הסדרות שהכי השפיעו עלינו

מילי08

Well-known member
|חיבוק||חיבוק||חיבוק| ריגשת |לב||לב||לב|
אני יודעת שצחקת, אבל הבלוג הזה כבר לא פעיל אז זה לא שאני עדיין בוגדת :-D, אני לא כותבת בשום מקום :-(, ואני לא אאשים רק את הפורום שהשתנה (כאילו פיזית- הממשק הנוכחי כ"כ שנוא עלי לעומת הממשק הקודם שהיה לי הרבה יותר קל, גם ככה אם מישהו עדיין כותב בפורומים הוא בומר ואחד הדבר הכי ידועים עלינו זה שאנחנו לא מסתדרים על שינויים טכנולוגיים אז למה להקשות?!), כי אני הפחתתי את הכתיבה עוד לפני ששינו את הממשק, אבל זה בטח לא תרם!
אבל אני בטוח אקפוץ מדי פעם לפה לדבר על דברים אני גם רואה הרבה פחות סדרות ממה שראיתי. אבל בלי קשר באמת ריגשת |חיבוק||חיבוק|
שמחה לשמח |מאוהב|
אני מבינה אותך. אמנם התרגלתי למערכת החדשה אבל היא עדיין מציקה נורא.
ולגבי הכתיבה - יש תקופות שדברים שאהבנו לעשות פחות מסתדרים לנו. אני בטוחה שזה יחזור כשיצוץ פתאום משהו שיעורר מחדש את התשוקה הזאת. |חיבוק|

didalf

Well-known member
תגובתך תועבר לאלתר לאלסה ואנה
נתקלתי במלא הורים שלא קוראים לזה לא "פרוזן" ולא "לשבור את הקרח" אלא פשוט "אנה ואלזה" וזה תמיד מצחיק אותי.

|חיבוק||חיבוק||חיבוק| ריגשת |לב||לב||לב|
אני יודעת שצחקת, אבל הבלוג הזה כבר לא פעיל אז זה לא שאני עדיין בוגדת :-D, אני לא כותבת בשום מקום :-(, ואני לא אאשים רק את הפורום שהשתנה (כאילו פיזית- הממשק הנוכחי כ"כ שנוא עלי לעומת הממשק הקודם שהיה לי הרבה יותר קל, גם ככה אם מישהו עדיין כותב בפורומים הוא בומר ואחד הדבר הכי ידועים עלינו זה שאנחנו לא מסתדרים על שינויים טכנולוגיים אז למה להקשות?!), כי אני הפחתתי את הכתיבה עוד לפני ששינו את הממשק, אבל זה בטח לא תרם!
אבל אני בטוח אקפוץ מדי פעם לפה לדבר על דברים אני גם רואה הרבה פחות סדרות ממה שראיתי. אבל בלי קשר באמת ריגשת |חיבוק||חיבוק|
אם היית כותבת פה מספיק היית מתרגלת כמו כולנוB-|

