הסתיידות

Tנקר בל

New member
אני מבינה שאת חיפאית

תפני לד"ר ברונשטיין לבדיקת US. הוא מהמומחים הגדולים בארץ לUS, ויוכל לנתח את המצב, ולעזור לך לחשוב מה הלאה. ברור שאת לחוצה מאוד, ואת צריכה מישהו שייתן לך מידע אמין ומסודר. טאניוש תיקנה כמה דברים לא מדוייקים שנאמרו לך, וכמובן, צדקה בכל מה שכתבה, ואני מוסיפה - מצוקה עוברית לא גורמת לשפעת של האם, וירוס של האם יכול לגרום להידבקות העובר (וזו גם התשובה לגן עדן היחידה מאיפה העובר נדבק). אי אפשר להחליט החלטות במצב כזה כשניתנו לך כ"כ הרבה נתונים מוטעים. ברונשטיין יקר אבל שווה במצב שלך ללכת למומחה.

galitdror

New member
השגתי, צלצלתי...

הפקידה שלו אמרה שאינו מבצע בשלב כזה מאוחר US, אם לא הייתי מטופלת אצלו מלכתחילה, והוא גם לא ייתן חוות דעת על סמך בדיקות אחרות. היא לא היתה מוכנה לתאם לי תור. אני אנסה לדבר איתו ישירות אחה"צ.

galitdror

New member
בעניין המכון בירושלים

לחצתי על הקישור בהודעה ששלחת לי, אך זה הביא אותי לפורום ולא לקישור ספיצפי. תוכלי לומר לי איפה הוא נמצא? כי לא מצאתי. תודה

אדריס

New member
../images/Emo7.gifמיצטערת לשמוע

אין לי שמץ של מושג בעניין ולכן לא אוכל לנדב עיצות אבל מחזיקה לכם אצבעות. במקומך הייתי הולכת לייעוץ נוסף אפילו פרטי שהוא בדרך כלל מקיף יותר, מהיר יותר וממצה יותר גם אם יש עלות כספית גדולה יותר. שיהיה בהצלחה מיכל.

למעלה