הסיכום שלי. כן, הוא ארוך. מאד.

orlyshka1

New member
הסיכום שלי. כן, הוא ארוך. מאד.

כן, שוב אני. שוב לונדון, שוב סיכום הופעה, ובכן, בכל פעם זה מרגש ומדמיע בצורה אחרת. הפעם לא ספונטני, אבל לא יאמן בעוצמתו. וכן, גם הפעם בכיתי. לסכם במילים את כל מה שהיה, נראה לי שיצא לי ספר. מממ... נשמע רעיון לא רע, ליאור, יש לך שם בשבילי?! יושבת מול המחשב, when we were young בלופ, ותוהה איך אפשר לסכם גן עדן טייק דאת. אולי נתחיל במספרים? 4 הופעות, 13 בנות משלחת מטורפות ותותחיות, שיעשו הכל. מיליון באנרים מצחיקים ומרגשים מיליון ואחת דגלי ישראל בכל הגדלים והצורות האפשריות (דגלים גדולים, דגלים קטנים, שרשרות דגלים, קשתות דגלים, שבשבות דגלים, סיכות דגלים, משקפי דגלים, כפפות כחול לבן, שכחתי משהו?), אוהל אחד שבדיעבד הציל אותנו, ערב אקס פקטור מהאגדות, ובו פגישה שלא אשכח לעולם, וחמישה בנים שנגע בהם הקסם, ולא עוזב, כבר עשרים שנה. הכל התחיל... הכל התחיל לפני 9 חודשים. או לפני שנתיים. או לפני 17 שנה... נחסוך קצת היסטוריה, ונגיד שהכל התחיל בראשון לחודש יולי, עת נחתנו בלונדון, חמש בנות מרוגשות, ושמנו פעמינו לוומבלי, להגשמת חלום מתוק שחיכינו לו כל כך הרבה. לראות חמישה בנים מושלמים ביחד, על במה אחת. לפני זה עוד היה כמעט איחור לטיסה, פגישה מרגשת עם בודקת בטחונית שהעדיפה לגלגל איתנו חוויות על הקרקס מאשר להעביר אותנו בדיקה, פלרטוט עם הבודק בביקורת הגבולות הבריטית, אבל זה באמת אגוזים לעומת כל מה שבא אח"כ. כמובן שוומבלי, בגודלו העצום, בזיכרונות שהוא מעלה לי, ובמה שהוא מסמל, הוא דבר מרגש לבקר בו. בעיקר כשיש כל כך הרבה הופעות לפנינו, שלט עצום של הבנים, וג'ני אחת לפגוש, שכבר מחכה בתור מהבוקר. אז פגשנו את ג'ני בהתרגשות בתולית של בנות שעוד לא ידעו קיו (טוב, לפחות של הסיבוב הנוכחי....) מהו, וכמובן ג'ני הייתה טרוטת עיניים, נראתה מנוסה ולמודת תורים, יחד עם כל החברות הבינלאומיות שחיכו איתה בטור האימה שנקרא h and j , שאח"כ למדנו למה הוא התור היחיד שאין בו אנשים על הבוקר. אז עוד הייתה לי מוטיבציה לרוץ ולקפוץ על מישהו שהוא לא הבנים, אז הייתה פגישה מרגשת עם ג'ני, ונשארנו כדי לבלוש ולצפות באנשים נכנסים להופעה. הופתענו לגלות עד כמה הם מנומסים, יחסית למה שזכרתי מהקרקס ומהgb40 אבל בדיעבד כנראה שפיספסנו את ההארד קור שנכנסו ראשונות. ניסינו לבלוש אחרי מכוניות חשודות (5 מכוניות אאודי שחורות מחכות ליד ההופעה עם נהגים לידם, נשמע לכן חשוד?!), אבל בעיקר היינו באופוריה שיש לנו עוד כל כך הרבה לפנינו. מהיום הראשון אני בעיקר זוכרת את הציפייה הענקית הזו בבטן, שכל מה שתכננו בתשעה חודשים האחרונים הולך להתפוצץ, ובענק. וומבלי יידעו שאנחנו פה. וכך היה. היום השני – ההופעה הראשונה!!! ביום ההוא קמנו עם אנרגיות, עלינו על מדים (ראו תמונה) והיינו מוכנות להתפוצץ. אני מודה שקצת (או הרבה) חששתי להתאכזב, בגלל סיפורי האכזבה מהופעת האתמול של ג'ני ואנה מריה. הגענו לתור (איחור שאנני של מתחילות, שש וחצי ולא שש) ובכל זאת תפסנו תור שרצינו, ושלא היה בו עוד כל כך הרבה אנשים, היינו בגזרה הראשונה של העדר המובל לשחיטה. זה התחיל בבוקר קצת קר, אבל מהר מאד נהפך למלכודת שמש לוהטת. היות ובאנו מצוידות מבעוד מועד בכל מלאי יום העצמאות של הדוכנים (טוב, שיקרתי, יתרת המלאי הייתה אצל הבנות שהגיעו מאוחר יותר...) התחלנו לעטוף את עצמנו בדגלים בתור כיסוי לראש, ממש הרגשתי שהצטרפתי להתנחלות, עם דגל על הראש בצורת כאפיה... לא היה שום דבר מעניין בתור, חוץ מאיתנו, כמובן, כי היינו חייבות לעשות רעש ולהתחבר עם אנשי האבטחה שהיו נרגשים לשמוע שבאנו מהפרומיסד לנד, ואז התחילה שעת יצירה. אני באתי עם שלט מוכן מבעוד מועד (Gary, come down on me קריאטיביות יצירתית של ליאור, ובאמת רק התכוונתי שירד ללחוץ לי יד. NOT!), כי אני עקומה וצריכה פונטים (ענקיים!) של מחשב בכדי להסתדר, מזל שמורי הילה ושירי קצת יותר יצירתיות ויזואלית ממני... מורי התחילה ליצור את השלט עליו הילה פינטזה.... 9 חודשים? שנתיים? מאז גיל שנתיים? – Robbie welcome home, ואז יצרנו את השלט הגאוני – cum all the way from the promised land to give you love love, שלט שגרף מחמאות שהפתיעו אפילו אותנו. לחכות בתור להופעה יכול להיות מאד משעמם. מזל שמפקד התור (כן, יש תואר כזה) היה חתיך אימים, עם כריזמה של שחקן קולנוע, וכולנו ריירנו עליו. בשלב מסוים ניגשתי אליו, הורדתי את החולצה למינימום שיכסה לי את המחשוף , וסיפרתי לו באופן אישי שבאנו מישראל, ושמאד נעריך את העובדה שנוכל להגיע ראשונות. הוא הנהן ואני נמסתי. כאמור, עד השעה 16 היה משעמם, ואז... מגיע הרגע בו כולנו קמות, מנסות לצמצם פערים כדי להגיע לשורה הראשונה של הקיו, ואז... הלב פועם בסטריאו, זה המאני טיים, הרגע בו כולנו צריכות לתפקד בצורה הטובה ביותר, כי אחרת לא נגיע כולנו לשורה הראשונה. כולנו נעמדנו בדריכות כאילו אנחנו מתכוננות לריצות מרתון, והאזנו להטפות הלא נגמרות (שחזרו אח"כ עוד שלוש פעמים) על כמה שאנחנו צריכות לא לרוץ. אנשי האבטחה, שנראו בלחץ לא פחות מאיתנו (כנראה פחדו שנדרוס אותם) קצת שיחקו עם העצבים שלנו, ולפני ששחררו את העדר השועט עוד דיברו איתנו ועיכבו אותנו. באותם רגעים לא היה אכפת לנו מפלרטוטים. אני ראיתי מול עיניי רק דבר אחד – השורה הראשונה. ברגע ששוחררו הכבלים, שעטנו (בריצה/ הליכה מהירה) לכיוון מכונות הכרטוס, ששוב עצרו אותנו, משולהבות ומזיעות מלחץ, כדי לגלות שכבשנו את המקום הראשון והשני בשלוש מכונות כרטיסים. הילה הייתה ראשונה לידי משמאל, וג'ני הייתה ראשונה לידי מימין, כשמורי הדר ושירי היו בדיוק אחרינו. הצלחה ראשונה. ג'ני לא ענתה לצרחות העידוד שלי, כי בדיעבד היא סיפרה שהייתה עסוקה בהתחננות רבתי, שכן, כללה גם דמעות, בפני הבודק שעמד לפניה (מכונות הכרטוס היו סגורות עד להינתן אות התחלת הטירוף) שיבדוק לה את התיק לפני שיפתחו את המכונות. וזה עבד. המכונות נפתחו, והכל תיקתק כמו שעון. הכרטיס שלי עבר ללא בעיה, הבודקת מיששה לי את התיק באופן סמלי בלבד כי צרחתי לה please please, its only clothes ויכולתי לפתוח בריצת שעטה לשורה הראשונה, כשלידי המוני אנשי אבטחה צועקים לי לא לרוץ, ואני שמה פס. קשה לי להעביר במילים את התחושות של השניות האלה, שאת רואה מול העיניים רק דבר אחד. אין שמאל וימין, יש רק קדימה לשורה הראשונה. ממוקדות מטרה של מבצע צבאי בהחלט הייתה שם. והרבה לב. המון לב. כשנגעתי בגדר, מיד צרחתי לג'ני שהגיעה שניה לפני, להרחיב את האחיזה שלה כדי לשמור מקום לכל השאר. שנייה אחרי הגיעה בריטית בהמה (אין מה לייפות את המציאות, היא שתתה אלכוהול כל היום והיה לה שפם) לידי. כאמור, אני, בד"כ בחורה נחמדה מנומסת ולבבית, לא ראיתי בעיניים, וצרחתי לה בכל הכוח: mooooooveeeeee!!!! , ובכן, היא התקפלה.... מזל ששניה אחרי הגיעו הבנות שלי, מורי הילה ושירי, ויכולנו, רועדות ומנושפות, לבחון את ההצלחה: שורה ראשונה מספר 1 נכבשה על ידי כולנו. הדר הייתה שורה ראשונה וחצי, מספיק קרוב... כמובן שהתחלנו לכבוש לנו חלקה עם דגלים ושלטים, גוררות מבטים מעוצבנים מכל עבר, ואפילו אמירות אנטישמיות שגרמו לי לחשוב על סבתא, ועל כך שגם הפעם ניצחתי אותם, אני בשורה הראשונה, והם לא. הופעת החימום הראשונה של הפט שופ בויז הייתה טובה, הם נותנים שואו וכיף לרקוד איתם. זה שראו אותנו בכל האצטדיון שלוש פעמים על המסכים רק הוסיף לכיף, ולהרגשה שכל וומבלי יודעת שהישראליות הגיעו.