It's Always Sunny

Well-known member
3. הכי גאים שיש. הלינק שלא שרד :-(. אני חושבת שבמקור זה הוביל למשהו שכתבתי במסך המפוצל זצ"ל. וכמובן שאני לא זוכרת את רוב מה שהיה כתוב בו. אבל אי זוכרת את השורה התחתונה. הכי גאים שיש הייתה הסדרה שהפכה את "גבר גיי" מקונספט שהיה אך ורק בראש שלי ורציונאלית הייתי- "ברור אני לא הומופובית, אבל בתכלס זה סופר מוזר לי ואם נגיד אני אגלה שאח שלי גיי עכשיו יהיה לי ממש קשה לעכל את זה (אבל כמובן שאני אנסה לעשות את זה ועדיין אמשיך לאהוב אותו) כי זה באמת רק פאקינג קונספט בראש שלי, מה אתם רוצים ממני בחיים לא היה לי עד לאותו רגע שום יצוג, טלוויזיוני או מציאותי של בן אדם גיי, אי אני אמורה לא לחשוב על זה כקונספט" ל-"גייז הם פאקינג בני אדם ואני מבינה אותם רגשית ולא רק שכלית!"
מכירים שמנסים להסביר פמיניזם לגברים ואומרים להם- תחשוב על הבת שלך/אמא שלך/אחותך. ואז יש את אלה שאומרים- לא. אתה צריך לחשוב על זכויות נשיות לא בהקשר אליך. אז אני תמיד הייתי נגד הטיעון הזה. מה זה משנה למה גבר מבין פמיניזם, מה זה משנה אם זה בגלל שהוא חושב על אמא שלו/הבת שלו/אחותו. למה זה רע שהוא מתחבר לזה מתוך ייצוג של אישה אמיתית שקיימת במציאות? לייק, מה שמביא אותו לשם, למה להתעקש על הדרך?
אז ככה אצלי- עם גייז והסדרה הזאת. כי פתאום היו דמויות של גייז בטלוויזיה שאחרי כמה זמן הפסקתי לראות אותם כ"גייז" וראיתי אותם כ-בריאן, ג'סטין, מייקל, בן, אמט, טד. פתאום היה אכפת לי מאנשים (לא אמיתיים אבל טלוויזיה זה הכי קרוב לזה לא?) שאשכרה אכפת לי שיהיה להם טוב, שיש להם תכונות שאני אוהבת, שהם דומים לי לפעמים, שאני רוצה שתהיה להם אהבה, שמעניין לי מה קורה בחיים
אני מקפיצה את השרשור הזה כי אולי זה יעניין מישהו, לפני כמה ימים אחותי גילתה לי שיש אתר שנקרא wayback machine ובו אפשר להזין כתובות של אתרים ואם מישהו שמר אותם לראות אותם בתצורה המקורית שלהם. למה אני כותבת את זה פה? כי אחד הדברים הראשונים שעשיתי כשגיליתי את האתר הזה היה לבדוק האם אני יכולה להיכנס לקישור הזה והפלא ופלא בהחלט אפשר!
אם זה מעניין אותך אני יכולה לפרסם את הלינק :-):

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מקפיצה את השרשור הזה כי אולי זה יעניין מישהו, לפני כמה ימים אחותי גילתה לי שיש אתר שנקרא wayback machine ובו אפשר להזין כתובות של אתרים ואם מישהו שמר אותם לראות אותם בתצורה המקורית שלהם. למה אני כותבת את זה פה? כי אחד הדברים הראשונים שעשיתי כשגיליתי את האתר הזה היה לבדוק האם אני יכולה להיכנס לקישור הזה והפלא ופלא בהחלט אפשר!
אם זה מעניין אותך אני יכולה לפרסם את הלינק :-):
רגע, מה?
לאיזה קישור ניסית להכנס?
יש בהודעה של מיקי כמה קישורים והם עובדים לי:
[URL unfurl="true"]https://tvyaddo.com/2013/07/bizarre-love-triangle/[/URL]
[URL unfurl="true"]https://superblobweeklyreview.wordpress.com/2011/11/07/%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%98-%D7%91%D7%A2%D7%95/#comment-710[/URL]
או שאת אומרת שדרך האתר הזה אני יכול לראות אותם באופן שונה?

חוץ מזה אני אוהב כשמקפיצים שרשורים ישנים. יש כאן כמה שלא, אבל נתעלם מהן.
זה הזדמנות נחמדה לדברים כאלו:
נתקלתי במלא הורים שלא קוראים לזה לא "פרוזן" ולא "לשבור את הקרח" אלא פשוט "אנה ואלזה" וזה תמיד מצחיק אותי.
שנתיים מאוחר יותר ואני יכול לומר שאחיינית שלי בת 4 והיא מכירה את זה אך ורק בתור "אנה ואלזה". למעשה שבוע שעבר לקחתי אותה לחנות צעצועים על מנת לקנות פאזל אנה ואלזה. אם הייתי אומר לה פרוזן או לשבור את הקרח לא היה לה מושג על מה אני מדבר. קחי בחשבון שהיא גם אף פעם לא ראתה את כל הסרט. היא ראתה קליפים, בעיקר של השירים. זה לא מפריע לכך שיש לה הרבה מוצרים של זה. בגדים, קלמר, תיק ועוד. והיא מודעת לכך שיש עוד דמויות שם, אבל זה עדיין נקרא אנה ואלזה.

