הני באדי הום...(יש מישהו בבית???)..

עיגולי מלפפונ ירוק

אז ככה......... מוציאימ באלגנטיות מהמקרר מלפפונ ירוק קר חותכימ לעיגולימ נשכבימ על הספה עוצמימ עיניימ ואת העיגולימ מניחימ על הרקות המצח והעניימ רצוי מוסיקת רקע שקטה שקטה ספרי לי אמ חלפ הכאב

noor נור

New member
הילי המתוקה, נראה לך שאם הייתי

מטפלת בעצמי כמו שאת מציעה לי לטפל בי כעת- הייתי מגיעה לכזה כאב ראש?"הלקאה עצמית" קוראים לזה בעברית, ולך יש עברית כזו יפה, שממש לקנא בך.

כדי להלקות את עצמכ את......

כדי להלקות את עצמכ את חייבת להיות מרוכזת ללא כאב ראש לכנ....... טפלי בכאב ראש לא בעצמכ ואל תקנאי פעמ וזה היה מזמנ היו שולחימ אותי לשטופ את הפה עמ סבונ כשהיתה "מתפלקת " לי מילה לא תקנית ושימי לב מילה לא תקנית אני לא מתכוונת לקללות חלילה קללות זה היה סבונ כפול שתיימ מחייכת אלייכ ושואלת אמ המלפפונ בהיכונ........?

לילה טוב לכן!

תיכף פותחת שולחן. שמחה סוף סוף לפגוש אותך הילי ברוכה הבאה

יכולה להוסיפ לשולחנ..........

1 ק"ג גבינה לבנה 6 ביצימ 3 שמנת חמוצה ועוד אי אילו מצרכימ זו עוגת גבינה לא אפויה יומיימ יש לי כוונה לאפות נראה לי מתאימ הלילה להוסיפ אותה לפתיחת שולחנ

זו עוגה של גבינה ללא אפיה?

צריכה לעמוד במקרר אחר כך ולא תהיה בזמן. עזבי.. השולחן היום עלי שאחרת המקרר יתפוצץ זה היום השלישי שאני מבשלת באטרף כאילו יש פה גדוד ויש טירמיסו לקינוח.. הולך?

yellowt

New member
וואי ..זה אסון לדיאטה שלי...... ../images/Emo83.gif

מה זה מתגעגעת לטעם של משהו מתוק כזה כמו טירמיסו......אבל יותר מתגעגעת לחזור ולהיות כמו לפני הלידות... ועכשיו אני עובדת על זה.... אז אחת...טירמיסו ...פעם אחרת..... שלך תותי

yellowt

New member
נור יקרה...כוס יין מוסקט טוב.....

והכאב מאחורייך.... מה שלומך יקרה? אהה..וברוכה הנמצאת הילי לרגע.......

noor נור

New member
צהובונת= איזה כיף לך, תנהלו לכן

שיחת בנות עליזה, את והילי ואני פה, עדיף לכולם שאצ´וטט עם חברתי באי.סי. כדי שלא אזיק לאף אחד אחר...

אני אשמח לשמוע ......

איכ את יכולה להזיק לי בואי שבי לידי עמ המלפפונ וברוכימ הנמצאימ

noor חוששת

שאם תספר לנו כמה בדיחות וגם נגלה שיש לה מכסה נאה של ציניות מישהו ישלח אותה לשטוף את הפה עם סבון
אז טוב שהסברת מראש מה עמדתך באשר לשיטה

noor נור

New member
../images/Emo68.gif הילי- את מדברת כל הזמן

על המלפפון הזה, שאם מישהו זר היה פותח את הדף הזה באקראי, ולא היה יודע על מה מדברים פה בדרך כלל, היה חושב שהגיע לעוד אחד מאותם אתרי סקס ש...טפו טפו טפו הס מלהזכיר....בכל מקרה, אני אוכלת, או יותר נכון, אכלתי, כל מי שנקרה בסביבתי היום, ופשוט כולם פרשו כבר למיטותיהם אז לא נשאר לי יותר את מי לטרוף.לא אוהבת את זה. לא גאה בזה. לא יכולה לזה.

והוא שאמרתי

מלפפונ מספיק טעימ שיטרפו אותו וזאת בתנאי שלני כנ הוא לא היה מונח על הרקות ופליזזז לא לטרופ אותו עמ עוגת הגבינה

קודם כל זו סיבה טובה

להתחיל לאכול מלפפונים. ןשנית כל.. למה טפו? ושלישית כל, תמיד אמרו לי שאני קשה לעיכול אז לא הייתי ממליצה לך לחשוב בכיוון. מה העניין noor?

למעלה