Permafrost
Well-known member
לך תביא הכדור שוב, רקסי...
נכון, שאתה מתפוצץ שתגובתך לא אחרונה בניגוד למה שהבטחת ביום ראשון ב- 16:29 כפי שגם ניתן לראות מצילום המסך ששמתי בתגובתי מעלה (תגובה #169)?לך תביא הכדור שוב, רקסי...
נכון, שאתה מתפוצץ שתגובתך לא אחרונה בניגוד למה שהבטחת ביום ראשון ב- 16:29 כפי שגם ניתן לראות מצילום המסך ששמתי בתגובתי מעלה (תגובה #169)?לך תביא הכדור שוב, רקסי...
נכון, שאתה מתפוצץ שתגובתך לא אחרונה בניגוד למה שהבטחת ביום ראשון ב- 16:29 כפי שגם ניתן לראות מצילום המסך ששמתי בתגובתי מעלה (תגובה #169)?
אלו שמפחיתים את אנטישמיותה ורוצים להוציא אותה באור חיובי בהחלט עלובים כמו שני אלו שכתבו שהיא לא פוטרה אלא התפטרה (ראו למשל תגובה #101 בדף זה מעלה) כאשר ברור שאמרו לה להתפטר בכדי לשמור על כבודה ושלא יצטרכו לפטר אותה.ואתה סתם יהודון בזוי ועלוב.
את לעולם מתעלמת מארועים מתועדים ומאמירות מצוטטות וטוענת כי התרחשו לאמיתו של דבר באופן אחר לגמרי, לא-מתועד, הידוע רק לך...למשל פרישת Claudine Gay, או למשל דעות מחליפה היהודי...אלו שמפחיתים את אנטישמיותה ורוצים להוציא אותה באור חיובי בהחלט עלובים כמו שני אלו שכתבו שהיא לא פוטרה אלא התפטרה (ראו למשל תגובה #101 בדף זה מעלה) כאשר ברור שאמרו לה להתפטר בכדי לשמור על כבודה ושלא יצטרכו לפטר אותה.
לא, זה ידוע לכל מי שיש בינה מינימלית צפונה וכנראה אתה לא נמנה עם אלו שיש להם.את לעולם מתעלמת מארועים מתועדים ומאמירות מצוטטות וטוענת כי התרחשו לאמיתו של דבר באופן אחר לגמרי, לא-מתועד, הידוע רק לך...למשל פרישת Claudine Gay, או למשל דעות מחליפה היהודי...
אַתְּ?לא, זה ידוע לכל מי שיש בינה מינימלית צפונה וכנראה אתה לא נמנה עם אלו שיש להם.
כן, אני רגילה לתת ציונים ובמקרה שלך, זה לא קשה לאור תגובותיך.אַתְּ?
מחלקת ציונים בבינה?
מה את רגילה לעשות - זה ענינך ואינו חשוב לאיש.כן, אני רגילה לתת ציונים ובמקרה שלך, זה לא קשה לאור תגובותיך.
כנראה שכן.מה את רגילה לעשות - זה ענינך ואינו חשוב לאיש.
השאלה היא האם את professionally qualified לנתוח בינה והערכתה, או שאת סתם פלצנית נפוחה אך נבובה העפה על עצמה...
"כן" מה?כנראה שכן.
כמובן שהאפשרות הראשונה, זה יהיה פחיתות כבוד עבורי להרגיש צורך להתנשא על אחד כמוך שככל הזכור לי רק עכשיו עושה בגרות, בכל אופן זה מה שסיפרת על עצמך."כן" מה?
כן, את professionally qualified, או כן, את סתם פלצנית נפוחה אך נבובה העפה על עצמה?
על השאלה האם "משלים בגרויות" מעמיד אותי מתחתיך (תלמידת רפואה?) - יענה צבור הצופים בויכוחנו.כמובן שהאפשרות הראשונה, זה יהיה פחיתות כבוד עבורי להרגיש צורך להתנשא על אחד כמוך שככל הזכור לי רק עכשיו עושה בגרות, בכל אופן זה מה שסיפרת על עצמך.
ילד, בן כמה אתה, שרק עכשיו נזכרת להשלים בגרויות? היכן היית עד הלום? האם היית מאלו שהתפלספו ואמרו שאפשר להצליח ללא בגרות? נתנו דוגמא את השקרן הגמד שללא בגרות הגיע במרמה לראשות הממשלה? ניסה גם ללא הצלחה לגנוב תואר אוניברסיטאי אבל הציבור גילה זאת וטרפד את מהלכועל השאלה האם "משלים בגרויות" מעמיד אותי מתחתיך (תלמידת רפואה?) - יענה צבור הצופים בויכוחנו.
לא נשללה האפשרות "את סתם פלצנית נפוחה אך נבובה העפה על עצמה"...
אבוי, משהו לא-טוב ארע לך הלילה.ילד, בן כמה אתה, שרק עכשיו נזכרת להשלים בגרויות? היכן היית עד הלום? האם היית מאלו שהתפלספו ואמרו שאפשר להצליח ללא בגרות? נתנו דוגמא את השקרן הגמד שללא בגרות הגיע במרמה לראשות הממשלה? ניסה גם ללא הצלחה לגנוב תואר אוניברסיטאי אבל הציבור גילה זאת וטרפד את מהלכו
לא יודעת, בינתיים, אני רואה שעבורך, תעודת הבגרות גם מראה את הגיל המינטלי שלך, עפ"י השרשור הזה, אתה מתנהל כאינפנטיל.אבוי, משהו לא-טוב ארע לך הלילה.
ממש נֶהֱגֵית מן המסילה(*).
לא טענתי מעולם כי השכלה גבוהה אינה נחוצה, נהפוך הוא.
גם לא זכור לי כי "תמכתי" אי-פעם במסלול התארים "המקוצר" של לפיד.
אני אך גורס כי שלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה ואת הינך מניפסטציה של טענתי.
אל תנסה להרשים אותי במילים גבוהות כאשר טרם הוצאת בגרות.א) נראה כי יש לך בעיה נפרולוגית - מפלס האוריאה גאה, בהעדר נקוז, עד כי הציף לך את הקוׂרְטֶקְס הסֶרֶבְּרָאלִי.
ב) ניכר בך כי אין עוד חצים באשפתך(**).
תצטרך לישון הרבה בלילה בכדי שיהיה לך זמן לפנטז שאני לוקחת קשה משהו ממךאגב, את נטולת-style וחשׂוכת-class...פרחה, בעגת-רחוב...אל תקחי זאת "קשה"...אין זה אישי, אלא אך עניני, פרי תצפית נטולת-פניות...
(*) ירדת מן הפסים
(**) אשפה - תרתי-משמע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.