הסבר מפורט לגבי האם ט"ה הולכים להגיע לארץ!

../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif100%

מסכימהP:::::::::::::ףף בונה י'פריקית קשוחה ואפלה בהכחשת אימו(איכ) אני מתגעגעת אליך!!

crazysapir

New member
../images/Emo207.gifראיון עם גוסטב:)

קרדיט לבלוג של kaulitz girl ממ אין לי מושג מיזאת>< למטה קישור לבלוג ותמונות מהראיון הראיון:) האם ההצלחה של טוקיו הוטל משפיעה עלייך? כן, אני באמת שמח עם כול ההצלחה שלנו. אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה, התופים נכנסו לחיים שלי בגיל 5, ואת כל האנרגיה שלי הקדשתי להם. כשהיינו ילדים קטנים וכולם שיחקו בחוץ, אני ישבתי לבדי בחדר ותופפתי, האמנתי שנולדתי לתופף. כשראיתי את החזרות של ביל וטום במגדבורג לפני 7 שנים הבנתי שאני חייב לנגן איתם. כל ההצלחה לא עשתה לך בוא נגיד.. סחרחורת? אני מנגן כי זה התשוקה שלי, לא בגלל משהו אחר, אני אוהב את זה. כול הפרסים ומחיאות הכפיים עושים אותי מאושר, לכול ההופעות והמופעים בטלויזיה אתה צריך להיות מוכן, ולהיות רציני כלפיי זה. אז תוכל גם להיות בטוח בעצמך ולנגן טוב. שמועות רצות שאתה פרפקציוניסת.. [כזה שחייב שהכל יהיה מסודר ומאורגן] אצלי הכל חייב להיות מסודר על המדפים, אני חייב שהכל יהיה מסודר אפילו הדברים הכי קטנים, נגיד תמיד אני שם את התופים ואת הכיסא במופע בצורה מושלמת ומתאימה, אם מישהו רק ינסה להזיז טיפה אני יתעצבן, לאף אחד אסור להתקרב אליהם. גם לא לביל? גם לא לביל, הוא כבר פגש את השיגעון שלי, אז ככה שלא תבנו לשבת על הכיסא שלי. האם יש קריזות בלהקה? כן יש מצבים כאלה. אני צועק ומשתגע ויוצא מדעתי, אבל אני יוצא להירגע וחוזר כשאני רגוע. אתה יכול להביא דוגמא? לפני המופע תרגלתי את הנגינה וזה היה קשה, כל המעברים והייתי צריך להתמודד עם זה, ואז ביל, טום וגיאורג נכנסו ואמרו ביחד שזה לא מצליח לי וזה עיצבן אותי ויצאתי מדעתי. אתה חושב על זה שכל זה יגמר? לעזוב את הלהקה זה יהיה ממש לא מקצועי מצידי וטעות גדולה! ויכוחים וריבים אף פעם לא יגרמו לי לעשות משהו דומה לזה, וגם בכלל זה אני נעלם לכמה זמן לפני המופע כדי להרגע והבנים תמיד יודעים שאני אחזור עם חיוך על הפנים חצי שעה לפני תחילת המופע! היית רוצה להיות בקידמת הבמה? אני מטבעי נער ביישן מאוד, בגלל זה אני מעדיף להיות כמה שיותר רחוק על הבמה, להבדיל מביל, אני לא הייתי יכול להצליח להיות כל הזמן מקדימה, זה לא שלי, למרות שאני מעריך את דקות התהילה שלי [צוחק] כשביל והאחרים עוזבים את הבמה אני חוזר לקהל, וכזה דבר קטן גורם לי להרבה אושר! חסר לך ביטחון עצמי? זה נכון, אבל אני לא יוצר קשר עם אנשים כי אני מפחד או נבוך, אפשר לומר שאני יותר בכיוון של מישהו שדי קשה לו להתחבר לאנשים. אפילו המשפחה שלי וחברים שעומדים לצידי חושבים שאני אדם סגור ואפל [צוחק]. אתה מתעצבן מהר ומתלונן? אם להגיד את האמת אז כן, אני דיי מתלונן הרבה, ואפילו כועס, אבל המילה הלא נכונה פה היא שאני לא מתעצבן מהר, אני באמת כועס הרבה ועכשיו עומדת בפני משימה קשה והיא לשנות את זה [מחייך]. כשהיית קטן היית בודד? היו לי הרבה דרישות, לא הייתי ילד שקל להסתדר איתו, תמיד שמרתי מרחק מילדים אחרים.. היו לך סיבות, כדי להרגיש ככה? החיים לא תמיד היו טובים כלפיי, במיוחד כשהייתי ילד. [צוחק למשל אני תמיד הייתי נמוך. כשהייתי בכיתה ט' הייתי רק 1.19 מטר, ואז היו לי בעיות נוראיות עם העור, כשנגמרו הלימודים ישר הייתי רץ הביתה ומסתגר בחדר, ומתפלל לאלוהים לא לפגוש מישהו מוכר, הייתי מתבייש נורא מזה וכמובן כל זה דחף אותי לבדידות, ו"עזרו" לי להבין שיותר מדי צר לי. [יותר מדי אנשים מסביבו] האם התגברת על זה? כשכבר חשבתי שאני לא אגבה יותר, ישר אחרי כמה חודשים גבהתי ל 1.70 ! ומה שקשור לבעיות העור שהיו לי נעלם אחרי כמה וכמה טיפולים, צעד אחרי צעד נהייתי יותר בטוח בעצמי, והיום אני מרגיש מצויין ולא מתנגד לצחוק על העבר [קורץ] . עד כמה חשובה לך הדעה של אחרים? פעם אני ממש נעלבתי מהדעות של אחרים. ואם הזמן למדתי להתעלם מהדעות, ולא להתייחס למה שאנשים אחרים חושבים עלי. חשוב לך איך שאתה ניראה? לחיות עם ביל וטום הייתי חייב לשים לב על זה [צוחק], פעם הייתי יכול ללבוש כל דבר שיש, למשל את החולצה שקניתי בצרפת כשהייתי בביקור שם עם פרה שעושה סקי. כשבאתי עם החולצה הזאת לחזרה גרמתי לכל כך הרבה צחוק, גיאורג, טום וביל עדיין צוחקים על זה! ומאז אני יותר בורר בבחירת הבגדים שלי [צוחק]. איזה דברים הבנות אוהבות בך? אם להסתקל עלי מהצד אפשר להגיד שאני כעסן, אם להכיר אותי אפשר לגלות שאני מתוק ומצחיק. ועוד אנשים אומרים שאני חכם ומעניין..