It's Always Sunny

Well-known member
רגע, מה?
לאיזה קישור ניסית להכנס?
יש בהודעה של מיקי כמה קישורים והם עובדים לי:
משולש אהבה ביזארי – קפה+טלוויזיה [URL unfurl=true]https://superblobweeklyreview.wordpress.com/2011/11/07/%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%98-%D7%91%D7%A2%D7%95/#comment-710[/URL] או שאת אומרת שדרך האתר הזה אני יכול לראות אותם באופן שונה?
לא לקישור הזה, אלא לקישור של המסך המפוצל שלא עובד יותר, אז חיפשתי אותו דרך האתר שדיברתי עליו מקודם ומצאתי :-):
(התכוונתי לקישור הזה: https://www.tve.co.il/forum/?id=62038#sonid=62069)

חוץ מזה אני אוהב כשמקפיצים שרשורים ישנים. יש כאן כמה שלא, אבל נתעלם מהן.
זה הזדמנות נחמדה לדברים כאלו:
סליחה ומחילה ממי שלא אוהב |תפילה| פשוט היה לי יותר נוח לכתוב פה מאשר להתחיל להסביר את עצמי בשרשור אוף. זה נותן יותר קונטקסט לדעתי.

שנתיים מאוחר יותר ואני יכול לומר שאחיינית שלי בת 4 והיא מכירה את זה אך ורק בתור "אנה ואלזה". למעשה שבוע שעבר לקחתי אותה לחנות צעצועים על מנת לקנות פאזל אנה ואלזה. אם הייתי אומר לה פרוזן או לשבור את הקרח לא היה לה מושג על מה אני מדבר. קחי בחשבון שהיא גם אף פעם לא ראתה את כל הסרט. היא ראתה קליפים, בעיקר של השירים. זה לא מפריע לכך שיש לה הרבה מוצרים של זה. בגדים, קלמר, תיק ועוד. והיא מודעת לכך שיש עוד דמויות שם, אבל זה עדיין נקרא אנה ואלזה.
חחח, הגיוני לחלוטין. היום כולנו בעלי קשב יותר קצר מפעם. מצאתם פאזל לטעמה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא לקישור הזה, אלא לקישור של המסך המפוצל שלא עובד יותר, אז חיפשתי אותו דרך האתר שדיברתי עליו מקודם ומצאתי :-):
(התכוונתי לקישור הזה: https://www.tve.co.il/forum/?id=62038#sonid=62069)
אה, לא ראיתי את הקישור הזה שמה.
אז תתני את הקישור לאתר הזה שמאפשר צפייה שם. זה דווקא מגניב בעיקר כי יש שם המון סיכומי באפי.

חחח, הגיוני לחלוטין. היום כולנו בעלי קשב יותר קצר מפעם. מצאתם פאזל לטעמה?
בסוף קנינו פאזל של מפרץ ההרפתקאות. שבאנגלית נקרא Paw Patrol, אבל היא בכלל קוראת לו צוות חילוץ (מה שגרם לבעיה כשניסיתי למצוא אותו בשבילה ביס).

אגב, יש לסדרה כבר עשר עונות - שזה לא כל כך הרבה במונחים של סדרת אנימציה לילדים - אבל מרגיש לי הרבה כי האחיין בן ה15 שלי גם היה מעריץ שלה כשהוא היה בן 4.
ובמהלך העונות יצאו לה כמה סרטים, סדרות בת ובעיקר נוספו לה דמויות. גם בני אדם, אבל בעיקר כלבים שונים. וגם כל מיני חתולים. וכמה כלבי ים (שהם לא כלבי ים אלא המקבילה הכלבית של בנות ים). ואחיינית שלי לפעמים פשוט יושבת איתי ואנחנו עוברים באינטרנט על הדמויות השונות.

