העדויות בוועדת הקונגרס בנושא ה Impeachment לטראמפ

JimmyGee

New member
אשמח ליראות "אשמצה" אחת על Trump שהיא לא נכונה

ותכלס הבעיה שלי היא לא עם Trump. סתם עוד נבלה, פחדן, בוגד, שקרן פאתולוגי.......
הבעיה שלי היא עם התומכים העיוורים שלו (the 30% deplorables) שבילעדיהם זבל כמוהו לא היה מגיע לאן שהגיע.

Boston Guy

New member
חלון אוברטון אכן שריר, אבל שים לב מאיפה הבאת את המאמר

EPOCH TIMES הפך, ב 4 השנים האחרונות, לאחד המקורות הראשיים לתאוריות קונספירצייה, FAKE NEWS ודיסאינפורמצייה. סוג המידע שמזין את "הוגי הדיעות" של פוקס ניוז - ודרכם את הנשיא הנוכחי של ארצות הברית וקהל תומכיו.

כתבתי כאן לא מזמן על קונגלומרט התקשורת הזה ועל האנשים שלכאורה עומדים מאחוריו - אני לא מתיימר להבין מי באמת עומד מאחורי האנשים הללו (שנתפסים אצלי כ"אנשי קש") ומה המניעים האמיתיים שמכתיבים את האג'נדה של הפעילות הזו, אבל מכיוון שזה הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז אני חושד שיש שיניים בתוך המקור שלו...

Fellowship

New member
אני בדיוק צופה בסדרה The Loudest Voice על Fox News, מרתק

אתה יכול לשלוח לינק להודעה שבה כתבת את מה שציינת, על Fox News?

Boston Guy

New member
לא על פוקס ניוז. על ה EPOCH TIMES.

ולא מצליח לקשר, אז פשוט אעתיק:

------------------------------------------------------
מי ומה עומד מאחורי ערוץ היו-טיוב EDGE OF WONDER

מי שעומד מאחורי הערוץ הזה זה ה EPOCH TIMES - אימפריית תקשורת שנוסדה על ידי "איש אקדמייה" סיני שמשתמש בשם המערבי "ג'ון טאנג".
הסיפור לגבי "איך הוא ברח מסין אחרי הטבח בכיכר טיאננמן בבייג'ין בשנת 1989" השתנה כמה פעמים במהלך השנים - פעם העיתון כתב שהוא התקבל לתכנית דוקטורט באוניברסיטת ג'ורגייה טק, אחרי כמה שני פתאום זה הפך ל"פוסט דוקטורט"... מסתבר שזה מן דוקטור מוזר שכזה, שלא פירסם אף פעם פירסום מדעי או עבודת דוקטורט.

התשלובת התקשורתית הזו נוסדה בשנת 2000 ומומנה על ידי קבוצה של אנשי עסקים סיניים שלפי הדיווחים מקורבת לכת הדתית הסינית Falun Gong, שידועה כנרדפת על ידי השילטון בסין.
הם מפרסמים עיתונים (בהתחלה בשפה הסינית ואחר כך בתרגומים להרבה שפות אחרות), וב 15 השנים הראשונות לקיומם היה מדובר בתשלובת תקשורתית די קטנה ודי ענייה. הקו היחד שניתן לומר שהיה קונסיסטנטי במסרים של העיתון הזה היה "אנטי קומוניזם בסין" ודיווח על הסבל של אנשי ה Falun Gong בסין.
הם כמעט ולא הביעו דיעה בעניינים הפוליטיים הפנימיים של ארצות הברית.

לפני הבחירות של 2016 בארצות הברית, כל זה השתנה.
התשלובת התקשורתית הזו פתאום קיבלה קידום היסטרי על ידי רשת הבוטים להפצת פייק-ניוז שצמחה מסביב לטראמפ, ובמקביל - התחילה לתמוך במועמדותו של דונאלד טראמפ.
אם בוחנים את זה ב"מבחן התוצאה" - הרשת הזו ייצרה את ערוץ היו-טיוב EDGE OF WONDER מתישהוא אחרי הבחירות של 2016 כאמצעי לעשות מוניטיזצייה של הפירסום שלהם - והם בעצם התכוונו לייצר איזו מין גירסא אלטרנטיבית של THE ONION. "תנו להמונים תוכן שיהיה WEIRD, BIZZARE ועל הגבול בין קומדייה וחדשות - ותעשו כסף מהפירסומות שהקהל יחשף אליהן במסגרת הערוץ". בין הכותרים שתמצא בערוץ הוידאו הזה יש שלל תאוריות קונספירצייה הזויות יותר והזויות פחות - סרטים שמציגים הוכחות להמצאות חייזרים בינינו (שלא לדבר על בממשלה...), שלל תאוריות על הקבאל העולמי - ויש גם מנה גדושה של אנטישמיות וחומר שיטנה כנגד יהודים, עם ציטוטים נרחבים מתאוריות קונספירצייה ותיקות כמו "הפרוטוקולים של זקני ציון". ולא נפקד מקומן של תאוריות ה"אנטי חיסונים", כמובן. לדעתי - כוונת היוצרים, לפחות בחצי מהתוכן שיש שם, היתה לייצר בדיחה. הכוונה האמיתית היא ליצור טראפיק ולמשוך EYEBALLS - שיביאו להכנסה מפירסומות.

