The Real Big Joe
Well-known member
את פשוט משקרת. ונפסיק כאן את ה"דיון".הוא הצליח להערים עליה וכשזה התגלה
את פשוט משקרת. ונפסיק כאן את ה"דיון".הוא הצליח להערים עליה וכשזה התגלה
להבדילך, מכירה "קצת" את האקדמיה, יודעת איך הדברים מתנהלים מאחורי הקלעים.את פשוט משקרת. ונפסיק כאן את ה"דיון".
מסכים!להבדילך, מכירה "קצת" את האקדמיה, יודעת איך הדברים מתנהלים מאחורי הקלעים.
ללא קשר לנושא המדובר, יאיר לפיד היה כלום אילולא טומי אביו סידר אותו והכניס אותו פנימה.
אוניברסיטאות רוצות להעלות את היוקרה שלהן ולכן הסכימו לעוות את הנדרש ולתפור לו מסלול עוקף לאחר שאף אוניברסיטה אחרת לא הסכימה לרמות ולקבלו לתואר שלא כנדרש ודיי ברור שאם היה ממשיך בתואר, לא הוא היה עושה את העבודה, אלא היה מפיל את התיק על אחד מעוזריו או על המנחה שלו.
הערה: גם דובר צה"ל לשעבר שהתפרסם במלחמת המפרץ כמרגיע הלאומי והיה ח"כ ושר מטעם מפלגת האבודה עשה את הדוקטורט שלו בבר אילן, אבל במקרה שלו, הוא עמד בכל התנאים לדרישות לקבלה ללימודי דוקטורט.
כלום פירושו במונחים מדעיים קבוצה ריקה.מסכים!
"כלום" פרושו "משהו", "דבר-מה"...
לא!כלום פירושו במונחים מדעיים קבוצה ריקה.
ישנם 2 גולשים כאן ב- (הרינגטון ומאור) שישמחו להתפלסף עמך, אני לא,לא!
את מתכוונת ל"רִיק", או "רֵיק", או void, או empty...כגון "קבוצה ריקה".
היה עליך לומר לא-כלום...
כרצונך.ישנם 2 גולשים כאן ב- (הרינגטון ומאור) שישמחו להתפלסף עמך, אני לא,
עמך הסליחה.
לא, מדובר בטרוליזם.כרצונך.
מדובר בעברית וזה מה שאני יודע על המלה "כלום"...
זו מדינה חפשית, well, sort of, ואת בת-חורין לנטוש בכל רגע שיעלה על דעתך...אין בעיה.לא, מדובר בטרוליזם.
סורי שאני לא פנויה כמוך לשחק, לכן הצעתי לך לפנות למי שכן יהיו מוכנים לשחק עמך מטעמי מצווה ו/או מטעמי שעמום.
את יכולה לברבר את עצמך לדעת. אבל הטענה שלך שיאיר רימה את האוניברסיטה, ושהאוניברסיטה עיוותה את הכללים במיוחד בשבילו היא שקר גס שלך שלא הצלחת להביא לו אפילו של שמץ של סימוכין. יתר על כן, את ממשיכה להתחפר בחוסר תבונה כדי לבסס ולמצק את העובדה שאת משקרת בזדון.להבדילך, מכירה "קצת" את האקדמיה, יודעת איך הדברים מתנהלים מאחורי הקלעים.
ללא קשר לנושא המדובר, יאיר לפיד היה כלום אילולא טומי אביו סידר אותו והכניס אותו פנימה.
אוניברסיטאות רוצות להעלות את היוקרה שלהן ולכן הסכימו לעוות את הנדרש ולתפור לו מסלול עוקף לאחר שאף אוניברסיטה אחרת לא הסכימה לרמות ולקבלו לתואר שלא כנדרש ודיי ברור שאם היה ממשיך בתואר, לא הוא היה עושה את העבודה, אלא היה מפיל את התיק על אחד מעוזריו או על המנחה שלו.
הערה: גם דובר צה"ל לשעבר שהתפרסם במלחמת המפרץ כמרגיע הלאומי והיה ח"כ ושר מטעם מפלגת האבודה עשה את הדוקטורט שלו בבר אילן, אבל במקרה שלו, הוא עמד בכל התנאים לדרישות לקבלה ללימודי דוקטורט.
