מצאת כלום. נחשב????
J jast New member 26/12/06 #40 אז אתה גם דיסלקט או סתם לא יודע לקרוא אני לא מתכוונת להתווכח איתך כשאני אומרת משהו ואתה אומר לי שלא אמרתי, איזה מזל שזה פורום, אני יודעת שקשה לך, אתה תתאמץ בכל זאת לקרוא שוב את מה שכתבתי ורק אז... תגיב.
אז אתה גם דיסלקט או סתם לא יודע לקרוא אני לא מתכוונת להתווכח איתך כשאני אומרת משהו ואתה אומר לי שלא אמרתי, איזה מזל שזה פורום, אני יודעת שקשה לך, אתה תתאמץ בכל זאת לקרוא שוב את מה שכתבתי ורק אז... תגיב.
J JO250 New member 27/12/06 #49 כבר קראתי 5 פעמים זה כבר מתנגן לי בראש המשפטים האלה. לא מצאתי. מצאתי חברי כנסת ערבים שגרים בטירה.
S s k y b l u e New member 26/12/06 #19 זה כניראה קשור ל'קומונה' מורדי הקומונה הפריזאית נקראו קומונארים (Les communards).
N NorthernStar New member 26/12/06 #20 גם שטוף שנאה וגם בור "קומונר\ית" היא האיש או האישה העומדים בראש סניף או קן של תנועת נוער, למשל כמו בני עקיבא, השומר הצעיר וכו'.
גם שטוף שנאה וגם בור "קומונר\ית" היא האיש או האישה העומדים בראש סניף או קן של תנועת נוער, למשל כמו בני עקיבא, השומר הצעיר וכו'.
S s k y b l u e New member 26/12/06 #22 ../images/Emo190.gifממש הבהלת אותי../images/Emo178.gif אגב, מה נשמע בפלסטין שבקנדה?
F Fasz New member 26/12/06 #32 הראה כי הכוכב הצפוני מלמטה תיקן את שנינו, על אף שפירושך היה עדיף על שלי, שכן אני הבטתי על המילה עצמה, בעוד אתה ניתחת את משמעות המילה כחלק מן המשפט אותו כתבה jast.
הראה כי הכוכב הצפוני מלמטה תיקן את שנינו, על אף שפירושך היה עדיף על שלי, שכן אני הבטתי על המילה עצמה, בעוד אתה ניתחת את משמעות המילה כחלק מן המשפט אותו כתבה jast.
S somebodddy New member 26/12/06 #21 אבל גם אמרת שאת לא תומכת בערבים בכל מצב, אז את לא יכולה להיות שמאל קיצוני.
T TziMHoNoa New member 26/12/06 #33 ממתי שמאל קיצוני תומך בערבים בכל מצב? זה לא שמחבל מתאבד באוטובוס, ואז מר שמאלני קיצוני אומר לו כל הכבוד. למה אתם ממציאים הגדרות?
ממתי שמאל קיצוני תומך בערבים בכל מצב? זה לא שמחבל מתאבד באוטובוס, ואז מר שמאלני קיצוני אומר לו כל הכבוד. למה אתם ממציאים הגדרות?
S somebodddy New member 26/12/06 #37 אם יש לך מילה רעה להגיד על שהיד אז את לא שמאל קיצוני. את סתם שמאל.