הסיפור וההתלבטות המסובכים שלי

אין לי אלא לחזור על מה שכתבתי קודם

אתה בכלל לא בכיוון. ואם אני צריכה להיות יותר ספציפית (גם אם לנקוט בהכללה מגדרית), אין לך נסיון בתור אשה במערכת של יזיזות. ומהתגובות של אקטרס אליך, ברור לי שיש לי מושג הרבה יותר אמיתי על חוויות החיים שלה מאשר לך.

Berethor

New member
את מתנשאת עליי?!

מזה אין לך ניסיון בתור אשה, אני לא צריך ניסיון בתור אישה בשביל להבין, חוץ מזה לרדת על חוסר ניסיון בפורום הזה רק מוכיח שזה לא מקומך.

טוב, סליחה באמת

אבל אתה זה שהתחלת עם קביעות נחרצות ועם עצות אחיתופל. מדובר בדיני נפשות, ונראה שאין לך שום רגישות לעניין.
לא ירדתי על חוסר הנסיון, אבל מי שאין לו נסיון לא צריך לתת עצות שמבוססות על הנסיון שאין לו.

לילה טוב

Berethor

New member
את ממשיכה בזה

עצות אחיתופל הן שלך, אם את תומכת פה בסטוצים ובהרס העצמי שלה, היא בפרוש אמרה שסטוצים מזיקים לה, והם גם מזיקים באופן כללי להרבה מאוד אנשים, במיוחד אם הם נעשים באופן קבוע, ככה שזה לא בדיוק פלא. אל תגידי לי מה מי שאין לו צריך או לא צריך לעשות, אף אחד לא שם אותך לשופט. יש חסרי ניסיון עם הרבה יותר ידע ממך, ולתמוך באופן כל כך עוור בסטוצים לא מראה על הרבה ידע או כוונות טובות.

Berethor

New member
הקשקוש הוא שלך, תלמדי לכבד דעות של אחרים

סטוצים כן גורמים להתייחס לאנשים כאל אובייקט מיני, במיוחד שזה נעשה באופן סידרתי. כי בסטוצים אין קרבה ואין רגשות ולרוב זה אפילו אדם שלא מכירים. גם אחד הרעיונות שעומדים מאחורי סטוצים זה בכוונה לא להיקשר לאדם שאתה שוכב איתו, אחת הדרכים הבולטות לא להקשר היא לראות באדם אובייקט, ואפילו לא לדעת לשם שלו.

Berethor

New member
ועדיין את נקשרת

מי אמר שזה לא יכול לקרות גם בצד השני.

C l u e

New member

תגיד, היית פעם בסטוץ והתייחסת לפרטנרית כאובייקט?

בכל הסטוצים שהיו לי, מעולם לא ראיתי בפרטנר אובייקט. לא נקשרתי, לא עניין אותי אם הוא יתקשר או לא למחרת, לא פיתחתי רגשות, ועדיין ראיתי בפרטנר בן אדם ולא אובייקט. כך גם כל מי שאני מכירה.

אז אתה מדבר מתוך ניסיון, או שאתה אומר מה שנראה לך שקורה למי שתכלס מקיים סטוצים? כי אם זאת האפשרות השניה, אני במקומך לא הייתי כל כך נחרצת בקביעת עובדות על דברים שאני לא מבינה בהם.

C l u e

New member
and yet

מתיימר לקבוע מה חושבים מי שכן עושים סטוצים.
למה?

Berethor

New member
ככה

כי אני אני לא צריך ליפול לכל בור כדי להכיר אותו, ובאמת הרבה מאלו שעושים סטוצים באופן קבוע זה ככה אצלם.

ivgy1980

New member
התייחסות

את לא צריכה בשום מצב לספר על העבר המיני שלך והסיבוכים הפסיכולוגיים.
התשובה היחידה לשאלה בנושא זה יכולה להיות "היו לי כמה קשרים לא משמעותיים".
את בסה"כ צריכה למצוא גבר שיהיה לך נוח איתו, מכל הבחינות.
זה הרבה יותר פשוט ממך שנדמה לך. תירגעי, כל דבר בעיתו!

Actresss

New member
אתה צודק זה באמת מה שחשבתי לספר

" היו לי קשרים עם גברים אבל לא היה משהו מיוחד"

Berethor

New member
זה בסדר שהרחבת

ככה היה אפשר לענות יותר בהרחבה גם.

Berethor

New member
מכמה זוגיות אתה רוצה שאני יראה את זה

ואיך זה יתרום לדיון הזה.