הסולו האהוב עליכם

loomer4

New member
אהה כן ראיתי את זה

פטרוצ'י דווקא מאוד מוזיקלי בניגוד להרבה מטליסטים אחרים, הייתה תקופה מסויימת (ממש קצרה) שממש הייתי שרוף על דרים ת'יאטר, היום אני כבר לא סובל אותם, אבל הוצאתי כמה סולאים שלו אז והוא נגן מאוד אינטיליגנט דווקא, לא סתם רץ כי הוא יכול (למרות שיש לו גם סולואים כאלה).

RoieL

New member
אבל הכוס כפה שלי הוא לא

את הפיל שלא ברוב הסולואים אני לא אוהב, והקלידן של DT גאון.

loomer4

New member
גם אני לא אוהב אותו

שמע זה פיל כבד כזה, כיאה לסגנון שהוא מנגן.

RoieL

New member
אני בכלל לא אהבתי מטאל אף פעם

אני יכול לחבר מטאל זון לאקוסטית שלי בשביל פידבק, לחבר הכל למגבר מנורות, לפרוט על כל המיתרים פתוחים וקיבלתי מטאליקה.

oneman2

New member
לא מסכים איתך

אבל בשביל להמנע מעוד שרשורפלצת כדוגמת זה שלמעלה אני אסתפק בזה שלדעתי מטאל יכולה לספק רגעים טובים (גם אם הם דיי מעטים).

RoieL

New member
מישהו שלא קולט יותר מ- 25,000

תנודות בשנייה [כמוני, למשל], ישמע שם מוזיקה או רק דיסטורשן קר?

oneman2

New member
לא

אבל Muster of Puppets, Fight fire with fire, Enter Sandman- זה מטאל. ומטאליקה היא לא להקת המטאל היחידה שעושה מטאל טוב.

Anuerysm

New member
כרגע האהוב

של גילמור The Gold Is In The, זה בעצם גם הסולו היותר כבד שלהם סיד לדעתי Flaming, אבל לדעתי גילמור אוכל אותו בסולואים אצל רייט אני אלך על Mudman המדהים ומייסון.. אממ.. כמה סולואים יש לו בכלל?

The Walrus

New member
So

sorry about the english, i'm in LA. Gilmour got so many guitar solos, it's hard to choose. The four notes on SOYCD is fantastic, simply and hits. Gilmour's actually playing your heart strings, not your guitar strings... gives me shivers. The actual solo is probably the second CN, such an amazing solo. The solo in SOYCD second part is amazing too. More guitar: Echoes pompeii solo, have a cigar, and a bit suprsing one - Coming back to life. I fell in love with this song, it's so beautiful... the same for marooned. The best keyboard solo on wright's career is the slow ending to SOYCD. amazing...

Artoo Detoo

New member
חוץ מ-Comfortably Numb

שנאמר פה, ולדעתי הוא גם בין המעולים שבמעולים. יש גם את הסולו של גילמור ב-Dogs, ב-Hey You, Sorrow, Marooned, Shine on your crazy Diamond, וכמובן Echoes ועוד. מרגשים ביותר, שאף אחד לא מצליח לנגן אותם כמוהו. אבל אם הייתי בוחר אחד זה כנראה Comfortably Numb (כדאי גם לשמוע את הגרסא של השיר מ-Pulse, די שונה מהמקור אבל לא רע בכלל).

Artoo Detoo

New member
בקשר לשאר...

סולואים טוב של ווטרס זה One of these days, mother, sheep ועוד כמה.. של רייט... קטעים מסויימים בEchoes, Shine on your crazy diamond ו-Atom heart mother. יש גם את On the run, Us and them, Any colour you like ועוד כמה. מייסון, הוא הכי פחות התבלט.. כמו רייט אין לו ממש סולואים אלא התבלטות מסויימת בחלק מהשירים. כמו Time, Sorrow, Astronomy Domine, A saucerful of secrets ועוד. וסיד... Astronomy Domine ועוד כמה מתוך Piper. אני לא מכיר את האלבום הזה מספיק טוב..

RoieL

New member
טיים זה מאוד סולו.

ולרייט היו סולואים בתקופת החלילן ו- SOS.

למעלה