hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
אמר מי שההתחלה שלו בחיים נראתה ככה:אני, דווקא, מאוד שמח שמצאתי שידוך ביניכם, מצא מין את מינו, אלו שהחיים בגדו בהם,
למי שההתחלה שלו בחיים נראתה ככה:
אבל אנחנו כבר רגילים למנגנון ההשלכה שלך. הכול בסדר יקירי
כפי מה שאתה טועה בנוגע להכול (כמו ה"מומחה" עכשיו כשאני חושב על זה) כך אתה טועה גם בנוגע אליואתה עוד ילד אך הוא זקן שאפילו בגרות לא הצליח להוציא למרות רצונו העז
אני אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה. אין לי יבלות כואבות לדרוך עליהן גם אילו היית רוצהכן, אני יודע, היבלות כואבות לכם
אתה מצד שני, בתור אפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, ולא בגלל שהוא כשיר ללימודים אקדמיים בניגוד להוריו, הורי הוריו וכל הדורות שבאו לפניהם, אלא בדיוק כמוהם הוא לא כשיר, והסיבה היחידה שהוא למד באקדמיה והם לא זה בגלל זילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21 בעולם המערבי, ושזרקו אותו מהמדע בגלל רמתו הנמוכה...טוב, למה להרבות במילים כשאפשר לצרף תמונה של רגע בו דרכתי לך על כמה יבלות כואבות במיוחד?
אבל מה הפלא שכל-כך כואב לך? שיש לך כל-כך הרבה יבלות כל-כך כואבות? סיפור חייך מופיע במעלה תגובה זאת בשלוש תמונות המציירות תמונה מאוד לא מחמיאה.
גם לפרמהפרוסט לא דרכת על שום יבלות כואבות למעט בדמיונך (גם אצלו, ספק אם יש לו כאלו בכלל. גם הוא נראה כמו בחור די מתוחכם עם חיים יפים לפי מה שאני יודע עליו).