הספירה לאחור החלה...

שווערצה מפזרת פה ביומיים האחרונים

הבטחות על הסתיגויות של חכים ושרים שנלחשו ישירות לפלפון שלה ועוד באמצע ישיבה ! אין כמו לשחק בפוליטיקה.

נועה 35

New member
אין טעם לרדת על חברי המטה

הם עבדו ועשו כמיטב יכולתם! בכל אופן, גם לתקשורת נמסר ופורסם כי ההגבלות על חוקי הפריון יבוטלו - כך שאנשי המטה בהחלט לא אשמים שעבדו על כולנו!

נועה 35

New member
מתחבאה היא מילה תקנית בעברית

אפילו ספרותית משהו....

שרון321

New member
אני אסירת תודה לך

ולכל השאר. זה מאד לא טריוויאלי בעיניי שאתם נלחמים את מלחמתי. תודה מקרב לב. בכל מקרה הייתי שמחה אם תוכלו במילים פשוטות עד מאד לתאר איפה אנחנו עומדים.

גנדלפית

New member
?

האם את רואה בעתידנו "קקה" צר לי אבל אני לא. לעומת זאת אני בטוחה שכולם מופתעים מהתוצאות(אולי חלקינו יותר וחלקנו פחות) רק חבל שלא לכך נערכנו וחבל כי גם אנחנו נשבינו במסכי הערפל שכן עיניינו היו חייבות להיות מאד מפוקחות החשוב הוא מיידית למפות את המפה ומיידית להחליט כיצד מתמודדים הלאה כולל ההבנה החד משמעית מהן הבטחות שאין מאחוריהן כיסוי ומה עליינו לדאוג לקבל על מנת שקשה יהיה לסגת מכל התחייבות שהיא כמובן עליינו לסמן את כל אילו שלא עמדו בהבטחותיהם(ובלבד שנדע מיהם) ולעמת ותם בפומבי עם הנושא

חן123

New member
למה הרוע הזה?

כי אנשים קורעים את התחת בשביל הענין הזה? כי לא נקפת אצבע וציפית שיעשו בשבילך? למה?

חן123

New member
היה איזה רגע שמישהוא

אמר לך שאין צורך בעזרה? אם כן פספסתי ולא ענית-למה הרוע? למה הזלזול?

חן123

New member
כמה שאני קוראת יותר

אני מתרגזת יותר. מה בדיוק קיווית להשיג בירידות האישיות האלה? שאנשים יעלבו ויפרשו מהמאבק? כנראה שיש אנשים קטנים שחייבים על כל דבר לקטר ולהתלונן צר לי עלייך

גנדלפית

New member
למען הסדר הטוב

כהרגלי ,מבקשת את זכות הביקורת וכמובן את זכות התגובה אין למונח רוע מקום במחוזותיינו אלא רק כפי שהגדיר היום השר לשעבר אפריים סנה ואני מצטטת "10 קבין של רוע ירדו לעולם,9 נטל האוצר ו1 העולם כולו.." כך יקירתי,בואי ונשאיר את הרוע במקומו והוא אינו כאן. לעומת זאת ביקורת קיימת הייתה ותהייה ,זוהי זכותי משום שהמדובר בעתידי ועתיד ילדי שעדיין לא הגיעו ולאור החדשות יתכן וגם לא יגיעו. כל זאת כמובן אינו אומר שלא פעלתי,לא אפעל ואיני פועלת גם עכשיו אין זה אומר שאת מודעת לכל הנ"ל וכן אין זה אומר שאני צריכה להצטדק בפנייך או בפני כל אחד אחר על פעולותי ודרכי. כן,זה אומר שלעיתים אני חלוקה על הדרך (ודאי מסכימה עם המטרה ) כן זה אומר שזכותי להשמיע ולהשמע כן זה אומר שאין בדבי משום תקיפה אישית אלא הרבה סימני שאלה על העתיד וכן זה גם אומר שאיני מקבלת וגם לא אקבל ניסיון פופוליסטי להפוך ביקורת ללא לגיטימית ע"י ניסיון ליצירת תחושת אשם ריגשית בואי ונסכם (ואיני אומרת הדברים בפעם הראשונה) כולנו בסירה אחת ועתיד כולנו מושפע ונקבע בימים אילו הנושא ריגשי ומכאן עלול לעורר התיחסויות ריגשיות על כולנו להקפיד שלא לתת לנאמר פרשנויות אישיות משום שאין מקום לכך עלינו להתמקד המטרה ובעיקר לצורך כך עלינו להבהיר את המצב בקשתי לההבהרה היא לגיטימית וברורה ולא אתנצל על דרישה זו

hagk

New member
זה הרבה יותר ממה שאת עשית

חוץ מלהתחבא כמו שפן מאחורי שם בדוי ולהעביר ביקורת על אלה שכן עושים מה את / אתה עושים. הדבר הכי קל זה להעביר ביקורת.

