העדויות בוועדת הקונגרס בנושא ה Impeachment לטראמפ

danakama10

New member
מעניין ונכון

דוגמה נוספת היא עם מהגר בלתי חוקי (illegal alien) שקיבל את השם החדש undocumented immigrant ומתופעה שלילית שצריך להלחם בה בתוקף הם הפכו לקדושים מעונים עם זכויות מכאן ועד להודעה חדשה.

vinney

Well-known member
בואי נתחיל מ"עובדות אלטרנטיביות"

"הם הפכו לקדושים מעונים עם זכויות מכאן ועד להודעה חדשה" - שוב, הרצוי שלך נגד המצוי בתא המעצר....
&nbsp
אני יודע שאת שונאת את עצמך וחושבת שאת בזויה ופויה, וזה בסדר - תומכי טראמפ מסכימים איתך. אבל המציאות היא טיפה יותר מורכבת.
&nbsp
יש שני סוגי "לא חוקיים" - אלה שנשארו אחרי שאישור השהייה שלהם פג (והם documented) ואלה שאין שום רישום לכניסתם בארה"ב (והם undocumented). לא אלה ולא אלה לא עברו על החוק (במובן הפלילי של המילה), אלא אם נתפסו קופצים מעל לגדר. חובת ההוכחה, להזכירך, היא על המאשים.
&nbsp
מכיוון שאת צורחת פה בפורום כמו חזיר במשחטה כמה שעושים לאליל טראמפ עוול בכך שמאשימים אותו בדברים שהוא הודה בהם בפה מלא - למה שלא תאיטי טיפה את קצב ההאשמות שלך כלפי כל אחד אחר?

JimmyGee

New member
המותג Trump נהפך ליותר ויותר toxic

כבר פעם שניה בשבועות האחרונים שהדמוקרטים מצליחים לנצח במדינות שהן deep red States. קודם Kentucky ועכשיו Louisiana.
הקמפיינים של הנבלה Trump לא עזרו. אלה 2 מדינות שבהן לדמוקרטים לא היה אמור להיות שום סיכוי לנצח.

metm98

New member
>> "צורחת פה בפורום כמו חזיר במשחטה"

שמע וויני, כנראה שהדיעות הפוליטיות שלי קרובות יותר לשלך מאשר לשל דנה, אבל זה לא מונע את הקבס שאני מרגיש לקריאת הצורה בה אתה מגיב לה. זה כבר מזמן עבר את גבול הטעם הטוב.

וגם מהבחינה הפרקטית - לא די בכך שהסגנון שלך הופך את הפורום הזה למקום מאוד לא נעים הוא עושה שירות דב לדיעות שלך. כשאתה מתקיף בלי סיבה אתה מצטייר כצד הלא שפוי.

אז חלאס. אם לא תפסיק אני .... אצביע טראמפ (אמנם אני מתעב את האיש הזה, אבל לפחות הוא לא הורס לנו את הפורום).

vinney

Well-known member
תצביע למי שאתה רוצה, מה אתה רוצה ממני?

ציינתי עובדות. אני מבין שלא נוח לך עם העובדות האלה, אבל כמו שאני אומר לדנה - אגיד גם לך: התעלמות מהעובדות לא משנה את העובדות.
&nbsp
אם אני היחיד שבחרת להעיר לו - זה מעיד בעיקר עלייך, לא עליי. כשהערות מהסוג הזה יופנו לדנה לכל הפחות באותה התדירות בה הן מופנות אליי אני אשקול אם להתייחס אליהן ברצינות, בינתיים אני בוחר להתעלם ממך.

xbuffalomen

New member
למעט ההצבעה לטראמפ

vinney

Well-known member
גם אתה חושב שאני ״מתקיף בלי סיבה״???

מישהו אחר כתב בשמך את ההודעה הזאת?

