הסינגל "אין לך מקום" להשמעה!!

נשמת

New member
אאאאעאעאעאעאעאעא

'כאילו' יצא מהדיסק!!!!!!!!! איזו בחירה נבונה!!!!!!!! כמה כיף לא להתאכזב. כל הכבוד להם. עכשיו מה שנשאר זה לוודא ששאר השירים ממשיכים את זרם 'פחד מוות' שמייצג את המיטב שלהם. תענוג.

Piece Of Mind

New member
גרוע ביותר

השיר ממש חוזר על עצמו ומשעמם! המילים קיטשיות וטיפשיות, ממשיך את סאגת "גם שלא בוכה" ככה הדיסק לא אמור להשמע

Piece Of Mind

New member
:/

שיעשו איתו משהו, שיתפתח לאיזה מקום ושלא ייתקע על אותו ריף כל הזמן! זה נהיה ממש משעמם! המילים היו דפוקות מאוד

izzys

New member
זכותך לא לאהוב.

אבל לא חסרים שירים שזה כל הזמן אותו ריף, הוא כן מתפתח. אמנם לא בצורה דרסטית, אבל מתפתח. אני בטוחה שהוא לא הטופ של האלבום, וצפויים עוד הרבה שירים שתאהב יותר או פחות. אני מאוד לא אוהבת את עניין הפסילה הגורפת הזה. אני חושבת שאתה לא מבין את הפואטנה בחומר חדש. הם לא יכולים להשאר באותו קו מהאלבום הראשון עד לרביעי, וגם לא מהשלישי לרביעי. זאת הפואנטה שבשינוי, ויש בו גם המון פנים חיוביים אם תפתח קצת את האוזניים. תשתחרר, תן צ'אנס. (גם כשלא בוכה לוקח בענק.)

Piece Of Mind

New member
...

זה נשמע כמו שיר של נינט!!#$#!@#!$% גאד,הוא פשוט נשמע גלגלצי מידי. ובאמת לא חסרים שירים שזה אותו ריף ואותם אני אוהב בגלל שלפחות בהם אתה לא מרגיש שאתה שומע השמעה חוזרת שרצה שוב ושוב (בניגוד לקשמיר שהוא לדעתי אחד השירים הכי אוברייטד) המילים גם של ילד בן 16 ולא קשה לראות את זה. גם כשלא בוכה היה רק רעש בשבילי ולא יותר מזה

שחוררר

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

מקווה שלפחות באלבום יהיה איזה טראק אחד טוב. גם השיר הזה וגם השני ממש מבאסים. הם יכולים ליותר.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אין לך מקום - להורדה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דניאל שלח לי את השיר, וביקש ממני להעביר אותו הלאה.. אז תורידו ותהנו עם השיר המעולה הזה. :)

אסור אסור אסור

לא יודעת מה המדיניות של צחר וענבר, אבל אתם מפרים זכויות יוצרים, וחבל. זו להקה שאתם אוהבים ואתם פוגעים בה.

נכון, את צודקת, אבל זה מקרה שונה.

דניאל ביקש ממנה להעביר הלאה, תחילה היא נתנה את האייסיקיו והמסנג'ר שלה, אבל..במקום שמליון אנשים יבקשו ממנה את זה- היא העלתה את זה לפה.

למעלה