אולי לא ראית אבל
יש לנו ציטוט גם של ר' נחמן למעלה. אם תקרא את המשפטים שלו תבין כמה דמיון יש בין הדברים שהוא אמר לדבר שמוגדר כ"הסוד" יישמר האדם מפילוסופיות למיניהן
-צודק
כי לכל אדם יש אמונה משלו, ולכל אדם יש קשר משל עצמו אל אלוהים ואל הטבע ואל האנרגיה הזו וכל שאר המושגים האלה שהם בעצם אותו אחד- ואין להם שם לדעתי. לדעתי החכמה האמיתית מגיעה מתוך שקט. כשאני חיפשתי את עצמי, והיו לי המון קשיים להתגבר עליהם - הדברים שהוציאו אותי מהמקום הנורא שבו הייתי - חוסר הרצון לחיות, חשבתי שאני היחידה שפעלה בדרך הזו עד שראיתי את הכל מתומצת לי מול העיניים, זו הסיבה לפורום. העיצה שלי אליך - תטיל ספק בכל "דרך" ו"אידיולוגיה" או "פילוסופיה" לשמה, אם תטיל ספק והיא אכן נכונה, אתה תגלה את זה בעצמך - כמו שגיליתי אני. רק אל תסלק אותה ממך כשהיא באה לתרום לך משהו בכל דבר יש חכמה, ולדעתי האדם צריך להעביר דרכו את הדברים שהוא שומע ולהחליט איזו חכמה נכונה לאמת האישית שלו. דבר אחרון אליך, אתה מוזמן להכנס לפורום בכל עת ולהשתתף בדיונים, ואפילו להתחיל כאלה, אך בתנאי שאתה מקבל את דעת האחר בדיוק כמו שאנחנו מקבלים את דעתך
יש לנו ציטוט גם של ר' נחמן למעלה. אם תקרא את המשפטים שלו תבין כמה דמיון יש בין הדברים שהוא אמר לדבר שמוגדר כ"הסוד" יישמר האדם מפילוסופיות למיניהן