בחייכם, העליהום שלכם עליי פשוט עצוב.

xbuffalomen

New member
אני לא חושב שאתה מתקיף ללא סיבה

אני חושב שאתה מגיב לא יעיל והמחיר לפורום כבד מידי - לו בגלל שכל תגובה שתגיב תשיג ... כלום. לא תהפוך אותה אנושית יותר , לא תהפוך אותה דבקה בעובדות , לא תגרום לה לחשוב (להבדיל מלדקלם) , לא תגרום לה שלא לשפוך ארס מוסווה ( פעם הוא היה הרבה יותר גלוי) וכו' ... חלקינו , כולל אני , כבר היינו בסרט הזה עוד בימי הקומונה העליזים - השגנו כלום חוץ מרעל ותחושה לא נעימה. ולכן אני חושב - גם אם לא תמיד מצליח - שצריך (?) פשוט לחשוף את ערוות בורותה / רישעותה בעובדות יבשות ולא בקללות ... או , לחילופין , בהורדת מים ... אגב , נדמה לי (ממש לא בטוח) שכבר כתבתי משהו דומה בעבר ואפילו "זכיתי" לפרח. אין שום כוונה לעליהום עליך יש כוונה לשמר פורום שנעים להיות בו - עם הקומונה ניכשלנו (כמות הקללות והנאצות שעפו שם הייתה מדהימה בהקשר השלילי של המילה )אז אנחנו לומדים
ובסוף סיפור

פעם הכלב רצה להפוך לזאב , ניגש לאחד הזאבים ושאל אותו איך הופכים לזאב - ענה לו אנחנו הזאבים מריחים זה את זה אף אל אף. הכלב אימץ את הרעיון והפך "לכאילו זאב" ... ברבות הימים פגש הכלב זאב זקן , ניגש להריח אותו באף וזכה לתגובה - אותך אני מכיר ואתה יכול להריח לי בתחת ... אני מנסה -כאמור לא תמיד מצליח- לאמץ את מוסר ההשכל...

vinney

Well-known member
כתבתי את זה בעבר ואכתוב את זה שוב

לא תהיה הודעה של דנה שלא אגיב לה. ולו בגלל שהיא לא מסוגלת להתמודד עם התגובות שלי.

vinney

Well-known member
וודאי שהיא מושכלת

הנסיון מראה שככל שאף אחד אחר חוץ ממני לא מגיב לדנה - היא יורדת מהשרשור. וזאת המטרה. היא לא מסוגלת לקיים דיון, לא מסוגלת להתמודד עם העובדות ולא מסוגלת לענות לעניין. אבל היחיד שזה לא מרתיע אותו פה בפורום זה אני - אז אני אגיב לה. אתם - אל תגיבו. ככה דנה תכתוב פחות, אני אגיב לה פחות, היא תכתוב עוד פחות, אני אגיב לה עוד פחות, ובא לציון גואל.
&nbsp
זה עבד, היא לא הייתה בפורום מספר שבועות והיה נהדר. היא חזרה והתחלתם עם הenabling שלכם - אז היא מרגישה רוח גבית להתנהגות שלה. נכון - זה עושה לא נעים בפורום. אבל אני לא זה שאשם בזה. אני מנסה לתקן את המצב שהזנחתם עוד מימי הקומונה ואם לא תפריעו לי - אצליח. או שהיא פשוט תפסיק לכתוב פה על נושאים פוליטיים, או שדרך פלא תלמד להתנהג.

metm98

New member
אני אוהב להחשף לדיעות שונות משלי. למה אתה הורס לי?

