הני באדי הום...(יש מישהו בבית???)..

אז זהו..

שיש לי גם חברה שהולכת בדרך הזו לזה התכוונתי אני מנסה להיות עצמי בעולם הזה

האמ קראת .........?

את דעת המומחה שהשאיר לנו עזרא ? מומחימ לרוב וחוסר אונימ גדול

כן. קראתי.

וחוסר האונים הזה מתסכל ומעציב. ההרגשה שזה פשוט ענין של זמן ואני מרגישה שזה בסדר אם זה מה שהיא בוחרת עם כל הכאב כל אחד צריך לבחור בחיים בעצמו

שמת לב

כל אחד בוחר את החיימ שלו בעצמו ולעצמו כלומר.......יש חיימ אחרי המוות ???? אני חושבת שיש

עכשיו נגעת בדבר הכי חשוב

בעיקר. וזה החזון כן! יש חיים גם אחרי המוות! ולכן שמחתי הבוקר שאמרת שהם שם ואנחנו כאן ואם יש מחוייבות שלנו לזיכרון אז היא רק לחיות חיים טובים מלאים ומספקים כמובן רק למי שבוחר ומתוך הנחה שלא התכוונת לגילגול נשמות

yellowt

New member
לא כול כך הבנתי את השאלה...

אבל זה כנראה בגלל שאני מאד עייפה...ובזאת נפרדת מכן חברות יקרות שלי .. לילה טוב ובטח נפגש שוב מחר... אהה... ובתאבון לכולכן......

אורי_ח

New member
איך קורה כשעצב וחיוך מתחלפים להם

זה בזה? זה קורה לי הרבה בזמן האחרון כשאני נכנס לכאן לפורום קצת על תקן של "לרגע" וקצת על תקן של "אחד מהצד". אני קורא ונהנה, אם אפשר לומר את המילה הזו בלי לחטוף עונש עם סבון. אני חושב וטוען שהכאבים (גם כאבי הראש אך בעיקר כאבי הלב) יש להם תכונה שהם מולידים (בייסורים?) אמירות ודיאלוגים שהם חכמים ומרגשים באותה מידה - מידה רבה. ואני כאמור בא, קורא, מחכים ומתרגש עד כדי כך שזה מביא לי את הצחוק הכבוש שמתחלף לו צ´יק-צ´ק במין "על-סף-בכי" שכזה וחוזר חלילה. ועל כך אני רוצה להגיד תודה להילי, ולאחת מהצד, ולנור, ולצהובונת שפתחו שולחן כאן הלילה, וגם לכל האחרות והאחרים כמובן, כולל עזרא ומיכל, מ"ותיקי השבט", ואני רק רוצה להתנצל שאני לא מספיק ידידותי בשביל להשתתף באופן פעיל (מה שנקרא "און-ליין"), בשיחות שלכן- שלכם, אלא מצטרף באופן אקראי למדי. טוב, קשקשתי די. הילי, מה שאמרת קודם - אני לא בטוח שהבנתי את הכוונה, אבל יכול להיות שהרגשתי אותה נכון. מחר בשעה הזו אני במטוס לנפוש באיזה שהוא חו"ל, אבל בעוד ארבעה ימים אני כבר אהיה כאן שוב, כי "אין לי ארץ אחרת", וכמובן שאבוא להודיעכם על שובי בשלום. שלום שלום, שבת שלום שנה טובה וחתימה טובה חג סוכות עליז ומועדים לששון לכולם ממני, אורי

אורי רגע

אני מבטיחה שלא נמעד ועד מועד שובכ נשתדל לשמור על שמחה ואיזה מהמילימ שלי לא הבנת בדיוק?? שהרי קישקשתי ללא גבול . נסיעה טובה כשתחזור אמ לא תמצא אותי אצל שמחה וודאי אהייה אצל ששונ

yellowt

New member
נור יקרה ...אני יהיה איתך בליבי ../images/Emo23.gif

ביום שישי אבל בתכלס אשב על כיסאו של רופא השינים שלי... ואני יודעת שמתקרב לך יום השנה והתחושות שלך קשות, ואני רק רוצה לאחל שיהיה לך קל עד כמה שאפשר שלך תות

לילה טוב חמודה

ונדמה לי שאת פה הצעירה.. וככה זה.. הזקנות צריכות פחות שעות שינה..

אופס! הסתבכתי

עכשיו איך אני אצא מזה... אז ככה אני יותר גדולה מנור הילי.. לפי זה שהיתה בצבא במלחמה ההיא גם. ואת.. הממ.. לא ידעתי אם את פה בכלל.. הצלחתי לצאת מזה? לא ממש אה?! כן. טוב. את דעתי על הגיל כבר אמרתי לפני לילה או שניים ושאני חווה עכשיו את פריחת העשור הרביעי ומצתערת מיום ליום

בלשית גששית

הכל נכונ אבל מדוע להצטער כשיש פריחה חישבי על הריחות כשההדרימ פורחימ חישבי על פריחת הנרקיסימ אינ פריחה מצערת ובעיקר כל פריחה היא לא מסוכסכת האמ אני מובנת?????

אה! איפה עזרא כשצריך אותו

כתבתי מצתערת מלשון צעירה ולא מצטערת מלשון צער

למעלה