הסדרות שהכי השפיעו עלינו

It's Always Sunny

Well-known member
מהההה איזה חוצפה:-0 לא עושים דברים כאלה!!
עד לפני מעט מידי שנים הייתי סוגרת את האתר בבהלה. היום אני כבר יכולה להתמודד עם זה.
אבל ברצינות בגיל פאקינג 15 הייתי בדיסני באורלנדו ובמקום להנות עד הסוף כל הזמן הסתובבתי בפחד שאני אראה אותה בדמות או בובה או משהו וויתרתי על איזה הופעה על הקרח כי היא כללה נבלים ופחדתי|פנים|
:-D אז זה שאני עשיתי. כל הכבוד לך |כתר|
אוי, איזה באסה עם אורלנדו |נחמה| מקווה שעשית או תעשי חוויה מתקנת
ומצחיק אותי איך בטעות הצלחתי להפוך את הנושא מטלוויזיה לסרטי דיסני :-D

didalf

Well-known member
:-D אז זה שאני עשיתי. כל הכבוד לך |כתר|
יש מצב שעדיין הייתי עושה את זה:-D
אוי, איזה באסה עם אורלנדו |נחמה| מקווה שעשית או תעשי חוויה מתקנת
אולי|תוהה| פחות קריטי לי כיום.
ומצחיק אותי איך בטעות הצלחתי להפוך את הנושא מטלוויזיה לסרטי דיסני :-D
הצלחנו לעופף שרשורים לנושאים הרבה יותר מוזרים בעבר:-D

Lion_Heart

Well-known member
אוי כן! וגם מיליפיסנט. כשהייתי קטנה הייתה לנו קלטת של היפיפיה הנרדמת בבית, כל כך פחדתי ממיליפיסנט שהיו צריכים להחביא את הקלטת ממני :-D אבל בכל זאת הייתי בת 5 אז זה נראה לי בסדר.
גם אורוסולה מלחיצה. אבל הכי מעצבן זה היה היום שחיפשתי מידע על דיסני, נכנסתי לאתר ופתאום משום מקום קפץ לי גיף של המכשפה של שלגיה. כאילו, זה מלחיץ מספיק גם כשיודעים שזה מגיע |פנים|
פעם אמרתי לאחותי שהסרטים הישנים של דיסני מלחיצים אותי והיא אמרה שזה בגלל הפלטת צבעים הכהה שהשתמשו בה. נשמע הגיוני
אני שונא jump scares!
בקשר לנבלים של דיסני...איי פעם ראית את הסרט decedents? סתם סרט מתקתק וחמוד
ובקשר לנבלים של דיסני...
א: הם לא כל כך מלחיצים אותי, הייתי פעם במסיבה של קרואלה.והיא היתה מארחת לא רעה(אוקיי,חוץ מהקטע של מעיל מדלמטיים, אבל שכנעתי אותה לעבוד לפרווה סינטטית שלא כוללת כלבלבים),והמזנון היה לא רע
ב: אני אגיע לדיסני וורלד ב hollowenn כך שהסיכויים שאפגוש כל נבל שלהם דיי גבוהים

,נץב
אני חושב שקפטן אמריקה הזומבי גם הוא בנבלי דיסני עכשיו

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אני שונא jump scares!
בקשר לנבלים של דיסני...איי פעם ראית את הסרט decedents? סתם סרט מתקתק וחמוד
כנ"ל לגבי ה-jump scares. שמעתי על decedents, לא ראיתי אותו.

ובקשר לנבלים של דיסני...
א: הם לא כל כך מלחיצים אותי, הייתי פעם במסיבה של קרואלה.והיא היתה מארחת לא רעה(אוקיי,חוץ מהקטע של מעיל מדלמטיים, אבל שכנעתי אותה לעבוד לפרווה סינטטית שלא כוללת כלבלבים),והמזנון היה לא רע
:-D:-D:-D:-D

מגניב :-)::-): יש עוד זמן אבל, תיהנה :-):

Lion_Heart

Well-known member
כנ"ל לגבי ה-jump scares. שמעתי על decedents, לא ראיתי אותו.
תנסי למצוא-זה סרט מוזיקלי וחמוד על ילדיהם של נבלי דיסני, אבל חמוד ומוזיקלי, ועכשיו אני ממש סקרן, סרטים לא מצוירים\ישנים של דיסני ראית?
TRUE STORY
מגניב :-)::-): יש עוד זמן אבל, תיהנה :-):
לא כל כך הרבה זמן\ holoween כבר התחיל שם ואני אהיה שם בערך בעוד חודש כזה

It's Always Sunny

Well-known member
תנסי למצוא-זה סרט מוזיקלי וחמוד על ילדיהם של נבלי דיסני, אבל חמוד ומוזיקלי, ועכשיו אני ממש סקרן, סרטים לא מצוירים\ישנים של דיסני ראית?
לא ראיתי סרטים לא מצוירים של דיסני, מה זאת אומרת ישנים? מצוירים או לא מצוירים? בכל מקרה התשובה לשתיהן היא לא.