פורום אינטרנט של ישראלים בחו"ל לא צריך להיות מוגבל לדיעה פוליטית אחת ויחידה. והחרם הזה שאתה מנסה לארגן הוא ממש לא במקום.
&nbsp
ובנוגע לשאלה הקודמת שלך (למה אני לא מעיר גם לדנה כשהיא מעכירה כאן את האווירה) - בוא ניקח את המקרה האחרון
דנה כתבה (ציטוט מלא):
"דוגמה נוספת היא עם מהגר בלתי חוקי (illegal alien) שקיבל את השם החדש undocumented immigrant ומתופעה שלילית שצריך להלחם בה בתוקף הם הפכו לקדושים מעונים עם זכויות מכאן ועד להודעה חדשה. ".
אתה כתבת:
"... אני יודע שאת שונאת את עצמך וחושבת שאת בזויה ופויה ... מכיוון שאת צורחת פה בפורום כמו חזיר במשחטה..."
&nbsp
אז אנא גלה לי - בהשוואת הניסוחים, מי מכם התוקפן? מי מכם לא מסוגל לשמור על אווירת דיון טובה ועניינית?
&nbsp
&nbsp
_______
&nbsp
ובהקשר לנושא המקורי, אני ממליץ להציץ בנקודת המבט של מהגרים לא חוקיים בישראל דרך הקטע המצויין הזה: https://www.youtube.com/watch?v=d6EXh-Hs3ts
&nbsp
&nbsp
&nbsp

vinney

Well-known member
אני לא הורס לך.

אתה הערת לי על האווירה בפורום, הסברתי לך שאני לא המקור לאווירה שמפריעה לך והסברתי לך מה אני עושה כדי לתקן את המצב. אתה חוזר אליי בטענות של למה אני מנסה לתקן את המצב שהערת לי עליו? נו באמת.
&nbsp
אם כל מה שראית זה את שתי ההודעות האחרונות אז אין לי אלא להצר על צביעותך. אני לא הולך לפרט לך את כל ההיסטוריה של הפורום ובהחלט לא הולך להתנצל על הבוז שאני מפגין כלפי דנה - היא הרוויחה אותו ביושר.

vinney

Well-known member
אגב, מעניין אותי למה אתה כל כך נעלב מהמטאפורה

זה כי זה חזיר וזה לא כשר?
&nbsp
או שמה אתה חשוב שהצווחנות והאלימות המילולית של דנה והבוז הגלוי שהיא מפגינה כלפי מהגרים לא נוצרים לא לבנים שהיא עצמה נמנית על אוכלוסייתם זה משהו שהוא בסדר גמור ולא ראוי לביקורת?
&nbsp
שואל בשביל חבר.

metm98

New member

גדלתי לא רחוק מקיבוץ להב ויצא לי לשמוע את החזירים הנשחטים ממקור ראשון. לא צריך להיות שומר כשר, או אפילו צמחוני, כדי להזדעזע מזה.

ובמה שקשור לצווחנות (עוד מטפורה שמגעילה אותי, עוד מויכוחים פוליטים באייל הקורא), אני מבין שהאסטרטגיה המבריקה שלך להצלת השיח בפורום היא להטביע את הצווחות של דנה בצווחות חזקות הרבה יותר. אז שיהיה בהצלחה. יאללה ביי.

vinney

Well-known member
אתה יכול לגדף אותי כמה שאתה רוצה אם זה עושה לך טוב.

אם קודם הפריע לך שהערתי על הצווחנות של דנה - למה לא מפריע לך להעיר על הצווחנות שלי?
&nbsp
כמו שאמרתי - צביעות, תו לא, ומצביעות אני בוחר להתעלם.

danakama10

New member
צחוק צחוק

אבל זה מה שקורה במציאות.
ההשמצות הפרועות על טראמפ ועל התומכים בו משיגים בדר״כ את ההיפך.

vinney

Well-known member
"השמצות״ מניח אמירת דברים שאינם נכונים ביודעין במטרה להכפיש.

כמו למשל בהודעות שלך.
&nbsp
לא שמעתי השמצות על טראמפ בינתיים. כל מה שנאמר עליו הוכח להיות נכון, או לכל הפחות לא הופרך. כן, כולל קלטת הפיפי.

למעלה