הסאגה ממשיכה...

Dark Muse

New member
זה לא מפריע לו?

הוא לא רוצה אותך? הוא גם קיבל את זה שאסור שתאבדו אחד את השני?

Zoharrr

New member
המממ

זה בא בתקופות, לפעמים מפריע לו מאוד,לפעמים מפריע לי מאוד. אבל בסופו של יום שנינו קיבלנו את זה. הוא דמות כל כך מרכזית וחשובה בחיים שלי שאין מצב שאני מאבדת אותו. אין.

Zoharrr

New member
בעיה שלך....חחח

הכי חשוב זה שאני ומרינה מבינות אותי. נכון מרינה?! XDDDD סתם, הכי חשוב זה שאני והוא מבינים.

pain is MY love

New member
אני פשוט אומרת

לא לנסות להתיימר ולהבין את הראש שלכם כל אחד עושה מה שטוב לו ובייחוד שאני בטוחה שמערכת היחסים ביניכם הרבה יותר מסובכת ומורכבת ממה שאפשר להעלות בפורום. אז חבל על הויכוח...

Cobe Anan

New member
חמוד...

אהבתי את הכתיבה. אבל כמו שאמרתי היום למישהו אחר (בצורה יותר בוטה), כתיבה יפה עדיין לא משכנעת אותי.. אני חושב שיש עוד הרבה פערים בין יזיזות לבין `פיתרון מושלם לתקופת הרווקות`. כמו ששמתי לב, אם זה לא נגמר בזוגיות (ואז מה הקטע? שיהיה החבר שלך וזהו!), אז זה נגמר בשברון לב, או לפחות בתחושת מועקה או ריקנות רצינית.. כיף זה כן- אבל מה הלאה?

Zoharrr

New member
יש משהו במה שאתה אומר...

היתה תקופה שאהבתי את היזיז שלי וכאב לי מאוד, היתה תקופה שהרגשתי ריקנות בגלל זה, אב הפסקתי לשכב איתו ואפחד לא דרש ממני דין וחשבון. וזה מה שטוב כאן, שכיף-כיף כשלא-מפסיקים.

Paranoid Eyes

New member
וואלה?

את לא אוהבת דין וחשבון? אז מה שאת אומרת בעצם שאת לא בחורה של מחויבות. על פי מה שסיפרת על היזיז לך כמובן.. שהוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלך וכו.. הפסקת לשכב איתו ולא היית חייבת דין וחשבון.. אז מה בעצם את אומרת פה? אם זה יהיה מישהו אחר את כן תהיי מוכנה לתת דין וחשבון..? לא ברור לי...

Zoharrr

New member
הלו!להירגע!

לא להכניס לי יותר מידי מילים. אני בחורה של מחוייבות, בתקופות מסויימות. בתקופות אחרות, אני לא. כמו עוד המון אנשים אחרים בעולם. ובתקופה שאני לא רוצה מחוייבות אני עדיין רוצה סקס, ומעדיפה אותו עם מישהו קרוב שרגיש אליי ואני אליו אבל אני לא חייבת לו שומדבר והוא לא חייב לי. וזה לא קשור אליו, שדווקא למישהו אחר אני חייבת דין וחשבון ולו לא, פשוט שאני לא רוצה קשר איתו,לא רוצה לאבד אותו. מה קשה?

Paranoid Eyes

New member
תקשיבי

אל תתעצבני, לא באתי בכוונה לתקוף אותך. עזבי.. שכחי מזה.. אין לי כח להכנס לך לורידים. בהצלחה.

Dark Muse

New member
היה לי על זה דיון עם ידידה

מה שאת בעצם אומרת שאת סוג של אינרסנטית ונצלנית, לא? אני לא בא לעליב, אבל זה רק מתי שאת צריכה וטוב לך, לא?

Zoharrr

New member
לא :)

כי אני אוהבת אותו,אני לא מנצלת אותו,הוא רוצה את זה בידיוק כמוני. זה מתי שאני צריכה וטוב לי ומתי שהוא צריך וטוב לו כשיש את הקטע של "אם יש לי או לו חבר או חברה אין סקס". ואנחנו שם אחד בשביל השניה בכל דבר אחר, בכל בעיה. בלי קשר לסקס, הקשר הזה התחיל מידידות ממש מופלאה, הוא בחיים לא יהיה רק מיני או קשר "מנצל" שכזה. הבנאדם הזה הוא אחד משני החברים הכי טובים שלי. הוא הראשון שלי,הוא הבנאדם היחידי בעולם שגורם לי להרגיש כמו שהוא גורם לי להרגיש ואניהיחידה בעולם שגורמת לו להרגיש מה שהוא מרגיש. ואני לא מצפה מאפחד להבין, תקראו לזה "ניצול" "פיספוס" מה שבא לכם, העיקר זה שאני והוא יודעים מה יש כאן וטוב לנו עם זה.

Dark Muse

New member
טוב תהנו ../images/Emo13.gif

זה משהו מיוחד, אבל לדעתי פספוס חח... אני לא חושב שזה ניצול אלא יכולתם להוציא מזה באמת קשר הרבה יותר חזק אולי... אם הייתי במקומו והייתי מאוהב, זה היה מאוד מתסכל אותי לדעת שמישהי לא רוצה אותי רק בגלל הפחד שהיא תאבד אותי.

Zoharrr

New member
בגלל זה אתה זה לא הוא :)

הוא גם לא ממש מאוהב... זאת מין אהבה מווזרה וטובה :) תמיד אנחנו צוחקים על זה שבסוף אנחנו פשוט נתחתן. אבל ששש!!! אלכס גם ככה מאויים... חחחח

למעלה