העיקר שאתה מאמין לעצמך וחי עם זה בשלום, תמשיך להתבלבל עם המציאות ולחיות בעולם שטוף מוח מהמסרים שמחדירים לך.את יכולה לברבר את עצמך לדעת. אבל הטענה שלך שיאיר רימה את האוניברסיטה, ושהאוניברסיטה עיוותה את הכללים במיוחד בשבילו היא שקר גס שלך שלא הצלחת להביא לו אפילו של שמץ של סימוכין. יתר על כן, את ממשיכה להתחפר בחוסר תבונה כדי לבסס ולמצק את העובדה שאת משקרת בזדון.
ודעתך על יאיר לפיד היא הדבר האחרון ששייך לעניין ובוודאי שלא מענייינת אותי.
באמירה הכביכול מתנגחת, חסרה מרכיב אחד חשוב. עובדה. את נתפסת בשקר גס ובוטה. במקום להתפוגג בשקט ובדיסקרטיות. אני לא דיברתי על אמונות. רק על עובדות. בדיוק מה שחסר לך.העיקר שאתה מאמין לעצמך וחי עם זה בשלום, תמשיך להתבלבל עם המציאות ולחיות בעולם שטוף מוח מהמסרים שמחדירים לך.
תחזור על החומר, נראה שאין לך שמץ מהי עובדה.באמירה הכביכול מתנגחת, חסרה מרכיב אחד חשוב. עובדה. את נתפסת בשקר גס ובוטה. במקום להתפוגג בשקט ובדיסקרטיות. אני לא דיברתי על אמונות. רק על עובדות. בדיוק מה שחסר לך.
מה, הנשיאה הנ****ת של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודונים?עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
רק נבלה, חלאת המין האנושי משתמש בכינוי הזה עלינו, אך כפי שכבר הוכח כאן, אתה בוט איראני.מה, הנשיאה הנ****ת של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודונים?
הכנוי שאני עושה בו שמוש הוא אישון (איש קטן, קטן באנושיות, קְלֵינֶע מֶנְטְשׁ ביידיש).רק נבלה, חלאת המין האנושי משתמש בכינוי הזה עלינו, אך כפי שכבר הוכח כאן, אתה בוט איראני.
במחשבה שניה - רוב באי הפורום, דיברגנט, הם כמוך, בוצת-אנוש, ואם כן הפסק שלהם בסוגיה זו יהיה בהתאם...הכנוי שאני עושה בו שמוש הוא אישון (איש קטן, קטן באנושיות, קְלֵינֶע מֶנְטְשׁ ביידיש).
אולם נוכח השמוש בכנוי המבזה שחורים, שלא יצאת נגדו, אולי משום שנראה לך טבעי, ענין המאפיין בני מחנה בוצה אנושית - יצאתי מגדרי ועשיתי שמוש בכנוי מבזה מקביל ליהודים-קטנים, יהודים-זעומים ביהדות.
אשר ל"נבלה" - אפקיד ההכרעה בסוגיה זו בידיהם המוכשרות של באי פורום זה ולבי רגוע...
אתה, אפילו, לא איש קטן אלא סתם בוט.הכנוי שאני עושה בו שמוש הוא אישון (איש קטן, קטן באנושיות, קְלֵינֶע מֶנְטְשׁ ביידיש).
אולם נוכח השמוש בכנוי המבזה שחורים, שלא יצאת נגדו, אולי משום שנראה לך טבעי, ענין המאפיין בני מחנה בוצה אנושית - יצאתי מגדרי ועשיתי שמוש בכנוי מבזה מקביל ליהודים-קטנים, יהודים-זעומים ביהדות.
עדיף שתסתכל במראה למרות שאתה לא אוהב ובצדקאשר ל"נבלה" - אפקיד ההכרעה בסוגיה זו בידיהם המוכשרות של באי פורום זה ולבי רגוע...
אישון (איש קטן) עצוב ממורמר, certified moron, מורסה "בשלה", מה יהיה בסופך?אתה, אפילו, לא איש קטן אלא סתם בוט.
עדיף שתסתכל במראה למרות שאתה לא אוהב ובצדק
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבתאישון (איש קטן) עצוב ממורמר, certified moron, מורסה "בשלה", מה יהיה בסופך?
הכל נדים לך דגנרט דיברגנטי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.