הסיפור היומי - שיעור לחיים מס' 1

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך
כן, בטח

אני לוקחת עוד נשימה ועוד נשימה... עם השנים למדתי להסיר את הטבעות והפכתי ל"שר הטבעות"...
התכוונתי לשורות שלי, אני קוראת את מה שאני כותבת... עכשיו אני לא הבנתי..."אני משוכנע שלא התכוונת ל... עיוור ששמיעתו .." התכוונתי שבלי החושים או לפחות חלק מהם, קורים דברים אחרים... אני רואה שאתה גם מרמז...זה בסדר... אם אסביר למה אני מתכוונת...אני חושבת שאקלקל לכל אחד את מה שהוא יכול להפיק... אולי תגיד למה אתה מתכוונן שאני מתכוונת... זה משעשע השיחה הזאת... אני שמחה לשמוע שגלגלים מסתובבים...וגם עשן... אתה אוהב את זה? את מה שקורה?

Deerest

New member
סר הטבעות

צרוף מקרים: אני בטלפון עם אשתי, שואלת אותי שאלה, תוך כדי השיחה אני מבצע רענון למסך. איך שאני עונה לה בטלפון "כן, בטח", אני רואה את הנושא של תגובתך - כן, בטח. אני הרי כאן. לא? גם כשאני לא כאן. האם גלגלים מסתובבים גם בבטן/לב/כליות? או שסיבובי הגלגלים בראש גורמים ל(ה)סר(ת) הטבעת? או להקטנת קוטרה כשהיא עדיין על החזה? האם שמת לב שאני כותב קודם את התוכן ואחר כך את הנושא?

לפעמים זה כך

ולפעמים אחרת סיבובי הגלגלים מורידים את החלודה מסירים את האיסורים (אמות הסיפים) אמות וקרנות המוסר שמוסרים לנו ואומרים ... ש"אסור להסיר ...ושלא תעיזו אפילו לחשוב על זה...! כשוברים את הכלים (הסירים) מותר להסיר את הטבעת, להיות בלעדיה קצת לנשום בחופשיות ואם רוצים, להחזיר אותה בדיוק למקום שהיא היתה בו לפני כן... לפעמים אחרי "סיור" אצל הסר יש טבעת חדשה גמישה שמאפשרת נשימה רחבה ואז אין צורך להתפזר... קצת מבהיל גם מרתק וגם מסקרן לכן אמרתי כבר מזמן שלשם כך דרוש אומץ קודם כל כדי לא להבין...לא לדעת... וגם לא לנסות לא להבין או לא לדעת... כן, שמתי לב, אתה "בדרך"...גם אם אתה לא רוצה... מקווה שלא תבהל....

Deerest

New member
אאורקה

הדרך הזו בשבילי היא בית!!!!!! עכשיו חלקי בבקשה את האינטונציה והמשקל לכל מלה איך שאת רוצה ושמי לב שאת שומעת את אותו הדבר.

אחלה

אני לא מחלקת שום דבר זה בא בבת אחת או לא... אני גם לא נעצרת לבדוק אלא אחרי... אם בכלל אפשר. זו כבר פרשנות שעלולה לקחת למקומות שאין בהם צורך... בית לא מצאתי שם, אני גם לא רוצה... זה מסוכן, צריך תמיד לחזור... לטייל, לשייט, כן בכיף... ואם אפשר תמיד ביחד יותר מהנה...

Deerest

New member
אופס, תודה

האם אפשר להרגיש ביותר ממקום אחד, בבית? (ראי לאן מביאה אותי השאלה "הנכונה", שלך) אלא אם בית זה מקום וירטואלי, עניין של הרגשה... ואז יתכן שיהיו הרבה "מקומות" כאלו, בהם נרגיש עם נעלי בית "ללא טבעות".

Deerest

New member
בדיחה ישנה (מאד)

שני ילדים קטנים (ממש קטנים) מדברים ביניהם. אחד אומר לשני: "אמא שלי אומרת שלאינסטלטור שלנו יש (במקור) סיפליס" עונה לו השני: "מה זה אינסטלטור?". נדכרתי בה כשראיתי אותך שואלת "מה זה לגור?"

Deerest

New member
למשל

ללא טון הדיבור "כן, בטח" יכול להיות ציני, מסכים, מתנגד, תומך, נקודת תפנית, מזדהה, את מדמיינת את הצליל של כל אחד מהם?

יכול להיות

אבל מה רע לחפש ולגעת, בעדינות כמובן... (בחושך כדאי לעשות תנועות עדינות ...כדי לא לפגוע....ששששש.....) למשש ולהרגיש עד שמוצאים...

Deerest

New member
ועכשיו יש לי את ה"אסוציאציה"

ואפשר לעצום את העיניים, גם בחושך.

Deerest

New member
מתבלבלים

בקשר לשתי השאלות האחרות שלי, הן לא ממש מופנות אלייך. התכוונתי... ש... מקדונלד מוכרת אוכל ולמרות זאת יש מישהו שמרגיש שהוא ניזוק ממנו (עד כדי תביעה משפטית) למרות שזכותו הייתה לא לאכול ממנו כלל. אחריותו או אחריות מקדונלד?

spectacular

New member
אמונות.../images/Emo39.gif

אמונה בדבר מסוים מתקימת ללא הוכחות וללא תנאים, או שיש אמונה או שאין, לא המאמינים ולא הלא מאמינים,(או שנקרא להם המאמינים שלא) אינם יכולים להוכיח את צדקתם או את טעותו של השני, יש אנשים שיש להם כשרון מיוחד אני יכולה להעריך את כשרונם, אבל אמונתם או חוסר אמונתם לא משכנעת אותי לכאן או לכאן, לעניות דעתי מתרחשת העצמה בכל רגע, לפעמים רואים אותה ומרגישים ולפעמים לא, שבוע טוב לכולם.

spectacular

New member
להפעיל מסננים שלא תהיה סתימה.../images/Emo13.gif

יש אנשים שגם אם אקשיכ להם בתשומת לב, לא יהיה בדבריהם להוסיף לי דבר, שהם מלאי שנאה,ריקניים,רוחשי רעה, הם יגידו הכל כדי להרפות את ידי, ויצחקו בהנאה אם אכשל, אני לא מתקרבת אליהם ולא רוצה לשמוע אותם. כשאני מטפסת למעלה במאמץ אני לא רוצה לשמוע את זה שיגיד לי: בחיים לא תצליחי,לא תוכלי, עשיתי לעצמי צמרמורת, פעם הייתי נשואה לאדם כזה. בבבעעעעעע
היום אני עם חבר אמיתי.

למעלה