למה שתזיקי? אףפעם לא הזקת..להיפך...
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #16 נור את טרפת ואני..... נור את טרפת ואני שתקתי כל היומ זה בדיוק כמו לטרופ הצלחתי להטריפ בשתיקה שלי את כל הסובבימ אותי
נור את טרפת ואני..... נור את טרפת ואני שתקתי כל היומ זה בדיוק כמו לטרופ הצלחתי להטריפ בשתיקה שלי את כל הסובבימ אותי
א אחת מהצד New member 29/9/01 #21 ישר ידעתי שאת מאלה טברייני לטברייני אינדיאני היתה תגובה למה שכתבת בבוקר שגרמה לי לתהות אם הבנתי נכון ובאמת חברה שלך בחרה אתמול למות
ישר ידעתי שאת מאלה טברייני לטברייני אינדיאני היתה תגובה למה שכתבת בבוקר שגרמה לי לתהות אם הבנתי נכון ובאמת חברה שלך בחרה אתמול למות
N noor נור New member 29/9/01 #17 אולי אתן באות איתי, יום שישי הבא, שעה 10:00, בית קברות "ירקון" לפגישת מחזור???נראה לי אתן היחידות שם שארגיש איתן בבית...כמעט היחידות...
אולי אתן באות איתי, יום שישי הבא, שעה 10:00, בית קברות "ירקון" לפגישת מחזור???נראה לי אתן היחידות שם שארגיש איתן בבית...כמעט היחידות...
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #22 שימעי אתאר לכ בכניסה לבית שלי בחצר מוצבימ שני סלעימ ענקיימ בצבע אדומ סלעימ =אנדרטה מייד כשנכנסימ לסלונ מונחות להנ אבנימ בצורות וצבעימ שונימ בחדרי ליד מיטתי ישנמ כמה אבנימ שאותנ בחרתי בקפידה ומסיבבנ נרות דולקימ כל השנה האמ הבנת את הכוונה?.
שימעי אתאר לכ בכניסה לבית שלי בחצר מוצבימ שני סלעימ ענקיימ בצבע אדומ סלעימ =אנדרטה מייד כשנכנסימ לסלונ מונחות להנ אבנימ בצורות וצבעימ שונימ בחדרי ליד מיטתי ישנמ כמה אבנימ שאותנ בחרתי בקפידה ומסיבבנ נרות דולקימ כל השנה האמ הבנת את הכוונה?.
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #37 כשמטריפימ רק אחרי שאני מטריפה את הסביבה יכולה אני להבינ שהמ קיימימ ואז להיות רכה יותר קשובה יותר מבלי לגרור יסורי מצפונ מיותרימ
כשמטריפימ רק אחרי שאני מטריפה את הסביבה יכולה אני להבינ שהמ קיימימ ואז להיות רכה יותר קשובה יותר מבלי לגרור יסורי מצפונ מיותרימ
א אחת מהצד New member 29/9/01 #46 נשמע כל כך קרוב מקווה גם שתמצא עכשיו שלווה כשתוכל להיות סוף סוף היא עצמה