הסאגה ממשיכה...

pain is MY love

New member
הסאגה ממשיכה...

אז לאחר שדיברנו על ידידים וידידות וכיוצא בזה.. הגיע הזמן בלב שנת 2006 להשתדרג מעט, ללכת צעד אחד קדימה... אני מבקשת כבר עכשיו לזרוק לפח את כל הביישנות, העקבות ואת כל הנפשות העדנות והרכות! הטיפוס השבועי שלנו הוא "הידיד המשודרג", הכל יכול, הידיד לעת צרה והידיד שהוא הכי לא ידיד שיש.. הלא הוא "היזיז" לפני שאני אתחיל, אני אצא בהצהרה: אכן, ידוע לי שבנות הן חסרות הורמונים לחלוטין, אין להן צריים והן מקיימות יחסי מין למען המטרה הנעלה של פרו ורבו ומלאו את הארץ בלבד! ואם אפשר אז רצוי דרך חור בסדין, בחושך, עם השפעת אלכוהול עמוקה, פעם בחצי שנה ולא מדברים על זה אחר כך!!!!!! ברור?!?! אבל אני הרשתי לעצמי בכל זאת לפנות למיעוט המוזר הזה של הבנות... שכן יש להן צרכים, שהן מודות בעובדה שהן אנושיות ושלא מתביישות להעזר בעזרתו האדיבה של הידיד המשודרג שלנו
אז מה יש לנו פה בעצם?... שיחת נפש שמובילה למיטה? סקס זמין? אוזן קשבת? צרכים משותפים ופורקן יצרים? יס יס יס!!! ביזיז יש את הכל! עם יזיז אין צורך לשחק משחקים ואין צורך להציב גבולות. הוא לא חבר שצריך ללכת סביבו על קצות האצבעות רק כדי לרצות אותו והוא לא ידיד שאסור לתת לו נשיקה כי שזה לא יתפרש בצורה מוזרה... יזיז הוא הכל! הוא אחד שיקבל טלפון ב3 בבוקר או הודעת אס אמ אס של "אני חרמנית" (במידה ואת בחורה ממש מוזרה שמוכנה להודות בזה, כמובן!) וייקח את המ.ב.וו שלו (טוב זה במקרה שלי
) ויסע עד אלייך כדי לעשות לך נעימים בגב, ואולי קצת מעבר... יזיז הוא לא סטוץ! הוא לא סקס חסר משמעות, חד פעמי שמוביל אחריו הרבה רגשות אשמה וחרטות. יזיז הוא החבילה כולה. אתם תיפגשו ואתם תדברו, הוא יקשיב למה שרע לך וגם ינסה לעזור הוא יראה לך תמונות מהטיולים שלו בחו"ל וגם תראו ביחד את חצי גמר ליגת האלופות (או שזאת שוב רק אני?...) כשממש תרצו תוכלו להתפרק קצת אחד על השנייה... אחרי הכל לא משנה איך תסתכלו על זה, זה צורך פיזיולוגי.. אבל מה שיפה ביזיז זה שלא צריך להתחבא מפניו! הוא היחיד שאפשר לדבר איתו חופשי, להגיד לו מה כיף ומה לא, להגיד לו מה את רוצה ומה הפנטזיות שלך... הוא היחיד שאפשר להגיד לו בפנים בדיוק מה שחושבים ומרגישים מבלי להתבייש.. שניכם נמצאים שם לאותה מטרה... ועכשיו יקומו בנות ויגידו "לי בחיים לא יהיה יזיז" "זה איכס, זה פוי, זה זול" אז אני כבר מקדימה תרופה למכה ואומרת- זה לא! כמו שכבר אמרתי, יזיז הוא ידיד לעת צרה. הוא מושלם לתקופות רווקות מופלאות והוא דווקא זה שיציל אותך מכל הסטוצים המיותרים והריקניים.. הוא יעניק נפח לחייך ולחיי בהמין בפרט... צריך רק לדעת לקבל את סוג הקשר הזה.. ולהבין את חשיבותו.. אה ועוד משהו, ידיד שבטעות נופלים עליו ויוצא שהשפתיים שלכם נפגשות ונוצרת נשיקה, לא נקרא יזיז! וכן, סקס מעורב בזה (עם כל הגסות שבעניין...) עד כאן תרומתי הצנועה לציבור הקוראים מקווה שלמדתם והשכלתם מאחלת לכולכם יזיזים ויזיזות על BMW נוצצות והמון המון סקס טוב
שבת שלום לכולם.

L y c a n

New member
מצטער להפריע לך בשלוותך

אבל התיאור שלך הוא לא של יזיז, אם אתם עושים ביחד את כל הדברים שאתם אוהבים אז הוא חבר.. וההבדל מבחינתך הוא שתפיסת העולם שלך לגבי חברים, היא קצת מעוותת. זו אכן דעתי

ChilD SouL

New member
גם לי זה נשמע ככה ../images/Emo45.gif

יזיז, לפחות מבחינתי זה מישהו שמספק את יצרי המיניים כשאני צריכה פורקן, נקודה. אין לנו שיחות נפש וגם לא ראיית TV בשותף. כמובן, שאת כל מה שתיארת אפשר לעשות גם אבל... בשביל זה יש ידידים, כאלה שלא נכנסים לי לתחתונים.