ולאן הולך הכסף שהערוץ מייצר? לפי חשיפה שנעשתה בסוף אוגוסט השנה,
"The [...Epoch Times] has spent more than $1.5 million on about 11,000 pro-Trump advertisements in the last six months, according to data from Facebook’s advertising archive — more than any organization outside of the Trump campaign itself.

מה האינטרס של ערוץ תקשורת עני שבקושי חי וקורא לעצמו "חסר קונוטצייה פוליטית" להשקיע סכומים כאלו בפירסומות פוליטיות?
כל אחד יכול לשער השערות משל עצמו מהעובדות שנכתבו בהודעה זו עד עכשיו.
לי יש תאורית קונספירצייה משלי, שמאוד מרחיקת לכת בנושא. אשמור לעצמי בשלב זה.

אני לא יודע אם המשתמש\ת AwakeningGal שפתחה חשבון בתפוז רק החודש וצצה כאן פתאום היא "פעיל שמקבל משכורת" באירגון מטעם ערוץ התקשורת הזה או שהיא "גרופי" שבאמת חושב שהתוכן ההיתולי והקונספירטיבי שיצר בית החרושת הזה הוא מידע אמיתי.
לפני 4-5 שנים הייתי משוכנע שרק אופצייה א' יכולה להתקיים - אבל בשנים האחרונות פגשתי לא מעט אנשים שמאמינים באמת ב STRANGE BULL$%T שיורד מפס הייצור הקריאטיבי של בתי החרושת ל FAKE FACTS ו FAKE NEWS.

בינתיים - אני ממשיך להתפעל מרמת הדיוק של החזון שמתועד בספרם של אריק שמידט וג'ארד כהן משנת 2013 - The New Digital Age. כשקראתי אותו לפני 5 שנים הוא נתפס אצלי כמופרח ובדיוני - באותה רמה כמו ש"הלם העתיד", ספרו של אלווין טופלר, נראה לי בתחילת שנות ה 70 כשנחשפתי אליו לראשונה.
בדיעבד - הם חזו את העתיד בצורה די מדוייקת.
השם "טראמפ" לא מוזכר אפילו פעם אחת בספר שלהם - ב 2013 הוא לא היה אפילו על הראדר. אבל הם מתארים בדיוק מפחיד איך אנשים כאלו יבחרו לשילטון ואת קמפייני הדיסאינפורמצייה שיביאו לזה.

meir12121

New member
המטרה היא לחשוף עוד טפח מהפרצוף האמיתי של טראמפ

דרך עדויות של אנשי ממשל וגם כאלה מהמעגל היותר קרוב של טראמפ שאני מאמין שיגיעו להעיד, הציבור יקבל הצצה למה שקורה בחדרי החדרים. כמה שתהיה יותר חשיפה לדרך העבודה (או יותר נכון לאין עבודה) של טראמפ כך יותר אנשים יבינו למה לא צריך להצביע עבורו. הדיונים והעדויות האלה זה פשוט עוד חלק בפאזל שנועד להראות מי זה טראמפ. כן, מפתיע, אבל יש עוד הרבה אמריקאים שלא קלטו, והם לאו דווקא נעולים על צד זה או אחר, והם אלה שיעשו את ההבדל בבחירות.

JimmyGee

New member
מסכים בהחלט

אך אחד לא יודע אם ה impeachment יעזור או יזיק ל Trump.
לדעתי הוא יזיק.
אני מאמין שה impeachment יזיז יותר מיתלבטים לכיוון הדמוקרטים, ויכניס יותר excitement לבסיס של הדמוקרטים.
הbase של Trump יתעצבן אבל זה לא ישנה כלום בבחירות.

