הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים

מצב
הנושא נעול.

Permafrost

Well-known member
לא יודעת, בינתיים, אני רואה שעבורך, תעודת הבגרות גם מראה את הגיל המינטלי שלך, עפ"י השרשור הזה, אתה מתנהל כאינפנטיל.

|בבקשה| אל תנסה להרשים אותי במילים גבוהות כאשר טרם הוצאת בגרות.
את מבחן העברית צלחת? לשון או דקדוק (לא זוכרת, איך זה קרוי בבגרות)? חיבור? ספרות?
את מבחן האנגלית צלחת? כמה יח"ל?

תצטרך לישון הרבה בלילה בכדי שיהיה לך זמן לפנטז שאני לוקחת קשה משהו ממך :)
מזג רע...עילגת למדי...אתון נושאת ספרים...מקווני כי יש לך חיים, אם לא - מצאי חיים... :D

נערך לאחרונה ב:
מזג רע...עילגת למדי...אתון נושאת ספרים...
מעניין, אתה היחידי שכותב לי את זה ואילו לך, רוב גולשי הפורום כותבים את זה, מה זה אומר?
מקווני כי יש לך חיים, אם לא - מצאי חיים... :D
מי שאין לו חיים במובהק זה אתה, דיברגנט ירד קשות לרמה שלך בכדי להראות לכולם, כמה אתה הזוי, כמה אתה חולה, הגדיר אותך בצדק כמכור וכ-OCD.
בחייאת בן אדם, תתבגר ולך לטפל בעצמך וישא"ק! |סיוע|
יאללה, כתוב את התגובה האחרונה, מן הסתם זה יהיה בשנייה שאשלח, כי אין לך חיים למעט לרבוץ בפורום ולחכות לתגובות.

Permafrost

Well-known member
מעניין, אתה היחידי שכותב לי את זה ואילו לך, רוב גולשי הפורום כותבים את זה, מה זה אומר?

מי שאין לו חיים במובהק זה אתה, דיברגנט ירד קשות לרמה שלך בכדי להראות לכולם, כמה אתה הזוי, כמה אתה חולה, הגדיר אותך בצדק כמכור וכ-OCD.
בחייאת בן אדם, תתבגר ולך לטפל בעצמך וישא"ק! |סיוע|
יאללה, כתוב את התגובה האחרונה, מן הסתם זה יהיה בשנייה שאשלח, כי אין לך חיים למעט לרבוץ בפורום ולחכות לתגובות.
"אתה היחידי שכותב לי את זה" ?
אלה שאינם כותבים זאת - חסים עליך, אלא אם כן תקניטי אותם.
אלה שדעתם כדעתך - נטולי-דעתא, מאפיין מובהק של אנשי-ימין.

"דיברגנט ירד קשות לרמה שלך" ?
אין קשר בין רמתי לבין רמת דיברגנט.
דיברגנט לא ירד אל unfathomed abyss, פשוט מפני שהוא מצוי שם מאז הגיח לאויר העולם ומעולם לא עלה משם.

ירדתי לשם לזמן קצר משום שהוא ניסה צורה מסוימת של התמודדות בה בחר בעצמו, ואשר הסכמתי לה משום שמטעמי הגינות והוגנות יש להותיר את הבחירה בידי הצד החלש, והוא הובס בה fair & square. אפשר כי ינסה מזלו פעם נוספת...אולם התוצאות לא תשתנינה.

אשר ליתר המלצותיך - עיינתי בהן, מותק, ומצאתין בעלות-ערך רב.
עליך לנצרן כבבת-עינך, לשמרן ולהצפינן בשקע גופני נסתר, מקום שאין השמש שוזפתו לעולם...

