הספירה לאחור החלה...

neta2

New member
זוהריתי, בואי נתמקד בדברים חיוביים

עזבי אותך מפזית או מכל אלמונית מרושעת אחרת, הן לא שוות את זה!!!!!!!!!!!

kasa

New member
הבנת נכון. הגזירות עברו כמו שהן,

עם כל המגבלות האמורות לגבי טיפולי פוריות (כמו שהיה לפני חודשיים).

גנדלפית

New member
שוורצה,בבקשה הבהירי הנושא

יתכן ובכל זאת אני סובלת מבעיות בהבנת הנקרא וכל הנראה גם השמע כבר לא כמו שהיה פעם... אם התקציב עבר ללא כל הסתייגות סעיפיו לא תוקנו ולא שונו אנא הבהרתך (אלא אם הבנתי נכונה)לעת עתה חלה המגבלה על טיפולי הפוריות כמו בהצעה הראשונה כלומר,רק לילד ראשון רק על 5 טיפולים וכן,רק עד גיל 44 ואם כך הוא ואנו קרובים מתמיד ל2004 אנא הבהירי המשמעות האמיתית לכווווווולם מהם הסיכומים עם מקבלי ההחלטות מי לא עמד בדבריו וכמובן כיצד מעמתים את המתחייבים עם חוסר העמידה שלהם בהתחייבויות על כל המדינה לדעת מה שוות ההבטחות של הפוליטיקאים ועליינו לדעת מיהם אותםהפוליטיקאים שהבטחותיהם אינן שוות

גנדלפית

New member
כמובן כמייצגת הנושא

כמובן כמייצגת המטה בפנינו ללא כל התייחסות אישית, שכן ברור ומובן לכולנו שהסירה היא אחת וכולנו שותפים לה

אני שלחתי עכשיו מייל לעוזרת השרה

יהודית נאות, שהיתה לי ממנה הבטחה, כפי שפרסמתי פה לפני כמה ימים. רעות, תבדוק את הדברים, ותחזור אליי. אף אחד לא התכוון להרע. כל מה שאפשר לפרסם אנחנו מפרסמים. לא נוכל להוציא מהארון, אנשים שביקשו זאת במפורש. כמו שאף אחד פה לא רוצה שיעשו לו אאוטינג בלי הסכמתו.

רחל5

New member
דיברתי זה עתה עם צביה, העוזרת של

ח"כ לאה נס. היא אמרה לי שהשר שטרית עלה בתחילת הדיון לדוכן והודיע שסעיף ההפריות יורד במלואו. אנחנו, שראינו רק מאמצע הדיונים והלאה, פיספסנו את ההודעה. כך לדבריה. אני בודקת את העניין מול חברת כנסת נוספת.

נועה 35

New member
צריך לדבר עם אנשי יו"ר הכנסת

צריך לברר האם זה נרשם בפרוטוקול! מה שבפרוטוקול מחייב!

kasa

New member
רחל, אני הקשבתי לדיון די מתחילתו

(חוץ מכמה נאומים שפיספסתי באמצע), ולא הוזכר דבר בעניין ההפריות. יש לי חשש גדול מאוד שמנסים "להרדים" אותנו שם, ואנחנו נרדמים יותר מהר ממה שהם חשבו. קודם הם מספרים שזהוצהר על כך אתמול, וכעת הם מספרים שהוצהר על כך לפני הנאומים.... תשמעי, זה נשמע רע. והלוואי ואתבדה.

רחל5

New member
לא מספיק די מתחילתו

זה כפי הנראה נאמר ממש בדקות הראשונות, לפני שהתחילו הנאומים. שהרי אין צורך לנאום על מה שירד מהחוק. מצד שני - הבנתי ששני חברי כנסת הזכירו את ההפריות... ביקשתי אתמול מלאה נס שתפתח שמונה אוזניים לשמוע אם מודיעים על מחיקת הסעיף. אני מקווה שמה שנמסר לי אכן קרה, ולא היתה אי הבנה.

רחל5

New member
קאסה, הדיון התחיל בשעה עשר בבוקר

מאיזו שעה צפית בו?

kasa

New member
לא צפיתי. האזנתי לו באינטרנט.

בערך משעה זו (+-)

למעלה