1724693345711.png

It's Always Sunny

Well-known member
אה, לא ראיתי את הקישור הזה שמה.
אז תתני את הקישור לאתר הזה שמאפשר צפייה שם. זה דווקא מגניב בעיקר כי יש שם המון סיכומי באפי.
[URL unfurl="true"]https://web.archive.org/[/URL]
אבל לא הכל עובד.

בסוף קנינו פאזל של מפרץ ההרפתקאות. שבאנגלית נקרא Paw Patrol, אבל היא בכלל קוראת לו צוות חילוץ (מה שגרם לבעיה כשניסיתי למצוא אותו בשבילה ביס).
רגע, השם של הסדרה הזאת היא לא צוות חילוץ? אחיינים שלי ראו אותה ואני זוכרת שתמיד התייחסו אליה כצוות חילוץ.

אגב, יש לסדרה כבר עשר עונות - שזה לא כל כך הרבה במונחים של סדרת אנימציה לילדים - אבל מרגיש לי הרבה כי האחיין בן ה15 שלי גם היה מעריץ שלה כשהוא היה בן 4.
וואי, מגניב!

ובמהלך העונות יצאו לה כמה סרטים, סדרות בת ובעיקר נוספו לה דמויות. גם בני אדם, אבל בעיקר כלבים שונים. וגם כל מיני חתולים. וכמה כלבי ים (שהם לא כלבי ים אלא המקבילה הכלבית של בנות ים). ואחיינית שלי לפעמים פשוט יושבת איתי ואנחנו עוברים באינטרנט על הדמויות השונות.
אז אני מניחה שאתה מכיר את הסדרה דרך שאר האחיינים בנוסף לאחיינית הקטנה?
פשוט אתה אומר שאתה והאחיינית מסתכלים על הדמויות באינטרנט אז זה גרם לי לתהות האם אתה מכיר את הסדרה הרבה זמן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רגע, השם של הסדרה הזאת היא לא צוות חילוץ? אחיינים שלי ראו אותה ואני זוכרת שתמיד התייחסו אליה כצוות חילוץ.
בדקתי וזה אכן מפרץ ההרפתקאות. אבל כנראה ילדים של היום נותנים לסדרות שמות שהם רוצים.
אז אני מניחה שאתה מכיר את הסדרה דרך שאר האחיינים בנוסף לאחיינית הקטנה?
פשוט אתה אומר שאתה והאחיינית מסתכלים על הדמויות באינטרנט אז זה גרם לי לתהות האם אתה מכיר את הסדרה הרבה זמן.
עם אחיין שלי פחות הכרתי פרטים כי לא הייתי רואה איתו.
עם אחיינית שלי עכשיו אומנם אני כמעט לא רואה, אבל היא מדברת על זה הרבה. היא גם המון רוצה שנשחק שאנחנו הדמויות. היא תמיד סקיי, בת דודה שלה היא אברסט, בן דוד אחד הוא מארשל, בן דוד אחר הוא ריידר [הילד שמנהיג את הכלבים], אני טרקר נראה לי. בקיצור כל אדם במשפחה מייצג דמות. פעם ממש עשינו רשימה כתובה כי אנשים תמיד שכחו מי הדמות שלהם.
מה שמעניין זה שהיא הכי אוהבת את סקיי ותמיד משחקת אותה. אבל בפורים היא התחפשה דווקא לאברסט (Everest). ביום רביעי היא גם סתם לבשה את התחפושת של אברסט רוב היום.

יש המון סדרות שנכנסתי אליהם דרך אחיינים שלי.
עם הבכורה הכרתי את העולם של צ'יקיטיטס ופוקימון, עם אחרים היו סדרות כמו זאק וקודי, המובילים, כל מיני סדרות של לוגי.
בסופו של דבר אני זוכר את סדרות הילדות שלהם יותר טוב מסדרות הילדות שלי.

למעלה