אז תגידי את זה גם לפזית...
שכתבה על החליפות... מעניין שלנוסחים ה"אישיים" שלה אין לך מה לומר או לבקר. לא מסכימה עם אלמוניות חד פעמית רגעית בפורומים לצורך שליחת חצים מורעלים. גם שמי אינו זוהרה ואני מסתתרת מאחורי ניק ניים, אבל אני לא דמות "אלמונית" במובן הוירטואלי. כשיש לי מה לומר אני אומרת זאת, בניק המוכר שלי. להסתתר מאחורי שם כדי להעליב מישהו/ לפגוע/ להיות ציני או מרושע, היא דרך התנהלות בלתי מקובלת. ובאופן ענייני ולא אישי. |ביקורת זה דבר לגיטימי, רצוי וראוי| . יש דרך לומר דברים. גם "האיך" חשוב, לא רק ה"מה". שם וירטואלי זו התנהלות מקובלת במדיה הזו, אבל לא כאשר היא משמשת באופן חד פעמי לנגח, להעליב או לפגוע במישהו. ה"פעילות האחרת", שכה מיהרת להגן עליה, היתה פעולה של פגיעה אישית, מכוונת. לא ביקורת ולא נעליים. מעניין שלא הזדעקת על הפגיעה וצצת להגן על האלמונית, שפגיעתה היתה אישית ומכוונת. ומילה אישית ורגשית בכל אופן. כן, יש לנו מטרה זהה. גם לי אין ילדים, כזכור לך, כך שבטח אני לא נגדך. אני מעריכה את כל פועליכם שלך ושל אישך בכל הערוצים, ומקווה שעוד נגלגל מתישהו עגלות ילדים יחדיו בפארק. כולנו פועלים למען מטרה מסויימת, בטח לא להאדרת שמנו הוירטואלי. תאמיני לי שקיבלתי ביום ראשון שלילי לטיפול שמיני, וניגבתי את הדמעות בחיוך על כך שזכינו במאבק. אף אחד לא רצה לסמא אף אחד, אי הבהירות השתקפה היטב בפורום, ומי שהרים את הכפפה לכוסית לא היו מנהלי המטה, שהיו מסוייגים ומהוססים. וכן, מי שעושה יכול גם לטעות, אבל הוא לפחות עושה. וזה לא לך, כי אני יודעת שאתם גם פועלים ללא לאות. וניגוח אישי רע ומרושע הוא לא לעניין, בשום מצב.