לא כל כך הרבה זמן\ holoween כבר התחיל שם ואני אהיה שם בערך בעוד חודש כזה
כבר מעכשיו? :-0 אבל עכשיו סוף אוגוסט ואת האלווין חוגגים בסוף אוקטובר

Lion_Heart

Well-known member
לא ראיתי סרטים לא מצוירים של דיסני, מה זאת אומרת ישנים? מצוירים או לא מצוירים? בכל מקרה התשובה לשתיהן היא לא.
ישנים ולא מצוירים כמו סרטי החיפושית, ועוד ועוד
חבל, אני ראיתיממש הרבה והיה נחמד לדון בהם,לא משנה, ושוב,ממליץ על frozen
כבר מעכשיו? :-0 אבל עכשיו סוף אוגוסט ואת האלווין חוגגים בסוף אוקטובר
בפארקים של דיסני,כל חג נמשך הרבה מעבר לחג ה רישמי עצמו!

Aranel Nenharma

Well-known member
בטח ראיתי את זה כשהייתי קטנה אבל עכשיו אני לא זוכרת, בגלל זה רציתי לראות חלק מהסרטים של דיסני (אני מניחה שיש כאלה שלא שווים את הזמן שלי). אבל רציתי לעשות את זה מסודר. אולי מתישהו אני אתחיל לראות את הסרטים ואעדכן פה.
הבעיה היחידה שלי היא שאני מפחדת לראות את הסרטים לבד (חלק מהנבלים מפחידים! גם למבוגרים) אבל לא בא לי לחכות לאחים שלי. אכן דילמה קשה :-D
ואגב, הרצון לראות את פרוזן הייתה אחת הסיבות שבגללן הצעתי לאחותי שנראה קצת דיסני, זה עבד לשני סרטים בערך :-D
וסרטי פיקסאר ראית?
אני לא הכי עפתי על פרוזן, הוא אכן סרט חמוד ובצפייה ראשונה מאוד התלהבתי ממנו, אך ככל שעובר הזמן וככל שהוא נהייה תופעה אני הבנתי שהוא בסך הכל סרט סביר עם שירים נחמדים (גם Let it go התחיל להמאס עלי בשלב מסויים) [אני יותר אוהבת את פלונטר - tangled]
אני מבינה אותך:-D
עד היום אני מפחדת מהמכשפה של שלגיה (ולכן זה סרט פויה ואת יכולה לא לצפות בו שוב, אין צורך)
ובגלל זה שנים גם פחדתי מסרטי דיסני אחרים. הנבלים של פעם לגמרי מפחידים.
אבל לכי תראי מלך האריות אם את לא זוכרת אותו מספיק עד שתוכלי לשנן אותו!
וגם במלך האריות יש את הנבל הכי טוב אי פעם! [וגם המחזמר שלו הרבה יותר טוב מזה של פרוזן]

מגניב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!

Lion_Heart

Well-known member
וסרטי פיקסאר ראית?
אני לא הכי עפתי על פרוזן, הוא אכן סרט חמוד ובצפייה ראשונה מאוד התלהבתי ממנו, אך ככל שעובר הזמן וככל שהוא נהייה תופעה אני הבנתי שהוא בסך הכל סרט סביר עם שירים נחמדים (גם Let it go התחיל להמאס עלי בשלב מסויים) [אני יותר אוהבת את פלונטר - tangled]
אני בטוח לגמרי שידעת שיוג'ין ורפונזל נותנים קמיאו קטנטן ב frozen |מרובע| 'ואת frozen 2 ראית?
וגם במלך האריות יש את הנבל הכי טוב אי פעם! [וגם המחזמר שלו הרבה יותר טוב מזה של פרוזן]
ראיתי את שניהם באותו שבוע(וגם את אלאדין) במלך באריות היינו בכיסאות ה-כ-י טובים באולם!!!
והכי אהבתי את FROZEN אבל טעם אישי וכיוצא בזה
מגניב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!
אני יודע!!! מלחיץ ביותר!!! אבל ממש ממש כיף!

