הסאגה ממשיכה...

זכוכיות

New member
זה לא באמת משנה מה ואיך,

כשאני מתאהבת לפחות, אני יודעת שהתאהבתי. כשאני לא, אני יודעת שלא. לפעמים יש בחורים מדהימים, שיש איתם את כל החיבור שבעולם, יש משיכה מטורפת, יש חיבה עמוקה- אבל אין את הקסם. במקרה כזה, בתקופת רווקות שאין אף אחד שיש את הקסם איתו בסביבה, אני לא רואה שום פסול בלשדרג את הידיד גם לצרכים אחרים...

pain is MY love

New member
פספסת את זה

שאין אהבה ואין מחוייבות ושהקשר מבוסס על מפגשים מיניים. קצת שונה מחבר...

Cobe Anan

New member
נראה לי שאחרי שמתקרבים ככה,

ועוד לאורך זמן, קשה שלא לפתח רגשות. מה גם, שאחרי סקס מופרש אצלנו בגוף הורמון שגורם לחיזוק תחושת הזוגיות- אנחנו הולכים ומתאהבים כתוצאה מסקס עם בן זוג קבוע לאורך זמן, זה נתון מדעי. כמה זה משפיע על כל אחד ואחת מאיתנו- זה כבר גורם אינדיווידואלי. מה זה אומר? שיש מצב טוב שאת תמצאי את עצמך מאוהבת ביזיז שנשאר אדיש לחלוטין, או להיפך. ואני מכיר את הבעיה מניסיון.

את לא תיארת קשר

שמבטוסס על מפגשים מיניים את תיארת ידיד משודרג שיש בו הכל- גם שיחות נפש, מישהו שתמיד לצדך.

אני ממש לא בעד.

תמיד. אבל תמיד משהו מתפקשש.. אם זה מקנאה לבן זוג שלך.. או שלו.. אם זה בפיתוח רגשות.. הייתי. עשיתי. לא ממליצה.

Paranoid Eyes

New member
גברת

כמו שאחרים אמרו לך פה.. את נשמעת מספיק מתרגשת מזה שיש לך אותו, את עושה איתו דברים שעושים עם חבר.. מבחינתי התיאור של יזיז , ידיד משודרג.. במקרה שלך.. לא תופס בכלל. נשמע כמו חבר אין ספק. את מפחדת מזה? טוב עזבי לא ננתח אותך, בקשר ליזיזים.. לא אני לא אהיה מאלה שיגידו איכס זה מגעיל ובלה בלה וכל השיט הזה, אף פעם לא היה לי ואני לא יודעת אם יהיה לי בקרוב.. אבל, זה לא בגלל שאני נגעלת וחושבת שזה לא לעניין.. הייתי משתפת אתכם אבל זה אישי מדי.. מבחינתי כל מה שעושה טוב לבנאדם.. אז בכיף.

L y c a n

New member
חוץ מזה, ידיד משודרג?

מה זה נראה לך, תכנת מחשב?
male friend ver. 1.74

pain is MY love

New member
ההודעה לא עליי!!!! ../images/Emo26.gif

מתי תבינו את זה?!?!?! רק הבאתי כמה דוגמאות מהחיים שלי!!!! לא ביקשתי עצות! תקראו את זה בכלליו!1 זה לא סיפור חיי!!!!

pain is MY love

New member
אני תמיד כותבת בהתלהבות!!

תקראו לזה התמסרות למסר שאני מנסה להעביר! אבל אל תתחילו לתת לי עצות מבלי שביקשתי אותן!!!

Zoharrr

New member
אני איתך יקירתי :)

רק שהיזיז שלי הוא גם החבר הכי טוב שלי ומי שהיה הראשון שלי והסיבה שאנחנו לא נהיה ביחד היא שאנחנו מפחדים שניפרד ונאבד אחד את השנייה. חולה עליו וכשיש לי חבר הוא בתקופת "הקפאה"... הוא נהיה ידיד בלבד.

Dark Muse

New member
זאת מחשבה כל כך דפוקה

"אנחנו מפחדים להיות ביחד, שיקרה משהו ואז נפרד ולא נדבר ונאבד אחד את השני" כאילו פאק?! אז את כל החיים תחיי במן הרגשה כזאת שהדבר הכי טוב פשוט לא יהיה שלך רק כדי לא לאבד אותו? איפה האומץ לנסות? איפה הרגשת הפספוס של "אני מפסידה כאן משהו שהוא לא איתי"? אתם יכולים לריב ולא לדבר בגלל דברים הרבה יותר מינורים מזה שתהיו ביחד, ואולי הכל דווקא יהיה טוב ויפה, אז איפה האומץ לנסות?! לעולם לא הבין... יזיז יכול להיות ידיד, מה שהכותבת כתבה, הוא כבר מעבר לזה, הדבר הכי מושלם זה החבר ולא היזיז שצריך לעת צרה. יזיז גם לא ממש יכול להיות ידיד נפש לכולן, ואם הוא כזה, אני ספציפית הייתי חושב למה אנחנו כבר לא ביחד וזהו...

Zoharrr

New member
מצטערת,לא לוקחת את הסיכון איתו.

רק איתו. ם כל השאר לקחתי. ואיבדתי מישהו שהיה נורא יקר לי. ולא,זה לא היה שווה את זה ואני לא מוכנה לאבד את הבחור המדובר.

למעלה