הסיפור וההתלבטות המסובכים שלי
אני עוד חודשיים אהיה בת 23 ואף פעם לא הייתי בקשר זוגי והיו לי רק סטוצים וקשרים לא רציניים.
התחלתי להתאהב בגיל 13 וכל האהבות שלי היו אהבות נכזבות- האהבה הראשונה שלי גם היה מאוהב בי אבל לא הצלחנו לממש את האהבה שלנו בגלל כל מיני סיבות ולא קרה שום דבר בינינו בסוף.
ולא הצלחתי לתת לגברים לגעת בי עד גיל 18- הם היו מנסים להתקרב אלי ואני הייתי בורחת
ובגיל 18 הכרתי מישהו שלא באמת היה הטעם שלי אבל עדיין נמשכתי אליו והוא רצה ממני רק סקס
וזה הגיע למצב שהתחלנו לצאת והוא יצא במקביל גם עם בנות אחרות ובסופו של דבר הוא אמר לי שאני מתאימה לו רק בישביל סקס
וזה מאוד פגע בי שהוא ראה בי רק אובייקט מיני ושאני לא הספקתי לו ושהוא היה צריך עוד בחורות חוץ ממני
ואני בסוף התחלתי לתפוס עליו קריזות בגלל כל הדברים האלה ונפרדנו והוא ניסה לחזור בסוף אבל לא נפגשתי איתו שוב.
אני והוא לא שכבנו אבל התמזמזנו הרבה והוא ממש הדליק אותי וידע לעשות את העבודה והייתה הרבה כימיה איתו
אבל לא הצלחתי לשכב איתו כי כנראה הוא לא מספיק משך אותי בישביל זה.
בגיל 19 הכרתי מישהו שמצד אחד הטריף אותי ומשך אותי בטירוף ואני התאהבתי בו אבל מצד שני הוא היה מניאק בטירוף- בן אדם לא אמין שנאמן רק לעצמו והוא נהנה
לשחק בי ולפגוע בי ואני השליתי את עצמי שאולי יצא משהו רציני איתו (בסוף התברר שהוא לא טיפוס של קשרים רציניים ומחפש רק לכבוש בחורות)
ואיתו איבדתי את הבתולים. האמת היא שהבחור הזה לא באמת ידע איך למזמז ולהדליק ולא הייתה כימיה איתו במיטה ולא הרגשתי איתו בנוח והסקס איתו היה גרוע וחד פעמי
אבל למרות הכל ממש לא כאב לי כשנקרע לי קרום הבתולים (יצא דם) והחדירה גרמה לי להנאה מינית ולא כאב כמו שאומרות הבחורות האחרות שאיבדו את הבתולים שלהן
וכנראה לא כאב כי כל כך נמשכתי אליו ואהבתי אותו ורציתי לשכב איתו.
אחרי זה לא נפגשנו שוב ונשבר לי הלב בגללו ואני התחלתי ממש לשנוא גברים (גם לפני זה הייתה בי שנאה כלפי גברים בגלל כל האהבות הנכזבות שהיו לי קודם ובגלל גברים אחרים שפגעו בי) והחלטתי שאני צריכה לצאת למסע נקמה במין הגברי וגם החלטתי להיות אחת מהבחורות הנצלניות האלה ה"גולדיגריות" שרואות בגבר ארנק מהלך ולא מחפשות אהבה. נהייתי ביצ'ית שמתייחסת רע לגברים ומנצלת אותם כספית ובכלל ובזמנו גם סבלתי מהפרעה נפשית קשה
שאחד מהתסמינים שלה היה הרס עצמי ואימפולסיביות בכל מיני תחומים ואחד התחומים אצלי היה התחום המיני
והתחלתי לשכב עם גברים שאני בכלל לא נמשכת אליהם מתוך הרס עצמי וכדי לקבל ריגוש:
הגבר השני ששכבתי איתו היה "ידיד" אחד שבכלל לא הצליח לקלוט אותי ולהכיר אותי וחשב שאני איזו מפגרת
אבל הוא רצה לשכב איתי ואני והוא התחלנו לשכב ועוד בפעם הראשונה ששכבתי איתו לא הרגשתי שום הנאה מהחדירה בניגוד להפעם הראשונה שלי שבמהלכה כן הרגשתי הנאה מהחדירה- משהו אצלי נדפק! ממש לא נמשכתי ל"ידיד" הזה והוא די הגעיל אותי
אבל למרות הכל המשכתי לשכב איתו מתוך הרס עצמי ובישביל לקבל ריגושים עד שקרה פיצוץ בינינו והקשר נגמר בצורה מאוד מכוערת וטוב שהוא נגמר כי ה"ידיד" הזה היה אחד מהגברים שהכי פגעו בי אי פעם.
אחריו שכבתי עם 4 גברים שהגעילו אותי בישביל להוציא מהם דברים באמצעות הסקס (הרס עצמי וההחלטה להיות גולדיגרית נצלנית) וגם איתם לא הרגשתי שום הנאה מינית במהלך החדירה. איתם הסקס היה חד פעמי.
היה לי גם קשר די גרוע שנמשך חצי שנה עם מישהו שהיה מאסטר BDSM שלי ואני הייתי אחת מהמאהבות שלו אבל אני והוא לא שכבנו ורק עשינו דברים מיניים שלא כוללים חדירה.