זכוכיות

New member
מי אמר?

למה יזיז לא יכול להיות גם חבר נפש וגם שותף לפעילויות וכו' וכו'- בלי להיות בן זוג?

ChilD SouL

New member
זה TOO MUCH, לפחות בשבילי...

לשאר הפעילויות יש ידידים, לכן הם נקראים ידידים ויזיזים נקראים יזיזים. אולי ההגדרות שלנו פשוט שונות לעניין.

זכוכיות

New member
בסדר, אבל זה קיים,

גם לי היה אחד כזה בזמנו, איך הייתי אמורה לקרוא לבחור שאני גם שוכבת איתו וגם מבלה איתו וגם מדברת איתו, אבל אני לא מעוניינת להיות בת זוגתו? שאני כן מעוניינת תוך כדי הקשר להישאר פנויה ולהיכנס למערכת יחסים רק כאשר אני אמצא את ה"קסם"? תני לי תואר ואני אשתמש בו, אין לי בעיה, זה לא כזה חשוב :) אגב בזמנו הבחור המדובר גם סירב להיקרא יזיז, אז קראנו לעצמנו "ידידים אינטימים" או משהו כזה, אני לא כל כך זוכרת, זה היה מזמן :)

ChilD SouL

New member
לא יודעת איך הייתם אמורים להקרא..

ואני יודעת שזה קיים, אבל אני הבעתי את דעתי שמבחינתי זה "קצת" גולש ומעבר ליזיזות בלבד.[=שזה סיפוק יצרים מיניים בלבד]

pain is MY love

New member
ואם אני אגיד לך שיש לו חברה?...

גם אז תחשוב שהוא חבר שלי?... יזיז הוא שילוב של ידיד וזיון זה כל היופי... נכון מערכת יחסים שמבוססת על סקס בעיקר אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר איתו!!!

pain is MY love

New member
הוא בסדר אחרי הכל...

פשוט כבר דיברנו על בעיות של מחוייבות וכאלה...

אם יש בו הכל...

אז למה הוא לא חבר שלך בעצם? את כותבת בכזו התלהבות על זה שהכל כל כך מושלם, את גם יכולה לדבר איתו על הכל, גם להיות עצמך, לא להתבייש בכלום, הוא תמיד יהייה שם בשבילך, והוא כל כך עושה לך את זה... מה פספסתי?

מיטללל

New member
רגש

אפשר לבחור אם מי להיכנס למיטה. אפשר לבחור עם מי לנהל שיחות נפש. (לצערנו) אי אפשר ממש לבחור במי להתאהב.

לי ההודעה נשמעה

מספיק מתרגשת. ברור שלא קובעים, אבל זו כבר רמה גבוהה של קרבה וקשר קרוב מאוד... זו מזמן לא ידידות וגם לא יזיזות. נראה לי, שתעשה מה שטוב לה, ונראה שטוב לה- אז למה לא

pain is MY love

New member
יש משהו מאוד חשוב שאתם לא מבינים!!!

ההודעות האלה לא עליי!!!!! הן מתארות מצבים כללים של בחורות בכל העולם! זה שנאי מביאה דוגמאות מהחיים שלי זה לא הופך את השרשור לשירשור עצות בשבילי!!!!! הכל שם מאוד כללי!!!! אז נא לא להיתפס על פרטים כי ההודעה לא מבוססת על סיפור חיי!!!

סליחה../images/Emo67.gif

חחח אוחח מכירה את זה שכותבים משהו ואנשים מגיסבים לא לעניין. אז באמת.. צודקת, כתבת את זה באווירה כללית- מתקבל. לקחתי לתשומת ליבי. עדיין דבקה בעמדותיי:)

pain is MY love

New member
עמדותייך מקובלות בהחלט ../images/Emo13.gif

זה פשוט מחרפן אותי שאני כותבת מעין "כתבה" ואנשים חושבים שאני באה לבקש עצות! תחשבו שאתם קוראים עיתון! גם אז אתם מתקשרים לעורך כדי להגיד לו את דעתכם על מצב החיים שלו?!?!

Paranoid Eyes

New member
את לא צריכה להתחרפן

תביני את זה ותקבלי שאם את כותבת משהו אז באופן טבעי משערים כולם, שזה קשור אלייך באיזשהי צורה.. על אחת כמה וכמה אם פה ושם זרקת דוגמאות על עצמך.. ויותר מזה. את תיארת מצב מאוד ספציפי עם יזיז.. כאילו שמדובר על אדם ספציפי. לכן, כנראה כולנו טעינו. לא צריך להשתגע.

L y c a n

New member
וחוץ מזה..

תגידי לי את, מה זה נקרא להתאהב? איך את מגדירה אהבה? כשתעני על זה, תביני

למעלה