הסינגל "אין לך מקום" להשמעה!!

N1ce guy

New member
מאכזב.

לא מבין על מה ההתלהבות הגדולה. מילים משעממות, לחן שלא מתרומם.

../images/Emo2.gif

בהתחלה חשבתי שזה איזה מישהו חדש בפורום... לא קראתי טוב את הכינוי... שלום באמת! דנידין של ימינו...

N1ce guy

New member
חחחח :)

אני עדיין מסתובב באיזור הפורום מפעם לפעם. פשוט אין לי כ"כ הרבה מה לכתוב, כי להופעות אני לא בא... ואני כבר בקושי מכיר פה אנשים. אבל על שיר חדש תמיד יש לי מה לומר P:

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gifממש ממש ממש אהבתי../images/Emo99.gif

לא יכולה לחכות לדיסק

Niran2

New member
סאונד ברמה גבוהה, מילים קצת פחות

המחשב חזר מהתיקון בדיוק בזמן
הסאונד באמת ברמה גבוהה, משמיעות ראשונות זה ממש לא נשמע כמו משהו שנעשה בארץ, אלא משהו בינלאומי, המילים יותר מדי סינרגיות לדעתי, אבל זה מובן.. הרי כמה אפשר לכתוב על כאבים ומוות ועל המצב בארץ? הם מגוונים ואם עד עכשיו היה רק שיר אחד בולט של "סתם" שהוא "סמי" אחרי "פורטה" (לא הבנתי מה הרעיון של השם, אבל שיהיה =/) יהיה לפחות עוד 3-4 שירים כאלה (מישהו אמר ניו יורק סיטי?
). חבל רק על הדחייה ליולי, הייתי בטוח ב99% כבר שהדיסק יצא במאי.. 7 חודשים להחליט על עטיפת האלבום אה?

Dug E

New member
צריך גם למצוא תקופה מתאימה להוציא

זה לא משנה אם האלבום מוכן או לא. תקופה שבה האלבום יעשה יותר בלאגן ורעש ומן הסתם גם יימכר יותר. בד"כ הוצאת דיסקים ישראלים חדשים מתבצעת בראש השנה/פסח/קיץ.

T A L 123

New member
ואולי הסיבה היא גם

שאורית תוכל להופיע יחד עם יציאת הדיסק...(?!)

Niran2

New member
גם ככה יש תקופה מסויימת

של חודשיים בין יציאת הדיסק לתחילת סיבוב ההופעות... הרי לקהל שבא להופעות לוקח זמן ללמוד את כל השירים ואת המילים שלו לא?

TheRainMaker

New member
לא נפלתי

הליריקס.. ממ די סתמיות? בעיניי.. וזה הדבר הראשון שמחבר אותי לשיר, במיוחד אם זה של היהודים.. באופן כללי גם יותר קל לי להתחבר לשיר שאורית שרה ולא תום. :)

ע צי ץ

New member
לי זה הזכיר את סינרגיה ../images/Emo4.gif

ולא, זה לא טוב להידמות לסינרגיה, בכלל סינרגיה זה לא טוב לדעתי. מאוד מונוטוני ובנאלי. חוץ מזה ציפיתי לסינגל של אורית.

נשמת

New member
פורטה לכל התוהים

הבנתי מהרישמי שהמשמעות היא דווקא 'ארבע'... אלבום רביעי.

grace00

New member
ואו

כל הכבוד להם... באמת זה רק מוכיח לי את מה שאני כבר יודעת בתוך עצמי הם אחת הלהקות שאני לא אפסיק לאהוב. שיר יפהפה, יש בו עוצמות חזקות. הוא נורא מרגש אותי השירה של תום כל כך נוגעת... טוב תום תמיד נכנס לי לעצמות. באמת אני מרוצה, מחכה בקוצר רוח לאלבום החדש. מתרגשת.

grace00

New member
כן כן

מודע אתה מופתע? אני משוגעת על היהודים כבר הרבה מאוד זמן.... פשוט לא כותבת כאן. מה שלומך?

חחח לא יודע היה לי מוזר לראות אותך כאן פתאום

האמת שאני די קורא שקט באפרת ויוני,ויצא לי לקרוא כמה הודעות שלך ולראות כמה יצירות שלך. את בהחלט אחד האנשים האייכותיים ביותר שראיתי בפורומים
אשמח מאוד עם תכתבי כאן את תייהי תוספת מבורכת לפורום
ושלומי מצוין למרות שאני טיפה מאוכזב :\ (בגלל שהתבטל יום הסטודנט בירושלים שכל כך חיכיתי לו)

למעלה