נערך לאחרונה ב:
"אתה היחידי שכותב לי את זה" ?
אלה שאינם כותבים זאת - חסים עליך, אלא אם כן תקניטי אותם.
אלה שדעתם כדעתך - נטולי-דעתא, מאפיין מובהק של אנשי-ימין.
אכזבת אותי, לקח לך 5 דק' שלמות להגיב לי, אתה מקליד כ"כ לאט? אלו הם חייך העלובים, להמתין לתגובות וישר להגיב, איש אומלל :(
הבעיה שלך שאתה כה |טמבל| שלא יודע איך לרדת מהעץ שטיפסת עליו ובשיא טיפשותך עוד מקפיץ עוד ועוד את השרשור שכה משפיל אותך.
"דיברגנט ירד קשות לרמה שלך" ?
אין קשר בין רמתי לבין רמת דיברגנט.
דיברגנט לא ירד אל unfathomed abyss, פשוט מפני שהוא מצוי שם מאז הגיח לאויר העולם ומעולם לא עלה משם.
היית מת להגיע לקרסוליים שלו, התדיינתי עמו בכמה שרשורים והידע הרב שהוא הפגין מראים את רמתו ואילו אצלך, אין רמה.
תגובותיך ראויות רק למקום אחד והוא ל-|פח|
ירדתי לשם לזמן קצר משום שהוא ניסה צורה מסוימת של התמודדות בה בחר בעצמו, ואשר הסכמתי לה משום שמטעמי הגינות והוגנות יש להותיר את הבחירה בידי הצד החלש, והוא הובס בה fair & square. אפשר כי ינסה מזלו פעם נוספת...אולם התוצאות לא תשתנינה.
אתה זה שמושפל, אז מי הובס?
אשר ליתר המלצותיך - עיינתי בהן, מותק, ומצאתין בעלות-ערך רב.
עליך לנצרן כבבת-עינך, לשמרן ולהצפינן בשקע גופני נסתר, מקום שאין השמש שוזפתו לעולם...
זה בסדר, צפיתי מראש שלא יהיה לך את הבינה לקבל אותן.
תמשיך בשלך להיות לעג לכל באי הפורום.
תמיד טוב שיש את הליצן שמתנדב שיצחקו עליו במיוחד בזמנים כה קשים שבה אנו נמצאים.

Permafrost

Well-known member
אכזבת אותי, לקח לך 5 דק' שלמות להגיב לי, אתה מקליד כ"כ לאט? אלו הם חייך העלובים, להמתין לתגובות וישר להגיב, איש אומלל :(
הבעיה שלך שאתה כה |טמבל| שלא יודע איך לרדת מהעץ שטיפסת עליו ובשיא טיפשותך עוד מקפיץ עוד ועוד את השרשור שכה משפיל אותך.

היית מת להגיע לקרסוליים שלו, התדיינתי עמו בכמה שרשורים והידע הרב שהוא הפגין מראים את רמתו ואילו אצלך, אין רמה.
תגובותיך ראויות רק למקום אחד והוא ל-|פח|

אתה זה שמושפל, אז מי הובס?

זה בסדר, צפיתי מראש שלא יהיה לך את הבינה לקבל אותן.
תמשיך בשלך להיות לעג לכל באי הפורום.
תמיד טוב שיש את הליצן שמתנדב שיצחקו עליו במיוחד בזמנים כה קשים שבה אנו נמצאים.
ענין חמש הדקות מלעיג עליך.
אני מגיב כשאני פנוי ושוקל מילי ארוכות בטרם אשחררן.
אשר לך - כאתון נושאת-ספרים ימנית אהבלית, את מוצאת עצמך נאלצת לצדד באהבל בן -מחנך.
זה הענין.
אתם מחוייבים לחפות האחד על רעהו, בלא התיחסות לכשלי טענותיכם.
זה מובן וצפוי, לכן אינו מעורר תרעומת ומתקבל בסלחנות על ידי הצופים בכם...

ענין חמש הדקות מלעיג עליך.
אני מגיב כשאני פנוי ושוקל מילי ארוכות בטרם אשחררן.
אשר לך - כאתון נושאת-ספרים ימנית אהבלית, את מוצאת עצמך נאלצת לצדד באהבל בן -מחנך.
זה הענין.
אתם מחוייבים לחפות האחד על רעהו, בלא התיחסות לכשלי טענותיכם.
זה מובן וצפוי, לכן אינו מעורר תרעומת ומתקבל בסלחנות על ידי הצופים בכם...
ראיתי אתמול את הכתבה על מנחם הורביץ' ואשתו תחיה וישר חשבתי עליך, על מה עובר עליך עכשיו במלחמה, על ההתמודדות שלך עם אזעקות.
משפחתך צריכים לקבל החלטה, אם להישאר לידך או ללכת לממ"ד בלעדיך, דילמה לא פשוטה.
דנה וייס שראיינה אותם, ניסתה להוציא מהם תשובה, מה הם עושים ולא הראו את תשובתם בכדי לכבד אותם ולא לשפוט אותם.
מאוד מקווה שאתה גר במקום שכמעט ואין בו אזעקות.
|סיוע|