orlyshka1

New member
....

ההופעה הראשונה... כשמתחיל rule the world וגארי עולה.... זה משהו שלא ניתן לעכל. למרות שכבר הייתי בהופעות, ההופעה הראשונה נראתה לי כמו די וי די. למרות שהם היו קרובים רוב הזמן, למרות שרובי היה מאד קרוב אלינו בכל ההופעה, רוב ההופעה הרגשתי מנותקת לגמרי. כמובן שרגעי החיבור היחידים היו רגעי הפלרטוטים עם הבנים. כן, פלרטוטים! ג'ייסון והווארד קראו את השלטים, ג'ייסון סימן לנו עם האצבע כל הכבוד,מארק חייך לשלט שלנו, רובי נראה מאושר מהשלט של הילה, וכשסוף סוף יכולתי להוציא את השלט שלי בשביל גארי (מסתבר שעל המדרגות בשורה הראשונה אסור לתלות שלטים, כי הם צריכים אותם להוצאת המתעלפות, ויש הרבה כאלה, חוצפה!) הם כולם קראו וצחקו ועשו לי נו נו נו (אני כבר לא זוכרת מי מהם...). רובי קלט את השלט (הוא בכלל היה באינטראקציה איתנו כל ההופעה) פער פה בצ'יקיות אופיינית, ואז עשה לי תנועה שלא השתמעה לשני פנים – אני ואת?!?! למי שלא היה ולכן קשה לו להבין, רובי הציע לי בתנועת ידיים לרדת לי. האאאאאא!!! ובכן, כמובן שהנדתי בראשי בהתלהבות, וזה בטח היה נראה מצחיק, מכיוון שהקשת שלי התנועעה יחד איתי.... הא, וגארי? כשגארי קלט את השלט שלי, הוא לא הפסיק לפזול לכיוונו ולצחוק צחוק מובך. חמודדדדדדדדדדד! הערה קטנה וחשובה - רובי מטריף והופעת הסולו שלו ענקית!!! בהתחלה הרגיזו אותי השלטים של RW, והאופן שהוא רק מסתכל למצלמה (הלו! אנחנו פה!) אבל מהופעה להופעה התאהבתי בו עוד יותר. אין עליו בפרפורמריות, אין. וכמובן, היה את come undone, אז לא אכפת לי כלום... ההכרה שאני בהופעה של חמשת הבנים, עליה חלמתי שבע עשרה שנים, היכתה בי דווקא בבייב, מכל השירים. כמובן שמאד התרגשתי שהובילו אחר כבוד את הפסנתר השחור המהמם לבמה, וכשראיתי את כולם מתאגדים סביבו וגארי שר מיליון לאב סונגס, אבל אז מארק שר בייב, וזה פתאום היכה בי, שזה באמת קורה, ואני באמת מולם, חלק מההיסטוריה הזו, ואז הברז נפתח.... לראות את פריי מול העיניים היה השיא בעיניי. כולם מולי, רוקדים ביחד פריי, חמישתם! לכמה יותר מזה בנאדם יכול לצפות?!?! ובכן, אל תעצרו את הנשימה, יש עוד. כאמור, חצי מההופעה היינו ממורמרות על כך שהם רחוקים, בבי סטייג', ושאנחנו לא רואות כלום. כך היה גם בנבר פורגט ורילייט מיי פייר בסוף, ואז הגיע אייט לטרס. ואיתו הבנים יורדים להגיד לקהל לילה טוב. מעבר לזה שזה שיר מרגש, והכי אהוב עלי מפרוגרס, הבטן של כולנו התהפכה. מי יגיע אלינו ללחוץ לנו יד?! ראשון הגיע ג'ייסון. אני הייתי סוג של רדומה, כי לא באמת קלטתי מה קורה, הושטתי יד וניסיתי להדביק לו את הדגל. הדגל שהחזקתי היה הדגל שאני וג'ני קנינו בקניית בזק בשדה התעופה בינואר, כשנסענו בהחלטה רגעית ליום ההולדת של גארי, כך שזה הרגיש כמו סגירת מעגל לעמוד שם איתו. ג'ייסון היה מאד פסיבי ולא לקח אותו. למזלי אחד המאבטחים של הבנים (לדעתי זה היה ג'יימס) הרים לי את הדגל והושיט לי אותו בחזרה. ואז... הגיע רובי..... בד"כ אני בנאדם סקפטי, אני רואה את כל האנשים בקהל, וחושבת: אין מצב שדווקא אלינו הם יתייחסו. ובכן, אם עד אז הסקפטיות שלי יכלה לעבוד (וגם, לאור כל המאורעות, החיוכים, הלבבות, הנשיקות, הפלרטוטים, לא ממש....) לא יכולתי שלא להבחין שרובי רץ ישר אלינו. הוא דילג על רוב השורה והיה מוכוון מטרה, בא אלינו, ולקח לי את הדגל מהיד, ומול העיניים שלנו נישק אותו והמשיך ללחוץ ידיים לבנות.... היינו ברקיע השביעי. צרחנו כאילו הגרון שלנו הוא בר החלפה. וכשהדגל נפל לו מהכתף, באמת שהסתפקתי ברגע שהוא נתן לנו. אבל אז, הו אז... הוא פשוט חזר למטה מהבמה, בצורה שהיא לחלוטין לא מתוכננת, וביקש מאחד מהמאבטחים להביא לו את הדגל שנפל. כאמור, באותו רגע כולנו הסתפקנו במה שהיה עד עכשיו, שהיה המון, ולא קלטתי ברגע הראשון מה קורה. אל מול עיניי הנדהמות (מה לעשות, כשזה קורה מול העיניים זה מופרך הרבה יותר מסיפור, לא משנה עד כמה את מספרת סיפורים טובה....) רובי לקח שוב את הדגל שלנו, הניף אותו מעל הראש, כשכל וומבלי תראה, עשה לנו נשיקות באויר, וכרך אותו סביב הצוואר, בסרטון שכבר נכנס לפנתיאון של גיא פינס וחדשות 2.... זה נגמר בכזה בום, וכולנו היינו באקסטזה שבאמת קשה לי לתאר. הבכי, הרעידות, פשוט לא הצלחנו לקלוט כל מה שקרה עכשיו.... לקח לנו הרבה זמן לצאת מהאצטדיון, כי לא הצלחנו להתאושש, ופשוט יומיים שלמים כל מה שדיברנו עליו היה רובי והדגל, רובי שולח לב,רובי והירכיים, רובי שולח נשיקות באויר, רובי מציע לרדת לי, הוווארד מפלרטט עם מורי, גארי והחיוכים... כל כך חיכיתי שהבנות האחרות יבואו, כדי לחפור להם גם. וכמובן אחרי ההיסטריה של ההופעה הראשונה, תהינו מה עוד יכול להתעלות על מה שקרה, אבל אמרנו לכולן להביא דגלים, והרבה, כדי שאם עוד מישהו ירצה לקחת, יהיה לו....

orlyshka1

New member
3

היומיים הבאים היו קשים. לא עניין אותנו כלום חוץ מהבנים אחרי החוויה שעברנו בהופעה הראשונה, וניסינו לעשות הכל כדי למצוא אותם. זה לא ממש הלך. קיבלנו כמה טיפים למלונות, ובשום מקום הם לא היו. החלטנו שאנחנו זונחות את הטיול בלונדון לטובת טיול טייק דאת. ובאותה נשימה, חלינו, ובכלל היה קשה לתפקד עם קלקול קיבה אגרסיבי (יש שיאמרו שגם לזה הם אחראים...). יחד עם החולי יצאנו לסטוקינג שלא הניב פירות, והוריד את רוחנו עוד יותר. ברביעי לחודש שאר המשלחת הגיעה (חוץ ממיטל) ויכולנו לירות עליהם את החוויות שלנו מההופעה, ולתכנן את האירוויזיון שהכנו להם לגדרות של החמישי לחודש. בחמישי החלטנו על הבי סטייג'. גם אנחנו רוצות להיות ממס סנטימטר מהבנים! ובכן, j and h, הנה אנחנו באות! המיקום של התור הזה כל כך דפוק, כי הכל שם רוחות מטורפות, וזה פשוט סבל לעמוד שם. ובכל זאת, עוד לא נפלה רוחנו. במהלך התור ליאור הוציאה ספריי לשיער, כי היא הבטיחה לעשות שיער ריאהנה, ופשוט צבעתי לה את השיער בספריי, לעיניהן המשתאות של כל הבנות בקיו, שחשבו שהשתגענו. היה צחוקים. בקיו הזה גם ניגשה אלינו בעלת תפקיד שקר כלשהו, שקשור ליחצנות של וומבלי, ולאתר אינטרנט שלהם, ושאלה בתור מי הייתה בהופעה של השלושים, הראשון או השני. כמובן שאני סוג של חמור, שקופצת בראש, ומיד מצאתי את עצמי מתראיינת ומספרת את חווייתי מההופעה של השני. חצי שעה אחרי, הכתבה כבר הועלתה לאתר של וומבלי, ונוכחתי שהבחורה לא מאמינה בעריכה – כל מה שאמרנו שם, מילה במילה, היה כתוב. הזוי. גם בהופעה הזו הגענו לשורה ראשונה (לפחות רובנו) אבל היינו צריכות להתפצל, כי לא כולנו נותרנו אחת ליד השניה. ירד עלינו גשם זלעפות, והדגל שהגן עלי בשני לחודש מפני החום, הפעם ניסה להגן מהגשם החזק שלא הפסיק לרדת. להזכירכם, יחד עם הגשם היינו אמורות לרוץ את המדרגות של וומבלי, ואח"כ לדפוק ריצה מסוכנת ורטובה לגדרות. כאמור, לא לראות בעיניים זהו שמה השני של משלחת ישראל לוומבלי... מיד שנגענו בגדר, עינת התחילה לבכות. מהתרגשות, ברור. זו לא תהיה הפעם האחרונה שהיא בוכה מהתרגשות.... היינו דיי אומללות על הגדר, ואז... הבנים עלו. כנראה שאני לא שגרירה כל כך טובה של ההופעה הזו, כי רוב הבנות לא ראו שום דבר מההופעה ואני וחנה (ועינת?) היינו במיקום מעולה וראינו הכל. אני בעיקר ראיתי את גארי, סוג של מחכך איתי אף לאף כל ההופעה (להרגע, מטאפורה, רוצה לומר – גארי היה מול הפנים שלי, וממש ממש קרוב, כל חצי ההופעה שהם בילו בבי סטייג'). הרגשתי שהגעתי לגן עדן ברלואי, על אף הגשם הוצאתי את השלט שלי. שאני אפספס פלירטוט כל כך קרוב?! אין מצב! אז כן, כל ההופעה הוא הסתכל עלי, חייך, צחק, עשה לי נו נו נו עם היד, ושוב הסתכל, ושוב חייך, איך מורי קראה לזה בסוף? כל ההופעה הוא ניהל איתך סמול טוק. גארי בארלו. איתי. סמול טוק. פחחחחחחחחחח!!!!!!!! ובחיי שאני לא מדמיינת, בחיי! בין לבין גם ג'ייסון והווארד לחצו לי את היד (ג'ייסון פעמיים, חתיך!) , ובכלל, לראות את כולם כל כך מקרוב (שורה ראשונה בבי סטייג' יותר קרובה פיזית משורה ראשונה בבמה המרכזית) זה היה חוויה שפשוט קשה לי להעביר במילים, אבל אני מניחה שמי שמטריח את עצמו לקרוא עד לכאן, יכול להבין עד כמה הגדולה החוויה של לראות את האנשים שחלמת עליהם כבר 17 שנה נמצאים בטווח כרית ממך.... (טוב, כרית רטובה, אבל עדיין כרית....). והם כל כך הרבה יותר יפים במציאות. כולם! זה נשמע הזוי, אבל הקסם שנשפך ממארקי, תנועות הריקוד המטריפות של ג'יי, הכריזמה שלא מהעולם הזה של רובי, וגארי... גארי המבייץ בארלו.... אי אפשר להעביר את זה. לא בתמונות, לא בוידאו, לא במילים. (טוב, גם הווארד חתיך, וגם יש לו חיוך יפה...). בבי סטייג' יכולנו גם להנות משירים שלא נהנינו מהם במיין סטייג', כמו patience, shine בביצוע מדהים ומושקע סטייל אליס בארץ הפלאות, קידז, ובהופעה הזו אפילו חיכיתי לרילייט מיי פייר, כי ידעתי שתהיה אש חמה שאולי תייבש אותי קצת... וכמובן, הביצוע המטריף ל no regrets, והראפ הקורע של רובי, וגארי ממש מול העיניים, וגארי מפנה כלפי את ישבנו, כבר אמרתי?! וכמובן, לעשות את never forget עם כל הקהל זה לא משהו שאני יכולה להתרגל אליו. לא משנה כמה פעמים זה יקרה. הא, כן, והיה גם גשם. כל ההופעה. חייבת לומר שלא הרגשתי אותו, רק בסוף, שהייתי צריכה לנחות מאופוריית הבארלו שלי לתוך הבאסה הכללית של כולם שלא ראו הרבה מההופעה, ולתוך הגשם שלא הפסיק לרדת. זה אפיין את כל הטיול. שיאים מטורפים מול בורות מאד עמוקים.

orlyshka1

New member
4

ביום למחרת היתה לנו עוד הופעה. לא רצינו ללכת אליה, פשוט ככה. אני לא יודעת איך קמתי בבוקר להופעה הזו. כולי כואבת ודואבת. ניהלתי שיחה נוקבת עם הגוף שלי. הוא צעק שדי, הוא לא יכול יותר עם ההתעללות הזו, שקר לו, שעכשיו יולי ואמור להיות לו חם, ורטוב לו, ומה זה הבטון הזה?! והריצות האלה?!? והשעה לישון בלילה?!?! ובכן,הרוח ניצחה את הגוף. לא היה לי ספק שאני קמה. כולנו היינו הרוסות, ושוב היה קר, ואז אנה מריה החברה הקרואטית של ג'ני אמרה לי משהו על אוהל שנמצא אצל חברה שלה, ופתאום נפל לי הפני, רצתי לחדר וחזרתי עם האוהל לשלושה שקניתי מבעוד מועד, וחשבתי שאני סוחבת לחינם. ובכן, האוהל היה הצלה גדולה. הקיו של השישי היה הרבה יותר אופטימי כי היה לנו מחסה, והבדיחה הכי גדולה בקיו הזה הייתה כמה ישראליות נכנסות לתוך אוהל אחד שמיועד לשלושה אנשים? התשובה, בשיאה, היתה 12 בנות. כל הקיו נקרע עלינו מצחוק, האוהל בלט וכולם דיברו עלינו. בשלב מסוים המאבטחים שנקרעו עלינו מצחוק גם גידרו את האוהל, והמפקד של הקיו רצה גם הוא להכנס ולהצטרף אלינו. באופן כללי הקיו הזה היה חוויה הרבה יותר חיובית מהקיו של אתמול, בשלב מסוים התחלנו לרקוד ולשיר לצלילי טייק דאת ורובי שהושמעו באצטדיון, וכל הקיו מחא כפיים. פרשיות, לא יכלו להצטרף?! היינו יותר מאורגנות באותו יום, איחדנו כוחות עם בריטים שהיו ראשונים איתנו, ופשוט חסמנו את הדרך לכל מי שרצה לעקוף. התוצאה – אני, אורלי הקטנה (הו, וול...) נכנסתי ראשונה לאצטדיון וומבלי. הפעם היה לי זמן להרים את הראש ולבחון את האצטדיון ריק לחלוטין, כל אנשי האבטחה מחכים רק לנו, צעקו לי לא לרוץ, ואני לא רצתי, כי לא היה לי את מי לעקוף... תפסנו את המיקום המדויק שרצינו, המפגש בין הגדר של הבמה לקט ווק. מעולם לא היה לי כל כך קל לכבוש חלקת שורה ראשונה כמו היום ההוא. כאמור, באותו יום באנו מבואסות, ולכן לא הבאנו את מיליון השלטים שהיו לנו. באלתור מדהים, עינת הוציאה בריסטול דפים מהתיק וכתבנו על כל בריסטול מילה – JUMP WE WILL CATCH YOU!!! . זו היתה עוד הברקה גאונית של ליאור הקופריטרית המחוננת, שכמובן זכתה להרבה התייחסות. במהלך ההמתנה להופעה יש חבורה של רקדנים שמנופפת ועושה צחוקים לקהל. אני איכשהו תפסתי את עיניו של אחד מהם והראיתי לו, אחד אחד, את הבריסטולים, להנאת כל הקהל המשתאה. היה ממש מצחיק. ולא, הוא לא קפץ, למרות שהוא הראה סימנים של ממש רוצה... ושוב, ככל שראיתי יותר הופעות, כך נהניתי יותר מההופעה עצמה. המיקום שלנו היה מדהים, הבנים כל הזמן הסתכלו, והיו שני שיאים בהופעה – הראשון היה ב flood, בקטע שהבנים נמצאים בתאים למעלה, וכולנו הרמנו להם את הבריסטולים ורובי נגנב מהם, סימן לנו שהוא כבר קופץ והראה למארק. השיא השני היה הקטע שבו גארי מוזג יין לג'ייסון להווארד ולו, וחלב לרובי ומארקי. בסוף הקטע (המצחיק, בפעם הראשונה שרואים אותו) (טוב, נו, גם בשנייה), רובי נתן לצד השני את כוסות היין, ומארק נתן לצד שלנו את כוסות החלב. וכן, הוא סימן למאבטחים אותנו ספציפית, וחייך לנו. למות!!!!! אחד הרגעים שהייתי צריכה לצבוט את עצמי כדי להאמין שהם באמת קורים לי. חני קיבלה את הכוס של מארק ואני (כן, אני, מה הסיכוי?!?!) קיבלתי את הכוס של רובי. ובכן, חני הייתה חכמה מספיק בכדי לתת לכל הבנות הישראליות משמאלה לשתות את החלב מהכוס שלה, מתוך הידיים שלה. אני העברתי את הכוס שלי לצד ימין שלי, מתוך הנחה שזה ברור שאני ארצה את הכוס שלי בחזרה. ובכן. חנה היא בחורה מאד נדיבה, וכנראה שהייתה בהרבה מאד חתונות. ולכן. היא. העבירה. את. הכוס. שלי. הלאה. ואני. לא. ממורמרת. בכלל. לא!!!! כפרעליה. כדי לא להאריך מדי (פחחחח), רק אומר שזו היתה הופעה מדהימה מכל אספקט שהוא. יצאנו מאוהבות עוד יותר משהיינו קודם, תפסתי לרובי את היד ולא רציתי לעזוב (סורי הילה....), שוב לחצתי יד לג'ייסון והווארד, והראות הייתה כל כך מדהימה וקרובה. זה לא משהו שמעכלים. לא בפעם השלישית ולא ברביעית. (אולי רק חני....). ושוב היינו איתם כל הזמן באינטראקציה, שאני כבר לא זוכרת מי הפריח נשיקות, מי צחק, מי נופף, מי התלהב, כי היה כל כך הרבה כאלה....

orlyshka1

New member
5

היה מדהים, אבל כשיצאנו הגוף הזכיר שהוא קיים. אחרי ימים מתישים כאלה, כל הבנות הבריזו לי מהתוכניות להגיע לאקס פקטור יום למחרת, כי הם רצו קצת נורמליות ולראות את לונדון. ואני, כמו פולניה טובה, נשארתי בחושך, ממורמרת וכואבת, כי כל הבנות שאני מכירה, לאו דווקא ישראליות, פשוט לא רצו ללכת. ואז! בבוקר קיימתי שיחת הצלה עם ג'ני אהובתי, שאמרה לי שעד שהגברת השמנה לא שרה שום דבר עוד לא גמור (שקלתי להעלב, בסוף החלטתי שלא...) ושליאן חברה שלה הולכת, ויש לה 2 כרטיסים מיותרים. חייבת לומר, שהיה היסוס. שמעתי שמועות נוראיות על מצב הטורים שם, וכבר לא ממש יכולתי לסחוב את עצמי (וזה באמת אנדרסטייטמנט). מורי, כפרעליה, אמרה לי – אורלי, זה גארי, זוכרת? וכמובן כמו שור בועט זה העיר אותי, התקלחתי והתארגנתי ללכת, ואז גיליתי ששותפה נאמנה ומדהימה מצטרפת אלי, עינת באה איתי לאקס פקטור. מה אספר על היום הזה? כבר אמרתי שחווינו בורות עמוקים כדי להגיע לשיאים? בהחלט אחד הבורות העמוקים של החיים שלי, הטור ההוא. חיכינו מהשעה 10:30 עד השעה 16:30, כל התור, בעמידה, בגשם, בצפיפות (תנאים הרבה יותר גרועים מוומבלי), שכשהיינו אמורות להכנס ב 14, וכל הזמן האריכו את זמן ההמתנה. כל הזמן הססנו אם לא ללכת, והחזקנו אחת את השניה. כשסוף סוף פתחו לנו את התור, כמובן שהיינו כבר מתורגלות מוומבלי, ותוך שתי שניות אני ועינת השתחלנו לשורה הראשונה של התור, הליכו אותנו אל תוך הo2 העצום (לא כמו וומבלי, ובכל זאת). היינו לא הכי רחוקות, וגם לא קרובות במיוחד, כי את הכסאות הטובים של השורות הראשונות שאחרי השופטים תפסו אנשים שיש להם priority seats, שעד עכשיו אין לי מושג איך משיגים כאלה, אני רק יודעת שהם מלכתחילה נכנסו לפני כולם. אני באותה סיטואציה אמרתי לעצמי שאם אני נכנסת לשם, אני אעשה הכל, אבל הכל, כדי להיות כמה שיותר קרובה. אז עוד לא ממש העזתי להגיד בקול שאני מקווה לפגישה, למרות שגם זה היה בראש, כל הזמן. ניגשתי לאחת מהסדרניות, ואמרתי לה, בקול הכי חמוד שלי, שאני וחברה שלי באנו במיוחד מישראל כדי לראות את גארי בארלו, ושאם היא תוכל להושיב אותנו קצת יותר קרוב. הסדרנית (המאוד חמודה, יש לציין) היססה בדיוק לשנייה, חייכה אלי, ואמרה לי שהיא לא באמת עושה את זה אם מישהו שואל, אבל שעכשיו נבוא והיא תושיב אותנו בכסאות הטובים (כלומר, באותו גובה של השופטים, יחסית הרבה יותר קרוב, כן, ב priority seats ). וי ראשון הושג. הוצאנו את הקשתות בהם הצטיידנו מבעוד מועד (כן, זה אולי היה מעצבן, אבל זה היה בולט), והיינו עסוקות בלהפשיר ולהתייבש עד שהתוכנית תתחיל (טיפ – לא לצאת לתור בלונדון, גם לא ביולי, עם נעליים חצי פתוחות, גרבי ניילון ומכנסיי פדלפון, עם פוטנציאל ספיגה עצום. ביג מיסטייק!). ניסיתי לדבר עם המאבטחים שהיה כתוב להם על החולצה – "אחראי", "סופר אחראי", "סופר סופר אחראי" ו"מפקד האחראים". כולם הביעו אמפתיה לזה שבאתי מישראל, וכולם הפנו אותי לבכיר מהם, שבסוף אמר – אין לי מה לעשות, את צריכה ליצור קשר עם מנחה התוכנית, איכשהו. איך אני אמורה ליצור קשר עם צביקה הדר האנגלי?!?!? ובכן, כשהוא נכנס, אני ועינת עשינו כל מה שביכולתנו לבלוט. זה כלל צרחות, נהמות (טוב, לא) הנהונים מאסיביים עם הקשת שלנו, וכשהוא שאל מי בא לפה ממדינות אחרות, גם כל הקהל שלידינו נשבר מצרחות היזראל!! שלנו, עזרו לנו וצעקו איתנו. לא עזר. לא שמע. הוא העדיף לשמוע אנשים עם רעלה שבאו מעיראק. התוכנית התחילה, ולי נהיה חם מהקרבה של העורף המושלם אלינו. הוא פשוט מושלם, אין מילה אחרת. והוא בכלל לא היה מרושע, הוא היה חמוד לרוב המתמודדים, פשוט אמר את האמת וכל האמת, מבלי לרחם. תוך כדי אני בטקסטים מטורפים עם ג'ני, מתעדת לה כל צעד שאני עושה בדרך לכיבוש היעד.... הייתה תחרות בתוכנית, כשהפרס היה חיבוק עם אחד השופטים, והדרך להשיג אותו הייתה לשלוח ציוץ בטוויטר על למה מגיע לך לחבק את אחד מהם. ובכן, כאן התחיל מירוץ נגד הזמן שלי ושל עינת להתחבר לטוויטר ולצייץ כמה שיותר. הפצצתי את הטוויטר, בסיבות מסיבות שונות, שרובן נגעו לעובדה שבאתי מישראל (לאנגלים ישראל נראית כאילו היא יותר רחוקה מהקוטב הדרומי). הזוכה הראשונה בתחרות הטוויטים זכתה להצטלם עם ההיא מהלהקה ההיא... נו.... מדסטני'ז צ'ילד (כן, הלכתי לבדוק עכשיו באתר שלהם, להראות עד כמה אכפת לי ממשהו שם חוץ מגארי....), קלי קוראים לה.... בקיצור, הבחורה צייצה שמגיע לה להתחבק עם קלי כי היא נפרדה מחבר שלה באותו יום. כמובן שאחרי תחקיר ממש לא מעמיק, מתברר שהסיפור מצוץ מהאצבע, היא זכתה לחיבוק מהיר והמנחה העיף אותה מהר מבלי להסכים לתמונה משותפת.

orlyshka1

New member
6 (אקס פקטור!)

יצאנו להפסקה בצילומים, כשאני נותרת בחוסר וודאות מוחלט. הלכתי לשירותים, וכל הזמן פתחתי עיניים, לא לפספס אף אחד חשוב. כשחזרתי מהשירותים, בצירוף מקרים דיי מטורף, בדיוק יצא ממאחורי הקלעים למקום שבו נכנסתי לאולם המנחה של האקס פקטור. כן, לידי, בדיוק לידי! מבלי לבזבז שניה, פניתי אליו בחיוך הכי מקסים ובפנים הכי עצובות/מתחננות שלי (דבר שלא היה קשה במיוחד באותה נקודה, היות וקול כבר לא היה לי, ובכלל הייתי דיי מסכנה) ומילמלתי את המנטרה הקבועה– hi, can I talk to you for a minute? I came all the way from israel just to see Gary Barlow, (רואה את פניו מתעוותות בתדהמה) – can you please help me fulfil my dream? ובכן, באותו רגע הוא היה כפלסטלינה של רוני אורן בידיי. אני לא יודעת למה זה כל כך הדהים אותו, אבל הוא אמר לי שזה מדהים, ושאל איפה אני יושבת ואיך קוראים לי. אני מודה שבאותו רגע לא הייתי בטוחה אם הוא באמת המום, או שהוא סתם אנגלי מנומס שלא רצה לייבש אותי. חזרתי לשבת, סיפרתי את זה לעינת, סימסתי לג'ני, וכל שנותר היה לקוות. (טוב, בקטע הזה, גם עכשיו, כשאני כותבת, מתחילה להתהפך לי הבטן. סתם, שתדעו) חזרנו מההפסקה, והמנחה מיד מתחיל עם –" עכשיו הגענו למפגש עם גארי בארלו. ובכן, יש פה מישהי, שהגיעה כל הדרך מישראל רק כדי לפגוש את גארי בארלו (היא התהפכה כבר 7 פעמים עד עכשיו) ואני חושב שמגיע לה לפגוש אותו!" בשלב הזה לא הרגשתי את עצמי בכלל. לא היה גוף. לא היה כלום. אני ועינת התחבקנו, ואני קמתי וכל הקהל מחא לי כפיים. איבדתי אוריינטציה בשלב הזה. שמאל היה נראה כמו ימין וימין כמו שמאל. המפיקים הובילו אותי (אלוהים, שתספיק להתהפך כבר!) לכסא צמוד לבמה, בדיוק בשורה של השופטים, איפה שכל המפיקים יושבים, ושם ביקשו ממני לחכות, אחרי האודישן הבא. לתאר לכם מה עובר בראש לבחורה שעומדת להגשים עוד כמה דקות חלום של 17 שנה? חלום שמעולם לא באמת חשבה שהוא יתגשם, דבר שלא מנע ממנה לפנטז עליו בכל כך הרבה תרחישים, כל כך הרבה זויות? קשה. הקהל שלידי הסתכל עלי, כי רעדתי, וכולם חייכו אלי בחיבה, וזה עזר. באותם רגעים, אחרי דקה של רעד מוחלט וחוסר יכולת לחשוב, המשכתי לרעוד, אבל החלטתי שאני חייבת לנצל את המיטב מהכמה שניות שבטח אוטוטו יקצו לי. חני, עם ה give me a kiss! שלה עלתה לי לראש, והחלטתי שלא משנה מה, אני לא אתבייש לבקש נשיקה. אני אולי פלרטטנית לא קטנה עם כל אחד אחר, אבל גארי... גארי זה סיפור אחר לגמרי. עינת עלתה לי לראש עם התזכורת שלה לא לשכוח להריח אותו, וגם את זה שמתי ב to do list שלי, צליל עלתה לי לראש, עם האזהרה שלה על כך שאיתם לא משנה מה - אי אפשר להחליט להיות קוליות. הפרצוף המעוות שלא מאכזב להצחיק אותי נתקע לי טוב טוב בראש. אחרונה חביבה עלתה לי לראש הילה, הנשמה התאומה שלי, והשיחה שניהלנו כמה ימים לפני, במלון, על מה היינו אומרות להם אם היינו פוגשות אותם. ידעתי שאני גרועה בכל מה שקשור בהתנהלות מול הקפטן, וקיוויתי שלא יהיה גרוע כמו בפעם שעברה (תזכורת – נפילה). רגע, הפסקה לנשום. האודישן נגמר. המנחה שאל – where is my girl? וזה היה הסימן שלי. באמת שאני לא יודעת איך זכרתי איך לעמוד, איך ללכת, באמת שלא. המנחה שאל אם אני מתרגשת, ועניתי לו שמה פתאום, בסך הכל הולכת לפגוש מישהו שחלמתי לפגוש 17 שנה. אני קולית לגמרי. באותו זמן כל השופטים היו עסוקים בקבלת תדרוך על האודישן הבא, ואני מצאתי את עצמי מנופפת לקהל (לא יודעת למה, זו המלכותיות של אנגליה שנדבקה בי), ואיפשרתי למנחה לצחוק עלי. ואז הוא פנה לגארי, והציג אותי (בשם שהוא ממש לא שמי, אין לי מושג מה הוא קלט) ואמר לו שבאתי מישראל לפגוש אותו. הדבר הבא שראיתי ממש מולי היה את גארי בארלו. גארי בארלו, פותח זרועות לחיבוק ענק, עם פה פעור, אומר – all the way from Israel? Wow! ואני אמרתי לו remember me?? מתוך הנחה שאולי הוא זוכר את הבאנר המבדר שלי, ואת כל הרעש שעשינו. מהר מאד נבלעתי בחיבוק של גארי בארלו. הוא חיבק חם, מכל הלב, הצמיד אותי. אני לא יודעת, אל תשאלו איך אני פה היום. יש לו ריח... מאופק אך גברי. ויש לו גב, וזרועות... איזה כיף היה לחבק גוף כזה.... של גארי בארלו..... היה המון קהל שצפה בנו, ואפילו הגיב ביללות אמריקאיות טיפוסיות, אבל באותו רגע זה היה רק אני והוא. כשהתנתקנו, מיד שאלתי אם אני יכולה לקבל נשיקה, והוא ענה שכמובן, ונתן לי שתי נשיקות, אחת על כל לחי. הזיפים. אוי, הזיפים. אני חושבת שאם היו בודקים לי מדדים באותו רגע, לא היו מבינים איך אני לא שוכבת על הרצפה, מתה. אמרתי לו שאני רוצה להודות לו על כל שנות האושר שהוא גרם לי, והוא ענה – אין בעיה, אני לא מאמין שעשית את כל הדרך, אני כל כך מעריך את זה... רוצה להצטלם איתי? ובכן, היתה מצלמה ביד שלי, והמנחה הנחמד (שמישהו כבר יספר לי איך קוראים לבחור!) חייך והושיט את היד לצלם, וגארי לפת לי את הכתף, והצמיד אותי אליו. הכל היה קצת מעורפל, אבל עדיין תיפקדתי. המצלמה לא עבדה לרגע, מה שהשאיר אותי מחובקת איתו לעוד כמה שניות של אושר מזוקק, ואז צולמה התמונה האלמותית, מיהרו אותו לחזור ואותי לעזוב. עוד הספקתי לומר לו see you tomorrow! והוא פתח עיניים בשמחה ובהפתעה (באמת!) ואמר – you are going to the concert tomorrow? So ill definitely see you! . נפרדנו לשלום, הוא חזר לשולחן השופטים, ואני, עם חיוך שלא יכולתי להוריד, עשיתי תנועה ענקית של ניצחון לקהל (אל תשאלו, כי אני לא אדע לענות למה) וכולם מחאו כפיים, והמנחה פרגן, עד שהגעתי למעבר, שם התחלתי לבכות ועינת רצה אלי בוכה, התחבקנו בהיסטריה ופשוט נפלנו על הרצפה בוכיות, שכל הקהל מסתכל עלינו ולא על האודישן (אני יודעת כי הם הוציאו קולות....) ושלושה אנשי אבטחה זינקו אלינו וביקשו מאיתנו לנשום, לנשום לאט.... חזרנו למקום, והמשכנו לבכות. ניסיתי לעכל מה שהיה, עד היום זה לא ממש הולך לי. אין דרך טובה לסיים את הסיפור הזה, אז אני פשוט אעבור ליום הבא, ההופעה האחרונה שלנו.

orlyshka1

New member
7 ואחרון! או שלא?

בהופעה האחרונה החלטנו לבוא אפילו יותר מוקדם מבד"כ, והיינו שם ב 04:45, כי התורים התארכו ככל שחלפו הימים. גם בתור שאנחנו הגענו אליו כבר היו אוהלים, ושוב, היה גשם. לא אלאה בתיאורים של הקיו הזוועתי הזה, כי הוא באמת היה זוועתי. נרטבנו עד לשד עצמותינו, הרגשתי שעם כמה שהרוח שלי חזקה, הגוף ותחלואיו מתחילים להיות יותר חזקים. כבר לא היה לי כוח, היה לי רטוב, וקר, ורציתי שמש של יולי, ורציתי הביתה. לא רציתי להיות שם. לפחות הצלחנו עם מפקד התור שלנו, סם החתיכי, באותו יום. מיטל קיבלה קיו לפנים.... אבל חייבת לציין שהקול הנמרץ שלה ממש עשה לי את זה, בתוך האומללות הרטובה של האוהל. הגענו שוב לשורה הראשונה בבמה הראשית, ואני הרגשתי כל כך קראנקי, כבר לא יכולתי לסבול כלום. הרגשתי שעוד שנייה אני זורקת הכל ועוזבת את השורה הראשונה, והולכת הביתה. הפט שופ בויז עלו, ואני, שבד"כ מפזזת, פשוט בהיתי בהם בחוסר עניין על הגדר. השעה מתקדמת לשמונה, אנחנו מוציאים עוד שלטים שהכנו, ליאור עם – Jason, its never to late to take me on a date , אני עם – gary – remember me from last night? והילה ושירי מחזיקות שלט גאוני שמסכם את הכל - broke but happy now, זאת ועוד, הן החזיקו בתורות גם שלט – god, I love those hips. ככל שמתקרבת הספירה לאחור, משהו בי מתעורר. כשסופרים לאחור, אני מישירה מבט. ואז מתחיל rule the world, והכל נשכח. כל תלאות היום, כל מכאובי הגוף, כל החולי, העצבים. כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך זה שאין לי כרטיס גם למחר?! הפתעה, גם ההופעה הזו היתה מדהימה. גארי התייחס לשלט שלי ב'כן' מאד מפורש עם הראש וחיוך, דבר שגרם לי ליפול על מורי, ג'ייסון רצה את מספר הטלפון של ליאור, ששיחקה אותה קשה להשגה (טוב, לא באמת קשה, הוא רק צריך להתאמץ קצת יותר), רובי היה מקסים ומצחיק כהרגלו, ההופעה הייתה מדהימה, אנדרגראונד מאשין הוכתר כהפתעת ההופעה, ואני ריירתי כל ההופעה על תמונות ישבן ומפשעה של הקפטן. מה עוד צריך הבנאדם?! עוד כרטיס. ההופעה הסתיימה, מהר כרגיל, ואנחנו נותרנו דוממות, מבואסות ורוצות עוד. עוד מהסם!!! הצטלמנו עם כל השלטים, דבר שגרר אחריו צילום של עוד אנשים את המשלחת הישראלית, דבר שלא ברור לי עד עכשיו.... למען הסר ספק – בכל הופעה היה משהו מיוחד. אף הופעה לא חזרה על עצמה אחד לאחד, ובכל הופעה נהניתי מאד מדברים אחרים, וגיליתי דברים חדשים. ביום האחרון סוף סוף הרגשנו לונדון, ואז זה נגמר. מינכן, anyone?

nanny3

New member
כן, אני !

.. וארצה להגיב לטובת אלה שלא היו -או- טרם חוו הופעה של טייק דאת ואגיד שכדי לראות אותם מהשורה הראשונה צריך להיות מאוד נחושים ובעלי כוח סבל רב כדי להגשים את המטרה.. ששווה ה-כ-ל. בחיי היומיום אני לא טיפוס קיצוני ומשוגע אבל מצאתי את עצמי הרבה פעמים חושבת (לרוב, בקיו) "אני לא נורמלית, אני לא מאמינה שאני עושה את זה".. זה אומר לעמוד בקור מקפיא, בגשם שלא מפסיק, בבגדים ספוגים, באוהל שהופך לבריכת מים רדודים - למזלנו היה לנו מזרון ים.. החוזק הנפשי משחק פה תפקיד מרכזי. הרבה פעמים גם הוכחתי לעצמי את ניצחון הרוח על הגוף. אתה פשוט עומד בהופעה, בגשם זלעפות, וחושב: "לא משנה, אני רואה את טייק דאת מול העיניים!" ואז לא מרגישים את הגשם, ולא את הקור, ולא את העייפות ולא את החולי.. זה בא אח"כ. כשיוצאים מהאיצטדיון. ואז חושבים: "אינמצב, אני לא עושה את זה שוב בחיים !! " ותוך כדי, חושבים איפה למקם את האוהל בקיו של היום למחרת. חוצמזה יש משהו בהרגשה הזו שאתה לא היחיד שלוקה בנפשו, אלא אתה חלק מדבר גדול, מעוד 85,000 איש שרוטים כמוך (למרות שחלק מהם היו בכיסאות מה שאומר שהם רק הגיעו מהעבודה באיזה שבע בערב וצעדו להם בבטחה אל תוך האיצטדיון בחליפות ושמלות ערב.... נומנומנומ.. אבל הם ישבו למעלה וצפו במסך בעוד שאני הושטתי יד ונגעתי) בכלל, זה נשמע לי מה זה מפגר להגיד: "נגעתי בהם" במיוחד כי אני לא ילדה בת 12 אלא בחורה בוגרת וכאילו מה אכפת לי לגעת בהם, הם אנשים יו נואו, אמיתיים. אבל יש משהו בזה. משהו סמלי. אתה לא נוגע בהאוורד או ג'ייסון של עכשיו, אתה נוגע ב15, 20 שנה של קלטות, ועיתונים, ותמונות, וקליפים וראיונות וריי קוקס ו MTV... זה הרבה יותר מ"נגיעה". וגם תחשבו על הקונספט העיקרי - כל האנשים האלה באו כדי לשיר וליהנות ממוזיקה. גאוני. השואו הוא רק בונוס !! ואיזה בונוס... ... .. מעולם לא הייתי "מעריצה" גלויה שלהם, אבל הייתה להם תמיד פינה קטנה בליבי (לג'ייסון יש פינה אחרת בחלק אחר בגופי אהמ אהמ) תמיד שמרתי להם אמונים, גם כשהם היו כבר הרבה הרבה מחוץ לתודעה (בישראל כמובן, כי בבריטניה הם מעולם לא יצאו!!) כשכולם הורידו ריהאנה וג'סטין ביבר למחשב אני סידרתי יפה יפה תיקיות של ההופעות השונות והשירים הישנים ... גם לי זו הייתה הגשמת חלום, אבל הקטע המוזר הוא שמאז שחזרתי וגם כשהייתי שם זה עדיין הרגיש כמו חלום אז כאילו... התעוררתי, בכלל ?? זה באמת קרה?.. אני רואה סרטונים שאני בעצמי צילמתי ולא מצליחה להפנים שהייתי שם. זה נראה לי כמו סרטון יוטיוב שהורדתי למחשב... בקיצור, אם אתם מעריצים שקוראים את זה, THIS BAND IS LIKE NOTHING IVE EVER SEEN BEFORE THEY'RE GREAT PERFORMERS THEY'RE WORTH ALL THE TROUBLE AND IF I COULD GO TO EVERY SINGLE SHOW FOR THE REST OF MY LIFE - I WOULD EACH SHOW IS DIFFERENT FROM THE LAST ONE AND IF YOU LOVE THEY'RE MUSIC YOU'RE BOUND TO BE ON THE TOP OF THE WORLD !! מאחלת לכולנו הזדמנויות נוספות .

orlyshka1

New member
גברת,

האחרית דבר - עליך! באמת עצרת לי כמה פעימות בלב, עשית לי אי סדרים. (רק תקראי, אולי?? את מוזכרת הרבה....)

וואו וואו וואו../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

כל כך חיכיתי לסיכום שלך ושאכן הגיע והוא פשוט מסכם חלום קסום שהתגשם
אתם מאלו שמוכיחות שחלומות אכן מתגשמים והכל תלוי רק בכח הרצון של האדם.אני כל כך שמחה בשבילכן וגאה בכן,וכ"כ מפרגנת לך על הפגישה עם ממסטר גארי (את תאמיני לי אם אומר לך שהזלתי דמעה ברגע שראיתי את התמונה שלכם בפייסבוק?)את לא מבינה עד כמה שמחתי בשבילך וגם פירגנתי לך בפרופיל שלי,אשמח אם תכנסי לראות
סיכום מדהים לחוויה מושלמת.מאחלת לכם עוד המון רגעים יפים שכאלו. אני מעריצה אנשים כמוך וכמו שכתבתי כאן כמה ימים קודם:הלהקה המעולה הזו פשוט זכתה בכן
ורק לא ברור לי דבר קטן אחד-אתן נוסעות להופעה במינכן?

אנחנו מפנטזות באופן רציני על מינכן

נורא נורא נורא רוצות את זה. אבל נורא!!!!

orlyshka1

New member
פלוס

הווארד מדג'ה. אחחחחח.... מעולם לא ריירתי על מינכן כמו שאני מריירת עכשיו

orlyshka1

New member
תגידי את זה

לכל מקום שקשור בחיים האמיתיים שלי.... (עבודה, משפחה, בנק....) אוף.

סעמק המינכן הזאת!

הרי היה ברור שהווארד יעשה שם משהו ,הואמת על מינכן וזה גם קצת תירוץ לבלות עם לולה (נראה לי ילדה מה מוזנחת) טוב יאללה מי פורץ איתי בנק?~

פתאום חשבתי..

וזה נדיר שאוליי בעקבות הפט שופ בויז שהיו בהופעה אצלנו...והדגל וכל מה שהיה.... אולי אולי אולי הם דיברו וייצא מזה משהו...אוליי.......

למעלה