crazysapir

New member
ראיון עם גיאורג:)

שובמהבלוג הקודם:אחלה בלוג;) ראיון:ותמונות למטה מהראיון גיאורג מחשיב את פרגי הסולנית מ"בלאק אייד פיס" כהכוכבת הכי סקסית! הוא מודה שהוא מוקסם מהיופי שלה, ובכלל הכוכב הצעיר מספר שהוא אוהב בנות סקסיות, ובמסיבות הוא לא מסתיר את זה וקורע את הרחבה! "אצלי בבית המוזיקה שלטה! ההורים שלי ששניהם רופאים בחיים לא ניגנו על כלים אבל היו משוגעים על רוק! למזלי, לאבא שלי היו אלבומים נורא טובים כמו: The Rolling Stones, The Beatles, Eric Clapton בזכותו יצא לי להיות במופעים גדולים, המוזיקה תמיד משכה אותי." טוקיו הוטל היא הלהקה הראשונה שלך? לא ממש, בבית הספר רציתי להקים להקה עם עוד שני חברים שלי אבל התוכנית לא עבדה, ואז פגשתי את גוסטב באולם המוזיקה, וניגנו ביחד בקונצרטים של להקת בית הספר ויותר מאוחר נפגשנו עם ביל וטום והקמנו את הלהקה הראשונה שלנו "דוויליש". מהי סוג המוזיקה שלכם? זה תערובת של רוק מטאל ופופ, התחלנו בכל דבר קצת, כשרק היינו 4 ילדים קטנים שלא ידעו לעשות כלום [צוחק], אני זוכר טוב מאוד את ההתחלה הרעה שלנו, גם אם הקהל לא הקשיב לנו אנחנו נגינו בכוח ועשינו שטויות. אז איך עבר תהליך הערצה שלכם? [הדרך לפירסום] הפגישה ב2004 עם המפיקים שלנו והמארגנים שנתנו לנו את ההזדמנות ואת האפשרות להקליט את האלבום שלנו "schrei". אנחנו לא היינו יכולים לעבוד עם צוות כזה אם לא היינו מתאמצים להופיע כל יום כדי שאנשים ישימו לב אלינו! היה לנו מזל זה באמת! אבל גם ידענו מה לעשות בשביל זה. מהי הפילוסופיה של הלהקה? ההצלחה של טוקיו הוטל תלויה בשני דברים: התשוקה למוזיקה והחברות! זה תענוג בשבילנו לנגן לקהל וגם בשבילנו. אז הפילוסופיה שלנו יכולה להתבטא במושג לטיני מאוד מפורסם Carpe Diem שאומר: "תהנה מהרגע" יש לכם תוכניות לעתיד? אנחנו התרגלנו לא לקבוע את חיי הלהקה מראש, ובכלל בשבילנו הכל קורה כל כך מהר ולא צפוי, למשל היינו יכולים לדעת שנעורר כזה בלאגן בצרפת? ההחלטות בנוגע ללהקה נעשות על הדרך, אנחנו עושים מה שמאפשר המצב והקהל. קצת מוקדם כדי לדבר על האלבום השלישי? עכשיו אנחנו מרוכזים יותר בלקדם את האלבום המתורגם שלנו "סקרים". וגם אני לא אתנגד לנוח קצת לפני התחלת פרוייקט חדש [מחייך] אבל מי יודע, הכל יכול לקרות. איזה יחסים יש בינך לבין טום, ביל וגוסטב? בעניין המקצועי אנחנו מאוד מכבדים אחד את השני. וכשזה קשור לעניין האישי אז לכל אחד מאיתנו יש את הדרכים שלו, אנחנו לא להקה מתוכנית ריאליטי או משהו לא אמיתי. יש לנו פה חברות אמיתית, שנמשכת כבר 7 שנים. אנחנו ניפגשנו כשהיינו ילדים, אני הייתי בן 14, גוסטב בן 13 וביל וטום 12. זה נתן לנו את ההזדמנות לבנות קשר חזק מאוד! לטום יש את המנהג