הסבר מפורט לגבי האם ט"ה הולכים להגיע לארץ!

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

ע"פ שזה עצוב לחשוב שט"ה לא יבואו בזמן הקרוב ( אם לא בכלל ) את צודקת בכל מילה שאמרת!

lid15

New member
סוף סוף מישהי חושבת כמוני

לקלוט- טוקיו לא יבואו לכאן- לפחות לא בזמן הקרוב, זה פשוט ישראל אנשים, לישראל אנשים מגיעים אחרי המון המון המון זמן. לא משנה מה נעשה, זהלא תלויי בנו בכלל זה לא משנה כמה נצביע ומה נעשה, אולי זה יכול לעזור קצת אבל זה לא מה שיגרום להם לבוא. לא רוצה לבאס או משו זו פשוט דעתי\: וזה נראה לי הכי הגיוני

KillerPilze

New member
האמת שחשבתי על זה

ואני לא חושבת שהם יגיעו לכאן בעוד המון המון זמן .. זה כן, יקח את הזמן שלו, אבל הם יגיעו. כי אני מחזיקה מט"ה לא מהלהקות הרגילות, שמגיעות בעיקר מארה"ב ואז אוטומטית כל העולם מתחיל להכיר אותם. הם התחילו באירופה בארץ שבד"כ לא יוצא ממנה מוזיקה לכל העולם, והמעריצים שמעו וסיפרו עליהם באינטרנט, ככה הם יודעים עליהם הכול גם בלי שישדרו בטלויזיה של הארץ שלהם או בעיתונים. אני אוהבת את זה, זה גלובליזציה טובה 3> לדעתי, וגם כמו שהבנתי ממה שהם אמרו בראיונות - הם יודעים למה הם מפורסמים. זה בגלל המעריציםבכל מקום. ובגלל שהם מעריכים את זה, וזה חשוב להם: הם אמורים כן להופיע בכל מיני מקומות "נידחים" אבל איפה שעדיין יש מעריצים שלהם. כי הם יודעים, שהמעריצים שלהם רובם בני נוער <אם לא כולם> למשל פעם אחת לפני שנה ט"ה הופיעו באוסטריה במקום שאפילו די נידח בארץ עצמה, ממש במקום גבוה ליד ההרים, והם אמרו שזה היה חשוב להם להגיע לכל מיני מקומות כאלו כי הם יודעים שהמעירצים שלהם לא יכולים לנהוג באוטו תמיד בשביל להגיע למקום של ההופעה. אז אם הם רוצים שהמעריצים לא יצטרכו לנהוג בשביל להגיע להופעה, זה די מובן שהם גם לא רוצים שהם יקחו טיסה, לא? XD ואז זה נותן לנו סוג של יתרון. אה, וגם מה שחשבתי שזה ממש יתרון בשבילנו - שט"ה די מפורסמים בטורקיה עכשיו. זו המדינה הכי נורמלית מבחינת מוסיקה שקרובה אלינו פה, ובגלל שאני חושבת שהם לא יטוסו 4 שעות מגרמניה לישראל רק בשביל הופעה 1, אלא אולי יופיעו במדינות הבלקן בולגריה רומניה יוון ואז גם טורקיה - זה מגדיל את הסיכוי שהם יבואו לפה. <הוכחה מהמציאות היא, שעד שאוונסנס הגיעו לפני חודש לארץ, זה היה אחרי שהם הופיעו בטורקיה. אני מתכוונת שאם אומן רוצה להופיע במקום רחוק יחסית שהוא לא ממש גדול כמו אצלנו, אז הוא יחפש כמה מקומות וינצל את ההזדמנות להופיע באיזור, כמו טורקיה וישראל>

KillerPilze

New member
מה שאנחנו כן יכולים לעשות בשביל להביא אותם לפ

זה לדבר עם גורמים רשמיים, שיש להם על בטוח קשר עם החברת תקליטים שלהם. והשם הראשון שעולה לי, זה חברת התקליטים הישראלית "הליקון" שמפיצה פה את האלבום הבינ"ל של ט"ה scream. למישהו יש קשרים בהליקון?????????. ~נואשת~ <פשוט לזה אני יכולה להאמין, ולא לקשרים ביוניברסאל> אני חושבת שאם כבר מישהו יכול לעשות משהו, זה חברת תקליטים שיודעת איך התעשיה הזו עובדת ואולי איך מביאים אומן לארץ.. אוליח הם יוכלו לעזור לנו במשו. בעיקרון, אם מישהו מוצא כתובת אמינה של יוניברסאל או של דייויד יוסט שיביא לי .. ואני ינסה לכתוב משהו קצר וקולע <בגרמנית, כמובן, בגרמנית> בקשר לזה שאולי-בבקשה-הם-יכולים-לבוא-בקרוב? חחח

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני יכולה להגיד לך שעל סקרים

*מתחרטת שקניתי אותו
* יש את הכתובת של הליקון ואת הטלפון שלהם בארץ. אז ככה שאם את רוצה , אני אכתוב את זה פה

KillerPilze

New member
זה יכול להיות רעיון טוב!!

אני אמנם לא מתקשרת בשבועות הקרובים (אני בחו"ל) אבל אם מישהו רוצה <ויודע איך לא להישמע כמו מישהו שיטרקו לו את הטלפון ישר בפנים> אז מעולה בבקשה תכתבי .. D; bitte bitte bitte

3has3

New member
../images/Emo69.gif איך שכתבת נכנסתיXDD

בסוף יחשבו שאני פה כל החיים D: אבל לא , הרגע נכנסתי
אוקיי המס' 035565555 ואין פה את הכתובת אי מייל שלהם , אבל הנה האתר שלהם נראה לי יהיה שם
www.helicon.co.il אם מישהו מוצא , שישים פה בבקשה

3has3

New member
../images/Emo69.gif יש לם מס' מוזר. וקישור ישיר ../images/Emo9.gif

פה D:

3has3

New member
../images/Emo69.gif מה את צוחקת על עילגות שלי?!

כשניפגש , והווו D: ב-15 , את תהיי רטובה
והכל בגלל שצחקת עליי
*או שלא
*

crazysapir

New member
אחרי שאני ירסק את חנה;)חנה תתיאש ותיהיה בצוות

שלי ..עלייךXDD

lovebill

New member
חחחחחחחחחחחח

את מעצבנת...אני לא יודדעת למה....חח..עזבי..=/