Permafrost

Well-known member
ראיתי אתמול את הכתבה על מנחם הורביץ' ואשתו תחיה וישר חשבתי עליך, על מה עובר עליך עכשיו במלחמה, על ההתמודדות שלך עם אזעקות.
משפחתך צריכים לקבל החלטה, אם להישאר לידך או ללכת לממ"ד בלעדיך, דילמה לא פשוטה.
דנה וייס שראיינה אותם, ניסתה להוציא מהם תשובה, מה הם עושים ולא הראו את תשובתם בכדי לכבד אותם ולא לשפוט אותם.
מאוד מקווה שאתה גר במקום שכמעט ואין בו אזעקות.
|סיוע|
אתון נושאת-ספרים נוסטלגית, עולם מושגיך מבוסס על לקויותיך, בהן את בקיאה ועמן את מתמודדת בחוסר הצלחה.
השכחת?
כבר ציינתי היכן עליך להצפין את הגיגיך - שקע גופני נסתר, מקום שאין השמש שוזפתו לעולם...:)

כל עוד לא פערת לועך ניתן היה לטעות ולחשבך לנבונה, אולם ברגע שפערת - פיזרת הספקות.

את דוגמה מעולה לחכמת גדולינו.
גם אויל מחריש, חכם יחשב; אׂטם שפתיו, נבון (משלי יז כח)
פגוש דב שכול באיש, ואל כסיל באולתו (משלי יז יב)

וכללית, "מלה בסלע, משתוקא בתרין" (מגילה יח א)

נערך לאחרונה ב:
לך תביא הכדור שוב, רקסי...

אתון נושאת-ספרים נוסטלגית, עולם מושגיך מבוסס על לקויותיך, בהן את בקיאה ועמן את מתמודדת בחוסר הצלחה.
השכחת?
כבר ציינתי היכן עליך להצפין את הגיגיך - שקע גופני נסתר, מקום שאין השמש שוזפתו לעולם...:)

כל עוד לא פערת לועך ניתן היה לטעות ולחשבך לנבונה, אולם ברגע שפערת - פיזרת הספקות.

את דוגמה מעולה לחכמת גדולינו.
גם אויל מחריש, חכם יחשב; אׂטם שפתיו, נבון (משלי יז כח)
פגוש דב שכול באיש, ואל כסיל באולתו (משלי יז יב)

וכללית, "מלה בסלע, משתוקא בתרין" (מגילה יח א)
מצטערת, לא תגרור לי אותי למשחקי ה-OCD שלך,
בניגוד אליך, יש כאלו שלא נתמכים וצריכים לפרנס.

|המלצה|: במקום לבדר את באי הפורום, תנסה להשתלב, מצרפת לך מקום טוב להתחיל ממנו:

רק בריאות |סיוע|

Permafrost

Well-known member
מצטערת, לא תגרור לי אותי למשחקי ה-OCD שלך,
בניגוד אליך, יש כאלו שלא נתמכים וצריכים לפרנס.

|המלצה|: במקום לבדר את באי הפורום, תנסה להשתלב, מצרפת לך מקום טוב להתחיל ממנו:

רק בריאות |סיוע|
זו מדינת חפשית (בקושי) ואת בת-חורין לפרוש וידיך על ראשך, משקפחתי שוקיך ומשנסתתמו טענותיך והוצגת ככלי-ריק.
ה- nomenclature הזה, נכת-נפש נכאת-רוח, הוא זה של לקויותיך וספק אם את בעלת-משלח-יד מפרנס.
מצאי חיים בטרם חלפו ימיך.

ואגב, נַאסְטִי נוׂסְטִי (Nasty Nostalgia), שמתי לב כי דיברεנט חדש ואת מגבים אַהֲדָדֵי איש את רעהו, לא כמשכני ונרוצה(*), אלא כחיגר ועיוור המצרפים יכולות (החיגר על גב העיוור) ופועלים כאחד...

(*) משכני ונרוצה, שני סוסיו המוכשרים של נטע העגלון ב"הכנסת כלה" של עגנון...

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
ברור, הפספוס שלא סיים בגרות מגדיר את האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם כטיפשה.
עזוב, תמשיך לחיות בבועה שלך ולהיות |ליצן| החצר של כולנו,
כולי רחמים עליך |סיוע|
אהבל, לא דברתי עליה.
לית מאן דפליג שהשגיה מרשימים.
דברתי על `עתון "חדשות טובות"` הנאבק על קיומו העלוב מול חינמון עלוב יותר ומתגיֵס להעלאת המורל של אומה שמיליציה חמושה פוררה את יהירותה.
דעתי היא שישראל בסכנת קריסה עם הממשלה הנכחית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה