איזה כיף,איזה כיף, היא חזרה ../images/Emo42.gif
השמש, השמש חזרה,כל היום היא היתה כאן, ואני כבר דאגתי שאני לא אראה אותה יותר, אז התחרדנתי לי,פשוט ישבתי והייתי לטאה,בלי לזוז. כמה טוף היה...גם הצפוניים ורדרדי העור נהנו, גם נהנו מהשמש וגם מהריגוש שסוף סוף אחרי שבועיים של גשם, יש משהו משמעותי להגיד על מזג האויר בסמול טוק, קנדים מאוד אוהבים סמול טוק, במיוחד על מזג האויר, כ ו ל ם דיברו על השמש וכמה יום יפה,וישבו בחוץ בבתי הקפה, חגיגה, אפילו לא לבשתי כובע היום והרגשתי נפלא,גם היה לי נצנוץ בענים, אבל אני חושבת שזה מהשמש שסינורה.טיפול באור ממש עוזר, בקשר לפרופסור ולמאסטר. אני מדמיינת את הפרופסור המדען עם המשקפיים החכמות, מסביר לתלמידיו את התיאוריה, נותן הוכחות, ומראה: ככה וככה 1+1=2 יש שאלות? כן, מסביר שוב את אותו הדבר... המאסטר איש רוחני בגלימה מתנופפת וצעדים חרישיים, לוקח את תלמידיו אל הטבע,נותן להם לחוות בעצמם, ואומר זאת התוצאה מול עינכם, ככה 2 . ואין שאלות כי התלמידים עברו את כל הדרך וראו וחוו בעצמם. האמת היא שהאסוציאציה הראשונה שעלתה במוחי מהמילים: "אני מביא אותם למצב בו אינם יכולים לשאול שאלות" ראיתי את התלמידים מעולפים על הרצפה אחרי שהמאסטר הרביץ להם מכות רצח כדי שלא יעזו לשאול שאלות שכבר עולות לו על העצבים, בום, בעיטה,"יש לך עוד שאלות, אה?" "לא ,לא מאסטר,אין שאלות,רק אל תשבור לי את היד השניה,מבין הכל" זה גם מזכיר לי: "אני מציע להם משהו שהם לא יכולים לסרב לו" מתוך הסנדק...המשהו זה כמובן אקדח לרקה... I gave them an offer they can't refuse אמר דון קורליאנה בקולו הצרוד, לא יודעת מאיפה זה בא לי פתאום, יותר מידי חשיפה לשמש פתאומית וגם בבת אחת, אוי. קשקשתי מלא,אתם כולכם ישנים רק אני ערה פה לבד, הייי, מישהההו, אין אף אחד, שיהיה לכם בוקר טוב מלא שמש ומאסטרי זן, ואל תשאלו שאלות תזכרו מה שסיפרתי לכם אה?????