ה7 שלי היה מאסטר BDSM אחד ששלט בי והוא גם הגעיל אותי בטירוף וגם איתו לא הרגשתי שום הנאה במהלך החדירה. איתו זה היה חד פעמי.
וזהו עברה חצי שנה בלי ששכבתי עם אף אחד.
במהלך החצי השנה הזאת התחלתי להשתנות ולהבריא (מההפרעה הנפשית התחלתי להחלים עוד קודם)
ומצאתי אור בחיים שלי ואני גיליתי מה אני צריכה לעשות כדי להגשים את השאיפות שלי בחיים וזה גרם לכמה דברים:
הפסקתי להרגיש שאני שונאת את כל הגברים (למרות שעדיין אני חושבת שרוב הגברים הם זבל) והחלטתי להפסיק לנצל גברים ולנקום בכל המין הגברי על כל הסבל שגברים גרמו לי בעבר
וגם למדתי מקצוע שבזכותו אני אוכל להסתדר מבחינה כלכלית בלי להיות תלויה בארנק של אף גבר ואני כבר לא גולדיגרית ועומדת לפתוח עסק משלי ואני די בריאה מבחינה נפשית ואין לי כבר שום הפרעה נפשית ספציפית.
גם כנראה גיליתי מזה "אהבה גדולה מהסרטים" רק שלא בטוח שהקשר יתממש איתו ויהיה מוצלח בגלל כל מיני סיבות שאני מעדיפה לא להרחיב לגביהן.
אבל עדיין יש בילבול ונזקים בגלל כל החוויות שהיו לי עם גברים:
כבר ציינתי שמשהו נדפק אצלי אחרי הראשון שהייתי איתו שבגללו אני לא מרגישה הנאה במהלך חדירה... אמרו לי שכנראה משהו נדפק אצלי כי חוויתי טראומה
רק שאני לא בטוחה איזה גבר גרם לי לטראומה הזאת- האם זה היה הראשון שאהבתי שאיתו החדירה גרמה לי להנאה מינית
וזרק אותי אחרי זה ושבר לי את הלב או האם זה היה השני שלי ה"ידיד" המניאק? מי גרם לי לחסימה הזאת שבגללה אני לא נהנית מחדירה?!
קניתי ויברטור כדי לבדוק עם עצמי את הנושא לעומק וגם איתו אני לא מרגישה שום הנאה במהלך החדירה! משהו דפוק אצלי שם
וזה נורא מתסכל כי כן יש לי חשק לחוות הנאה מינית מחדירה!
גם אני עדיין מבולבלת ולא יודעת איך כדאי לי להתנהל עם גברים שאני אתקל בהם במהלך חיי:
האם כדאי לי להמשיך עם סטוצים ויזיזים? מצד אחד אני אוהבת את הריגוש שסטוצים ויזיזים נותנים לי אבל מצד שני זה פוגע בי כשגבר רואה בי רק אובייקט מיני שלא מתאים למשהו רציני
ואולי אני מסוגלת להיהנות רק מסקס עם אהבה כי נהניתי מחדירה רק עם הראשון שאהבתי ואולי אני אוכל להיהנות מסקס עם מישהו שאני מרגישה כלפיו משיכה מינית בלבד
כי עדיין לא בדקתי את זה ואף פעם לא שכבתי עם מישהו שאני מרגישה אליו משיכה מינית בלבד אבל בעצם עכשיו כשאני נזכרת בזה אני לא הייתי מסוגלת לשכב עם הגבר הראשון שיצאתי איתו שכלפיו הרגשתי משיכה מינית בלבד אבל יכול להיות שלא נמשכתי אליו מספיק מבחינה מינית
ככה שאני לא יודעת מה הקטע שלי ואני נורא מתוסבכת בעניין הזה ולא מכירה את עצמי כשזה נוגע לעניין הזה ולא יודעת בדיוק מה מתאים לי ומה אני צריכה! מה שבטוח זה שלא מתאים לי לשכב עם מישהו שרואה בי אובייקט מיני בלבד ולא מדבר איתי על נושאים אחרים שלא קשורים לסקס
אבל מה לגבי סקס עם ידיד? האם גם כשאני עושה סקס עם ידיד הוא רואה בי אובייקט מיני שלא מתאים למשהו רציני? כפי שכבר הזכרתי זה פוגע בי כשגבר רואה בי רק אובייקט מיני שלא מתאים למשהו רציני... וגם כשאני עושה סקס עם ידיד יכול להיות שאני יוצאת שרמוטה ואני לא רוצה שגברים יראו בי שרמוטה!
ומה לגבי סקס עם מאסטר BDSM? הרי כבר הזכרתי בשרשור אחר שאני אוהבת להיות שפחת מין מעונה ומושפלת במיטה עם גבר ששולט בי....
אני לא יודעת מה מתאים לי!!!!!!!!!!!!!
למישהו פה יש מושג מה באמת מתאים לי??? האם אני בחורה שמתאים לה רק סקס מאהבה או שאני גם בחורה שמתאים לה גם סקס ללא אהבה?
מה שבטוח הוא שאני רוצה למצוא מתישהו בן זוג רציני ואהבה אמיתית למרות שהסיכוי שלי למצוא את הגבר המתאים לי הוא קלוש
גם אני אתבייש להגיד לו שאף פעם לא היה לי קשר רציני בגילי ושבעבר התנהגתי כמו אחת שהיא די שרמוטה למרות שזה לא היה עם הרבה גברים...
מישהו יכול לעשות לי סדר בכל הבלאגן הזה?