הזה לצחוק עלייך בראיונות, אתה לוקח את זה לפעמים קשה? [מחייך] כן, לטום יש את הכישרון לצחוק עלי ליד העיתונאים. ואני מוצא את זה כמשעשע. זה נעשה בשבילנו כמשחק, וכל אחד מאיתנו מוצא בזה משהו מבדר. אם לקחת את מה שהוא אומר כמשהו מעליב הוא ישר יעביר נושא וידבר על משהו אחר. אני מאוד אוהב את העבירה הזאת בראיונות. זה לא נכנס לפעמים יותר מידי רחוק? זה בטבע של טום! ואני יודע להתאפק [צוחק] כל דבר שיכול להעליב אותי ניכנס לאוזן אחת ויוצא מהשנייה, יש לי את המינוסים שלי, אבל רגישות לא ניכנסת לאחד מהם. הדבר הכי טוב באופי שלך? אנשים מעריכים את הסבלנות שלי והדרך שבה אני חושב. לא משנה באיזה מצב אני, אני תמיד נשאר רגוע ושומר את האמוציות שלי תחת שליטה! אבל אני יודע שגם הפסימיות שלי יכולה להרגיז אנשים. עם הלהקה נשאר לך זמן לעצמך? אני זקוק לזמן לבלות עם המשפחה והקרובים שלי. ובכלל כל אחד מאיתנו בלהקה צריך זמן לעצמו, רק כדי לנוח מהעבודה וכלפעם כשאנחנו חוזרים הביתה כל אחד הולך לדרכו. אני נפגש עם חברים ואחי והולכים לקולנוע וכל דבר שמהנה. ממי אתה מקבל עצות? אני מקבל תמיד את ההחלטות שלי לבד, לא שואל אף אחד אפילו לא את ההורים! אמא שלי תמיד לימדה אותי ללכת לפי האינסטינקטים שלי, אפילו כשעושים טעויות. אני קיבלתי חינוך ליברלי [חופשי], אף אחד לא אסר עלי כלום. אמא שלי תמיד בטחה בי ובהחלטות שלי בטוב או ברע. היא היתה בטוחה שאני צריך ללמוד בעצמי מהטעויות שלי! איך חגגת את יום הולדתך ה20? בליל יום ההולדת שלי, 31 במרץ, היה לנו מופע בברלין וכמה ימים אחרי זה הייתה לנו מסיבה קטנה. איזה מתנה הייתה משמחת אותך הכי הרבה? אני חולם על מכונית ספורט מהודרת [מחייך] יש לך טעם מהודר? אני מודה שאני אוהב דברים יפים ומהודרים. ואם יש לי את האפשרות לזה אז למה לא? יש לך תוכניות לקיץ? אני רוצה לקחת את המשפחה שלי ואת החבר הכי טוב שלי לחופשה חלומית איפה שאני אוכל להתאמן על השחייה שלי ועל גולף כמה שרק יבוא לי.

3has3

New member
../images/Emo69.gif אחח הוא כזה חמוד D:

יאי . אני עולה לח' ואני יותר גבוהה ממנו XDDD (מין הסתם
) הוא כזה חמוד D: שילבש מה שבא לו

3has3

New member
../images/Emo69.gif וואי ספיר את עולה לט' ואני בגובה שלך

גמדההה D: *אני לאהוב בלהציק בספיר D: *

לקילר היקרה...

אני לא רוצה להישמע חוצפנית אבל תיקני את הגיליון הבא של ראש 1 ותביני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי לא ידעת אבל טוקיו הוטל היו בשוק כשהם שמעו שיש להם מעריצים בישראל!!! הם לא ידעו שיש להם וכנראה ישחילו את ישראל לסיבוב הופעות לבסוף!!!! אי אפשר לדעת פשוט תהיי אופטימית כי אם לא תהיי באמת הם לא יבואו ואז תהרסי לכל המעריצות!!!!!

למעלה