גנדלפית

New member
תקיפה אישית זוהרהאינה במקומה

ביקורת כן זוהי זכות לגיטימית במדיה המקוונת המיועדת לכך לעיתים לבחור בכל פעם פנים שונים לפעילות שונה האין האנונימיות חלק מהותי מיופיים של פורומים ומדיות וירטואליות למינהן? (למרות כמובן שאני בוחרת להשתמש בשמי כל לאורך הדרך ,או פשוט לא להיות)

אז תגידי את זה גם לפזית...

שכתבה על החליפות... מעניין שלנוסחים ה"אישיים" שלה אין לך מה לומר או לבקר. לא מסכימה עם אלמוניות חד פעמית רגעית בפורומים לצורך שליחת חצים מורעלים. גם שמי אינו זוהרה ואני מסתתרת מאחורי ניק ניים, אבל אני לא דמות "אלמונית" במובן הוירטואלי. כשיש לי מה לומר אני אומרת זאת, בניק המוכר שלי. להסתתר מאחורי שם כדי להעליב מישהו/ לפגוע/ להיות ציני או מרושע, היא דרך התנהלות בלתי מקובלת. ובאופן ענייני ולא אישי. |ביקורת זה דבר לגיטימי, רצוי וראוי| . יש דרך לומר דברים. גם "האיך" חשוב, לא רק ה"מה". שם וירטואלי זו התנהלות מקובלת במדיה הזו, אבל לא כאשר היא משמשת באופן חד פעמי לנגח, להעליב או לפגוע במישהו. ה"פעילות האחרת", שכה מיהרת להגן עליה, היתה פעולה של פגיעה אישית, מכוונת. לא ביקורת ולא נעליים. מעניין שלא הזדעקת על הפגיעה וצצת להגן על האלמונית, שפגיעתה היתה אישית ומכוונת. ומילה אישית ורגשית בכל אופן. כן, יש לנו מטרה זהה. גם לי אין ילדים, כזכור לך, כך שבטח אני לא נגדך. אני מעריכה את כל פועליכם שלך ושל אישך בכל הערוצים, ומקווה שעוד נגלגל מתישהו עגלות ילדים יחדיו בפארק. כולנו פועלים למען מטרה מסויימת, בטח לא להאדרת שמנו הוירטואלי. תאמיני לי שקיבלתי ביום ראשון שלילי לטיפול שמיני, וניגבתי את הדמעות בחיוך על כך שזכינו במאבק. אף אחד לא רצה לסמא אף אחד, אי הבהירות השתקפה היטב בפורום, ומי שהרים את הכפפה לכוסית לא היו מנהלי המטה, שהיו מסוייגים ומהוססים. וכן, מי שעושה יכול גם לטעות, אבל הוא לפחות עושה. וזה לא לך, כי אני יודעת שאתם גם פועלים ללא לאות. וניגוח אישי רע ומרושע הוא לא לעניין, בשום מצב.

גנדלפית

New member
כן,ודאי

זהרה,ראשית צר לי איתך ואכן אנו שותפות מלאות לדרך והלואי (ומהפה שלך אליו למעלה כי אותי הוא כנראה לא שומע...)ונגלגל יחד עגלות בפארק... ואת יודעת מה אומרים ,כל כישלון הרי מקרב אותנו להצלחה ...שאני בטוחה שעוד תגיע אז תודה שאת מחזירה גם אותי לדברים שחשובים באמת, וכן גם אותה פזית אינה מננהגת באופן מכובד ,אבל, זהו יום קשה וחסר ודאות לכולנו ואין שופטים אנשים בעת צרתם וכאבם והיכן יתבטאו והיכן יבקרו וישאלו ויבדקו כדי לא להמשיך וללכת כמו צאן מובל אם לא כאן?

למעלה