הסיבה שאני כאן..

כעס איננו רגש שמחובר ללוגיקה. כמו רוב הרגשות

בעלי נתפס בבגידה וגם הוא כועס מאוד. עליי. על מה שעשיתי לו כל השנים.
נו? מה תגידי על זה?
וזה לא בן אדם אידיוט. זה בן אדם שמוצף ברגשות שלא מתחברים טוב לוגית. שלא לומר הפוכים ומנוגדים לכל הגיון בריא של 99% מהאנשים....

אה וכן, גם אצלנו היא ידעה שהוא נשוי. וגם היא נשואה. אה כן, ואנחנו מכירות. מצויין. ועדיין.....
אבל אני באמת לא מצפה מאישה שלא מחשבנת לבעל שלה ולילדים שלה, לחשבון לי.
הקטע? זו מישהי שדי חיבבתי, ואני עדיין לא מצליחה לשנוא אותה...... ובטח שלא ללכת לספר לבעלה.
עליו אני כועסת בטירוף. רותחת מעצבים. אז אני מתגרשת ממנו.
היא? שתמשיך בחיים שלה. באמת שלא מקנאה בה. יש לה את העניינים שלה. והיא די fucked up בהמון מובנים....

סחתיין עליו. באמת איך העזת

להתחתן עם בעל בוגדני? לא פלא שהוא כועס עלייך.

שיהיה לך רק טוב
.

לקח לו 20 שנה להעיז, ו24 שעות להיתפס. זה באמת מכעיס.

תכלס, מבינה אותו. באסה של הלייף!

כל יום

New member
המוסכמה החברתית הקיימת מחייבת

אותנו למונוגמיות מחמירה, וככל שסטינו ממוסכמה זו הרינו בוגדים. הבעיה היא שלא מעט בני זוג לא מצליחים לעמוד במוסכמה המחמירה הזו. ציינת את הפורום ההוא, אבל לא צריך ללכת רחוק, ראי אילו עסקים טובים עושים כל חדרי האירוח ברחבי הארץ. כלומר העובדות בשטח מראות שהמוסכמה הזו אינה עומדת במבחן המציאות אצל לא מעט מהאזרחים....

בעולם אידיאלי את צודקת, גבר אחד אישה אחת וזהו. אבל אנחנו חיים בעולם מורכב ומסובך, ולעתים קרובות מאד לא מעט אנשים אינם עומדים בפיתויים הקיימים בחוץ או אינם רוצים לעמוד. הם רוצים לאכול מהעוגה בחוץ ולהשאיר את חיי השגרה שגרתיים. לעתים עובד ולעתים לא. תלוי איך נוהגים. תלוי באופי תלוי בקשר בין בני הזוג, תלוי באינטימיות הקיימת, תלוי בסקס שקיים או לא בתא המשפחתי. כל אחד מוצא את הפשרות שלו, ואיש אינו רשאי לשפוט אותו/אותה. הם שצריכים לחיות עם מצפונם ככל שקיים.

כן, זה משחק באש, אבל לא תמיד הוא בהכרח מזיק, ולעתים יכול לפרק במקומות אחרים מתחים הקיימים , ויכול במקומות מסויימים לגרום לשיפור הזוגיות. לא אין מדובר בהמלצה, אלא פשוט בעובדות. שכל אחד ינהג כרצונו, ומסכים כי האחריות על הפזילה בחוץ היא של בן הזוג בלבד, והשותף/ה גם אם הוא/היא אקטיביים, אינם צד במשוואה הזו.

כן, מצפה למתקפה רבתי......

בולי52

New member
תתפלא אבל מסכימה לגבי חלק מהדברים

לגבי המצפון- בוגד אין לו בהתחלה מצפון. המצפון גם לא יבוא אחרי שנתפס..הוא יותר יצטער שנתפס מאשר על המעשה שעשה. זה בא אחרי שלב ארוך יותר..
&nbsp
תקשיב יש לי כבר פרופסורה בבוגדנות:)
&nbsp
לוקח זמן לאסימונים של הבוגד ליפול גם אחרי שנתפס (במידה והוא באמת רוצה להשאר ואוהב את זוגתו, יש כאלה שזה רק תירוץ לפרק הכל).
&nbsp
איך בעלי אמר בסופו של דבר
"לא יתכן שבגלל זיון אנחנו ניפרד, זה לא שווה את זה"
&nbsp
אגב, יכולה להגיד שכעת אני ובעלי נמצאים בשלב שהזוגיות שלנו בשיא. אף פעם לא היה לנו טוב ככה.
&nbsp
לקח הרבה זמן והרבה סבל. ואני גם לא יודעת מה יהיה בעתיד. נשאר לי רק לקוות..
&nbsp
&nbsp

כל יום

New member
יש להשתדל להיות פרקטיים בחיי היומיום

ולמצוא את הפשרות האישיות המתאימות, שאם צריך לנחש ומבין נכון זהו התהליך שאת נמצאת בו עכשיו.