מילי08

Well-known member
@keren or5 יצא לי רק עכשיו לקרוא את הטקסטים שקישרת בהודעה שלך.
המסקנה המתבקשת היא שאת צריכה לכתוב כאן יותר. אולי את בוגדת בנו עם קבוצות כתיבה וטלוויזיה אחרות וזה בסדר |שפם|, אבל אל תזניחי גם אותנו. תמיד מעניין לקרוא את נקודת המבט שלך ואת הכתיבה המדויקת שלך

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סרט כלשהו של המכוניות ונראה לי שגם רטטוי. ייאמר לזכותי שלקחו אותנו מהקייטנה לראות בקולנוע את הסרט של המכוניות, לא הייתה בחירה שלי :-D
מה שאת מתארת כאן זה קשה לעיכול.
תראי את "הקול בראש" ועכשיו

didalf

Well-known member
וגם במלך האריות יש את הנבל הכי טוב אי פעם!

ככןןןן|מאוהב|
עם השיר הכי טוב אי פעם|מאוהב|
ודיבוב מושלם|מאוהב|
פעם גם הוא הפחיד אותי כי כמובן, כיום הוא הדמות האהובה עליי:-D אפילו יש לי פיג'מה של סקאר:-D יום אחד הלכנו בקניון והיה באחת מחנויות הפיג'מות האלה קולקציה של מלך האריות והתלהבתי. ומה אני אקנה פיג'מה של סימבה האריה הנחמד? לא. אני רוצה של הנבל הרצחני:-D ואני ישנה איתו כל יום.
[וגם המחזמר שלו הרבה יותר טוב מזה של פרוזן]
וואי כן|מאוהב| כאילו לא ראיתי את המחמר של פרוזן אבל ראיתי מלך האריות בלונדון וזה היה פאקינג מושלם|מאוהב| ואין לי ספק שיותר טוב מפרוזן.

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
מה שאת מתארת כאן זה קשה לעיכול.
תראי את "הקול בראש" ועכשיו
אבל אמרתי או לא אמרתי שיש לי חורים בהשכלה? :-D :-D למעשה אמרתי גם שאני אשתמש בפורום הזה כבתור עירבון בשביל שאני אשכרה אראה את הסרטים האלה (אבל הבעיה היחידה היא שאני מפחדת לבד ואחים שלי עסוקים מדי כדי לראות איתי)
כמובן אחרי שאסיים לראות את פרינג'. אולי תרשמו לי את הסרטים המומלצים ואני אעשה רשימה ואראה אותם? (אבל רק דיסני/פיקסאר)

Lion_Heart

Well-known member
אבל אמרתי או לא אמרתי שיש לי חורים בהשכלה? :-D :-D למעשה אמרתי גם שאני אשתמש בפורום הזה כבתור עירבון בשביל שאני אשכרה אראה את הסרטים האלה (אבל הבעיה היחידה היא שאני מפחדת לבד ואחים שלי עסוקים מדי כדי לראות איתי)
כמובן אחרי שאסיים לראות את פרינג'. אולי תרשמו לי את הסרטים המומלצים ואני אעשה רשימה ואראה אותם? (אבל רק דיסני/פיקסאר)

didalf

Well-known member
אולי תרשמו לי את הסרטים המומלצים ואני אעשה רשימה ואראה אותם? (אבל רק דיסני/פיקסאר)
במקרה הכינותי מראש|זורו|
(כלומר במקרה הכנתי רשימה כזאת ללונה לא מזמן)
ואני מוסיפה דברים שהיא כבר ראתה

האם ראית את הקלאסיקות של הניינטיז קודם כל?
מלך האריות בראש כמובן|מאוהב|
אלאדין, היפה והחיה, בת הים הקטנה, מולאן, הרקולס, טרזן.

וחדשים יותר:
אנקנטו
הקול בראש
מואנה
קוקו
פרוזן
טנגלד (רפונזל בעברית? פלונטר)
משפחת סופר על
ראלף ההורס (ממש אהבתי את השני)
UP (האמת ה10 דקות ראשונות שלו הן מופת של דמעות ואז סרט קצת סתמי)
זוטופיה
לוקה
אדומה אש
החדשים אגב בכלל לא מפחידים בשנות ה2000 דיסני הפסיקו לצייר אותם מפחיד ובשנים האחרונות בקושי יש נבלים בכלל.
חוצמזה את רואה פרינג' ונראה לי שם האימג'ים יותר מטרידים!!

וקלאסיקות ישנות יותר:
ספר הג'ונגל
חתולים בצמרת
... האמת שרוב הישנים כמו שלגיה והיפיפיה הנרדמת לא ממליצה, בקושי ראיתי בעצמי. ישן מידי ומפחיד מידי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה