הסיכום שלי. כן, הוא ארוך. מאד.

orlyshka1

New member
לא היה כמו שהיה

אם זה לא היה אנחנו. זה ברור לך, נכון?!?! אנחנו שילוב מנצח ביחד. מלכות. ואני, אני למינכן. לא יודעת איך, אבל אני.

עפטוב

New member
מהממת!

קראתי כל שורה, פסיק ונקודה בהתרגשות על...פשוט חוויה מדהימה ועל חושית... את לא מבינה, כשכתבתי לך את ההודעה של הכרטיסים, הייתי בטלפון עם סוכני נסיעות כדי לעלות על טיסה למחרת. ואז עלה לי החום ולמזלי הסוכנת עוד לא העבירה את הכרטיסים אז לא הייתי צריכה לשלם עמלה. החלטתי שזה מעין רמז שכנראה it wasn't meant to be לא הייתי שלמה עם לעזוב את פיצי...עוד שנה שנתיים ניקח אותו איתי.

orlyshka1

New member
בכל פעם שמישהי כותבת

שהיא קראה את הסיכום שלי, אני חייבת לקרוא אותו שוב ולנסות להסתכל על זה מנקודת המבט שלה... שרוטה, כן. כמו שכתבתי לנטע, יהיה עוד פעם. תודה!

Hadar07

New member
קודם כל

רציתי להגיד לך שאת פשוט מלכה ואת ההוכחה שאין דבר שעומד בפני הרצון ואני ראיתי את זה לכל אורך הטיול, הנחישות שלך זה באמת דבר שאני מאוד מעריכה. דבר שני אני כל כך שמחה שהצלחת להגשים את החלום ולפגוש את גארי, אני לא יודעת איך הצלחת לשרוד את הרגע הזה, אני במקומך לא הייתי מסוגלת לתפקד נראה לי. ובזכותך בעצם רובי וטייק דאת קיבלו את כל החשיפה בזכות הסרטון שרובי לקח את הדגל שאת החזקת אז בכלל את צריכה להרגיש כבוד גדול. למרות כל הקשיים עברת חוויות מדהימות בטיול הזה שאני שמחה שהייתי שותפה לחלק מהן ונהניתי מאוד לקרוא על שאר החוויות שלא זכיתי לחוות איתכן. אני בטוחה שזה קשה עכשיו לחזור למציאות אחרי כל זה, אני יודעת שאני עדיין לא חזרתי לעצמי לגמרי. ושוב המון תודה לך ולכל שאר הבנות שבזכותכן עזרתן לי גם להגשים חלום

orlyshka1

New member
גם את צריכה להרגיש כבוד.

כבוד עצום! תותחית, את היחידה שתפקדת מבינינו, וצלמת את רגע הקסם האלה.... היה מדהים. לא יהיה עוד כזה.

למעלה