הסיפור וההתלבטות המסובכים שלי

והשאלה הזו לא באמת צריכה להשאל. לא זוכרת שמישהו שאל אותי את זה אי פעם. כמובן שבחרתי לספר דברים בעצמי, אבל זה לא אומר שנתתי דו"ח מפורט. באותה מידה גם ממש לא עניין אותי לשמוע על העבר של בני הזוג שלי. כשטוב ביחד, עוסקים בהווה.

ESPS

New member
תראי -

בעצם אני לא חסר ניסיון בכלל, אלא בעל ניסיון מיני עם לא מעט בחורות ( ציינתי את זה כאן ).
בצעירותי, היה לי מן דימוי עצמי של בחור מאוד מיני ורומנטיקן. היום זה כבר לא בדיוק כך, אלא אחרת.
בדיעבד, אני חושב שפעלתי לא נכון שהוצאתי יותר מדי מחשבות ואנרגיה על התחום הזה. אני כאילו פעלתי באי נאמנות כלפי עצמי. אני חושב שהדימוי העצמי שלי היה שגוי. הייתי צעיר מאוד, וכמו כולם חשבתי שהעולם סובב רק סביב סקס...
אני מוגדר כבעל אישיות גבולית. אובחנתי לראשונה רק בגיל 27 בערך, לאחר שצברתי קילומטראז' די ארוך ומריר של הרפתקאות ואכזבות עד בלי סוף כמעט.
לי זה לקח זמן להבין שהרפתקאות מיניות או רומנטיות- זה משחק באש ויוצא שגם נכווים לא מעט.
אני לפחות, הרגשתי שאני מקבל יציבות נפשית רק מרגע שהתחלתי "לצאת מהמשחק".

את עדיין מתבגרת, והאישיות האמתית שלך עוד לא יצאה לאור.
מבחינה פיזית הכל עובד אצלך, ואת פעילה מינית לבד עם עצמך. אחלה, אבל זה לא אומר שזה גם מתאים לך לעשות סקס עם כל מיני זמניים שלא נותנים לך חיבה ולא אהבה ולא יציבות ולא קביעות ולא בלעדיות ( מונוגמיה ).
אני לא אומר לך מה לעשות, וגם לא מותח עלייך ביקורת מוסרית. אני רק אומר- יתכן שאת דומה לי. יתכן שסקס ללא שום אהבה גורם לך לתסכול ולזעם ( כמותי ). ובמקרה כזה, הכי טוב זה פשוט ל ה ת נ ז ר, לפחות באופן זמני.

אם את לא דומה לי- אז לא.

אם את דיכאונית- אז רק תדעי שיש כדורים נפלאים שעושים את החיים הרבה יותר וורודים.

Actresss

New member
גם אצלי איבחנו אישיות גבולית בעבר

אבל אני כבר לא כל כך עונה על הקטריונים של ההפרעה הזאת.
איך גילית שמתאים לך רק סקס מאהבה?

ESPS

New member
זה לא תגלית של יום אחד

בןאדם לומד על עצמו לאט לאט מהניסיון חיים שלו.
יש תקופות כאלה וכאלה, ורק במבט לאחור בריחוק הזמן, הבןאדם מבין מה היה לו טוב ומה הוא היה רוצה למחוק לחלוטין.

זה מעניין שקלעתי בול לעניין של אישיות גבולית מבלי שציינת את זה בעצמך.
בעיניי- זה חשוב להיות על כדורים לטיפול בדיכאון כדי לשמור על יציבות ולא להיגרר לכל מיני מקומות לא טובים כשאת לא מאוזנת.
אישיות גבולית, זו תכונה ששוררת למשך כל החיים. זה לא תסמונת נוירולוגית ולא זמנית.

באופן אישי - אני חושב שאת צריכה לקחת פסק זמן מסקס, כולל סטוצים, כולל דייטים.
את צריכה לשמור על עצמך באופן הרבה יותר קפדני מכפי שעשית עד עכשיו, ולדאוג שתהיי מאוזנת מבחינה רגשית. זה הדבר החשוב באמת. זה מה עומד במרכז.
כל היתר- זה שטויות.

למעלה