האמת שחשבתי על זה
ואני לא חושבת שהם יגיעו לכאן בעוד המון המון זמן .. זה כן, יקח את הזמן שלו, אבל הם יגיעו. כי אני מחזיקה מט"ה לא מהלהקות הרגילות, שמגיעות בעיקר מארה"ב ואז אוטומטית כל העולם מתחיל להכיר אותם. הם התחילו באירופה בארץ שבד"כ לא יוצא ממנה מוזיקה לכל העולם, והמעריצים שמעו וסיפרו עליהם באינטרנט, ככה הם יודעים עליהם הכול גם בלי שישדרו בטלויזיה של הארץ שלהם או בעיתונים. אני אוהבת את זה, זה גלובליזציה טובה 3> לדעתי, וגם כמו שהבנתי ממה שהם אמרו בראיונות - הם יודעים למה הם מפורסמים. זה בגלל המעריציםבכל מקום. ובגלל שהם מעריכים את זה, וזה חשוב להם: הם אמורים כן להופיע בכל מיני מקומות "נידחים" אבל איפה שעדיין יש מעריצים שלהם. כי הם יודעים, שהמעריצים שלהם רובם בני נוער <אם לא כולם> למשל פעם אחת לפני שנה ט"ה הופיעו באוסטריה במקום שאפילו די נידח בארץ עצמה, ממש במקום גבוה ליד ההרים, והם אמרו שזה היה חשוב להם להגיע לכל מיני מקומות כאלו כי הם יודעים שהמעירצים שלהם לא יכולים לנהוג באוטו תמיד בשביל להגיע למקום של ההופעה. אז אם הם רוצים שהמעריצים לא יצטרכו לנהוג בשביל להגיע להופעה, זה די מובן שהם גם לא רוצים שהם יקחו טיסה, לא? XD ואז זה נותן לנו סוג של יתרון. אה, וגם מה שחשבתי שזה ממש יתרון בשבילנו - שט"ה די מפורסמים בטורקיה עכשיו. זו המדינה הכי נורמלית מבחינת מוסיקה שקרובה אלינו פה, ובגלל שאני חושבת שהם לא יטוסו 4 שעות מגרמניה לישראל רק בשביל הופעה 1, אלא אולי יופיעו במדינות הבלקן בולגריה רומניה יוון ואז גם טורקיה - זה מגדיל את הסיכוי שהם יבואו לפה. <הוכחה מהמציאות היא, שעד שאוונסנס הגיעו לפני חודש לארץ, זה היה אחרי שהם הופיעו בטורקיה. אני מתכוונת שאם אומן רוצה להופיע במקום רחוק יחסית שהוא לא ממש גדול כמו אצלנו, אז הוא יחפש כמה מקומות וינצל את ההזדמנות להופיע באיזור, כמו טורקיה וישראל>