צדיקים יש רק בגן עדן והוא למיטב הכרתי אינו קיים.

מאחל לך בהצלחה. מכל הלב

וואו, איזה סיפור יפה. לדעתי שווה להלחין את זה

טוב, זו המומחיות שלנו כבני אדם, לארוז לעצמנו את המציאות באריזה נאה.
אשכרה צילמת פה פרסומת לבגידות, רק חסר הדיסקליימר "הצעת הגשה"

כן, אף אדם זר באינטרנט לא יכול לשפוט אותך על חוסר הברירה שהמציאות העמידה מולך....... פרט לאישתך. ולעצמך. (ויש את אלו שחושבים שגם אבא מסתכל מלמעלה ויש לו דיעה...
).

סלח לי שאני מביאה את הצד השני, בעיני זה פשוט בלתי נסבל.
השקר. החיים בשקר. העובדה שזה מתחיל להפוך לסוג של אומנות. ופתאום אנשים מוציאים את עצמם מנהלים ממש חיים כפולים (כן, הרפרנס זה הפורום ההוא. רמת הגועל אצלנו בבית עוד לא הגיעה לשם, וגם לא תגיע.)

אגב, מעניין שרוב הזוגות כשמתגלה הבגידה, פתאום הולכים לטיפול בזוגי, ופתאום מנסים לשנות את הנסיבות שהביאו אותם למקום הזה.
והיי, זה לפעמים אפילו עוזר (את זה לא יצא לי לנסות..)- אז פאק!! אי אפשר היה לעשות את זה קודם?

בקיצור, לא התחברתי להצעת ההגשה שלך. כי גם כששמים חרא בכלי חרסינה נאים, זה עדיין חרא.

כל יום

New member
בתיאוריה זה יפה

אבל המציאות אינה תומכת בתיאוריה....
וכל אחד מוצא את הפשרות שלו.... ואחראי לעצמו בלבד

dixie chick

New member
וואי איזה שקים של שנאה

אני יכולה להגיד מליון דברים על
1. מה הקשר בין בוגד לבין טיב ההורות
2. נשמע שלקחת את המונח redirected aggression למקום חדש, ובמקום לכעוס על בעליך את כועסת על הנשים שהיו איתו, יותר קל באמת.
3. הפכת לסוהר שלו?!?!?!?!?! מה זה עניין הבלשות והחיטוט
&nbsp
רק שאלה אחת באמת
את בכלל אוהבת אותו? או שאת אוהבת את זה שהוא הפך להיות עכשו שפוט שלך לנצח לעולמי עד111111111111

בולי52

New member
וואוו איזה גיבוב של אי הבנת הנקרא

1. מי דיבר על טיב ההורות?? דיברו פה על טובת הילד. ורק ציינתי, עובדה שעם על כל הכבוד אין פה מחלוקת עליה, שבזמן הבגידות הבוגד לא ממש חשב על טובת הילד. סבבה? סבבה.
&nbsp
2. נכון, הודתי בזה בעצמי.אז זה לא נשמע, זה נקרא.
&nbsp
3. טוב מותק אין לי כוח לענות על זה.
&nbsp
4. וגם על זה כי נכון אני אעבור שנה שלמה של מסכת עינויים ואשאר איתו אבל אני לא אוהבת אותו..אני נשארת לכיף. ועם כל הכבוד אני לא צריכה לתת לך שום הסברים. והוא שפוט שלי? חח עזבי, שיהיה.
רק רוצה להגיד לך שכיףףף לך!! והייתי עושה הכל להיות במקומך ולהיות בלי מושג על והבנה על לחיות ככה. והלוואי והיה שפוט שלי
ככה לא הייתי צריכה להיות בולשת שלו :)

מה ההגדרה של "שפוט שלה"?

שאין לו "זכות" לבגוד בה יותר? לא הייתי מגדירה את זה שפוט...

איך הסתיימה הנסיעה לחו״ל?

מסקרן אותי מאוד. אנני במצב דומה ושוקל אם לטוס. האם טיסה כזו מקרבת או הורסת? האם היא סוג של מבחן לזוגיות?

למעלה