בכל פעם משהו אחר.
אני אישית מנסה להקשיב למה שהחיים מלמדים אותי כלומר אם אני רואה משהו כמסר אני מחפשת בכיון שלו ובכל המקרים מצאתי משהו חדש שקשור לחיים שלי. כפסימית עם נטייה לדכאון, אני קודם כל דואגת לחדש את אהנרגיה שלי תמיד. ברגע שאני מרגישה שאני יותר מדיי בשגרה, אני מתחילה לחפש משהו חדש, אני מדברת על אלוהים מבקש שישלח אליי משהו חדש שיעניין אותי, ואני יכולה להביא כ"כ הרבה דוגמאות לאנשים, ספרים, חוויות שבכל פעם ממלאות אותי מחדש בהשראה. אני יודעת שיש לי נטייה גם לשכוח להגיד תודה על דברים של החיים, אז אימצתי את שיטת הGRATITUDE ROCK, פעם קניתי מתנה לידיד שלי איזו אבן, ובסוף התחרטתי ולא נתתי לו אותה, אז יום אחד מצאתי אותה בתוך התיק והלחטתי להשתמש בה ( היא על מחזיק המפתחות שלי) אני נוהגת להקיף את עצמי באנשים מעניינים ומאתגרים ובכל פעם שאני מוצאת אדם כזה אני שומרת אתו על קשר. לאחרונה, האמת קרה לי דבר מאוד קשה שעדיין לא עיכלתי במלואו.... ממש ביומיים האחרונים... אני אמנם עדיין בהכחשה קצת כי אני עוד בהלם, אבל אני כותבת תכנית חלופית כבר ברגע זה, ובכל פעם שאני מתחילה לחשוב שלילי, אני הולכת וכותבת רעיון נוסף, דרך נוספת ועוד.