עדיין, לא ! "האשכנזים הם אנשים 'קרים'.. הם אנשים רעים מאוד.." - נכון הא? כמו היהודים האלה.. "ומה עם יהודי מדינות ערב ?? ליהודי מדינות ערב.. לא הייתה שואה !! לא היה מחנות ריכוז !! לא היה משרפות !! לא היו תאי גזים !!" אז תן לי לחדש לך משהו חבל שהאידיוט הזה לא יודע שהשואה לא הייתה רק ליהודים, אלא שהיטלר גם התחיל להתקדם לעוד מקומות ואם הוא היה מצליח, הייתה שואה גם למרוקאים, לתימנים.... הוא בכל מקרה לא היה פה בשביל לכתוב את השטויות האלה. "אם לא היה עושה מה שעשה.. אני מניח שהיו לנו עוד 6 וחצי מיליון אשכנזים.. בתוך ישראל.."- או ש... לא הייתה ישראל...... אופס. לסיום, "אתם גזע טמא.." "אני בא בטענות ליהודים האירופאים !! לאשכנזים !!" "היטלר הגדול.." כן, בטח... אהממנאציאהממ