הניאו נאצים משתוללים

jast

New member
בחיים שלי

לא פגשתי מישהו שתומך בטרור, ופגשתי שמאלנים/שמאלנים קיצוניים בחיים שלי.....

TziMHoNoa

New member
ממתי?

איזו סיבה יש לשמאלני קיצוני לתמוך בטרור, אבל לא בנניח, חיסולים ממוקדים? שתי הדוגמאות אלימות, ושתיהן נוגדות את השלום (וקצת קשה לי להתבטא בשעה הזו... אז אולי לא יצאתי ברורה..)

JO250

New member
הינה ח"כ ממרצ :

הוא מבין למה הערבים מתפוצצים במחסום : http://www.inn.co.il/News/News.aspx/157745 הוא "מבין" אותם הוא "מצדיק" אותם את הטרור שלהם
שמאלני קיצוני, ויש יותר קיצוניים.

TziMHoNoa

New member
תוך פחות משנה

גם סבתא שלי, הטוניסאית, הייתה נרצחת בשואה. הצבא הנאצי הגיע לטוניס, והמשפחות כבר שמו את כל התכשיטים והרכוש במגרש משותף, כדי שיקחו אותו, אבל תוך ימים ספורים המלחמה נגמרה. הנאצים לא הלכו להרוג אשכנזים (הם בעצמם אשכנזים ככה שזה קצת דבילי..), אלא יהודים, וכמה שיותר. ובכלל, השמדת היהודים היא רק פסיק באידיאולוגיה הנאצית. פסיק שכולל את כל היהודים.

jast

New member
תקשיבו לה^^ ../images/Emo3.gif

היא יודעת על מה היא מדברת
חח

Fasz

New member
ממתי הגרמנים אשכנזים?

הבדל בין ספרדים לאשכנזים, הוא בסידורי תפילה ותרבות. הספרדים המקוריים, אשר גורשו מספרד, לא היו שונים בפנוטיפ מאחיהם האשכנזים, ואכן רבים מיהודי מצרים מזכירים בצורתם החיצונית את מאפייניהם של יהודי אשכנז- שיער בהיר, עיניים בהירות וכוי"ב. ההבדל בין הספרדים לאשכנזים אינו בצבע. אגב, גם ספרדים רבים נרצחו בשואה- הקהילה היהודית ביוון, לרבות זו בסלוניקי. יהודי איטליה אשר רבים מהם היו בכלל ספרדים.. כך זה נמשך. בל נשכח גם כי פוגרומים היו גם בעיראק, ובמרוקו. במילים אחרות, ההודעה הזאת אינה שווה תגובה.

jast

New member
היא נתנה לך דוגמא..

והיא לא מפגרת, ניראה לי שהיא יודעת שהנאצים לא אשכנזים.. הכוונה היא שהם אירופאים, יותר טוב? והכוונה שלה היא שלא רק אשכנזים נרצחו בשואה, ככה שכל מה שהוא כתב זה טעות.

Fasz

New member
ההערה האחרונה שלי לא כוונה אליה

אלא אל הודעתו של פותח השרשור, אשר כתב את הדברים הללו תחת מעטה שמו של אדם אחר. הודעתי נועדה גם לבוא ולבסס אתה ודעתה של זו האחרונה, למען קוראי הפורום. ראי כיצד התאונן בתחילת השרשור על אותם ה'ניאו-נאצים', וכיצד הרפש העילג שהוא מטיח בך באמצע השרשור, מנוגד לתפיסתו בתחילת השרשור. כאשר אנו נתקלים באנשים המשתמשים בטרמינולוגיה ובמונחים אשר בהם השתמש כותב הטקסט המטורף הזה, אנו עדים לתהליך התבהמותה דה-פקטו של החברה הישראלית. את הבורות יש לעקור מן השורש.

למעלה