danakama10

New member
פשוט בדיחה עצובה

לא הצליח לדמוקרטים עם דו"ח מולר, הם לא מצליחים להביא מועמד סביר להתמודדות מול טראמפ ב 2020 (רובם סוציאליסטים ראדיקלים טיפשים, פלוס ביידן אחד מושחת וסניל שדווקא הוא המועמד הכי נורמאלי), כך שהתקווה היחידה שלהם שהמועמד שלהם יתמודד מול נשיא שהוא impeached. לכן הם עובדים על הפקת תוכנית טלויזיה ששמה impeachment של טראמפ, והמדיה תופחת להם על הכתף ומשתפת איתם פעולה בהתמוגגות מהכלום עם כלום שקורה שם. על עד אחת המדיה מודיעה שיש לו שיער שיבה סמכותי, זו הרמה ששולטת שם.
אני לא שותפת להתלהבות שלך מהשגרירה המפוטרת. מה היא יכלה לתרום שהרי היא פוטרה לפני שכל הפרשה לכאורה אפילו קרתה? בינתיים כל החגיגה היא סביב אנשים שמודיעים שהם שמעו אנשים ששמעו אנשים אחרים ששמעו את טראמפ.
כאמור, בדיחה עצובה שמראה את הנואשות של הדמוקרטים.

vinney

Well-known member
כרגיל אצל דנה, הרצוי הוא המצוי

דו"ח מולר הראה לכל הפחות התנהגות פלילית של טראמפ בנסיונות הטיוח ולא הצליח להפריך שום טענה שהופנתה נגד טראמפ לגבי התיאום עם הרוסים. כל כתב אישום שיצא מהדו"ח (ויצאו כמה וכמה, להזכירך) הסתיים בהרשעה, והמורשעים הם לא דגי רקק אלא היועצים הכי בכירים של טראמפ.
&nbsp
יש מספר מועמדים טובים מאוד לדמוקרטים להתמודדות ב2020. אין שום שחר בטענות השחיתות נגד ביידן (ע"ע הליך ההדחה נגד טראמפ), הוא גם לא סנילי (בטח שלא יותר סנילי מטראמפ). לקרוא לאנשים "רדיקלים טיפשים" כדי להתעלם מקיומים מתאים לך, כמובן, אבל זה לא משנה את העובדות בשטח.
&nbsp
"תוכנית הטלויזיה" הייתה דרישה של טראמפ עצמו, מההתחלה הוא בוכה על "חסיון" של ההליך. עכשיו שהלכו לקראתו את באה ואומרת "תוכנית טלויזיה". אז מה את רוצה?
&nbsp
מוזר שיש לך תלונות על המדיה, טראמפ לא היה נמצא במקום בו הוא נמצא אלמלא המדיה. אם כבר, בלי מדיה אין טראמפ.
&nbsp
כמו שאמרתי כבר בהודעה הראשונה, אלה שתומכים בטראמפ יתמכו בו גם כשהוא יורה בהם בשדרה החמישית. התגובה שלך צפויה וממחישה את עומק עצימת העניינים של הימין הקיצוני האמריקאי מההתנהגות הפלילית של טראמפ כל עוד הוא מספק להם את התמורה.

xbuffalomen

New member
כל פעם מחדש אני מופתע שאתה (ואחרים) טורח/ים

להגיב למלל התלוש מכל הקשר עובדתי. מודה , לקח לי זמן כי בזמנו הגבתי , אני קורא - שהרי גם תרנגולת עיוורת לעיתים גרגיר מנקרת - ואז פשוט מוריד את המים ...
ולשם המחשה , ככה בקטנה , בתגובה להודעה מחוייכת שלי "אני סתם רד-נק שאוהב חיות" נירשם :
"טוב לדעת שאתה מזדהה כתומך טראמפ" - ניכתב על ידי , מספר לא מועט של פעמים שאני מתעב (אם כי אני לא שולל אוטומטית כל פעולה שלו) את טראמפ ...
"אחד שמסתובב עם נשק פק"ל" - אין לי נשק ...
"גזען" - קשה להוכיח אבל אני ממש לא...
"בור ועם הארץ" - נו שויין אם רמת ההשכלה שלי (מאסטר + ) נחשבת לבור ועם הארץ אני מניח שדנהקמה היא פרופסור ...
&nbsp
טוב לדעת שאתה מזדהה כתומך טראמפ, אחד שמסתובב עם נשק פק"ל,danakama1002/10/2019 | 02:5742
גזען ובור ועם הארץ.

danakama10

New member
אתה כתבת בחיוך שאתה רדנק

ואני בצחקוק כתבתי מה המשמעות של להיות רדנק. עיצה - בפעם הבאה אל תייחס לך תארים שאתה לא באמת מאמין שקשורים אלייך.
כנראה זה פגע בך אנושות אם אתה מתפאר פה שיש לך MA ומנסה להוכיח שאתה לא באמת רדנק, למעלה מחודש אחרי ההודעה שלי.
לא רוצה להגיב, אל תגיב, אבל התחבולות שלך להגיב תוך כדי שאינך מגיב אלי ישירות הן משעשעות.
והנה, אני מורידה את המים אחריך.

vinney

Well-known member

"אבל התחבולות שלך להגיב תוך כדי שאינך מגיב אלי ישירות הן משעשעות."
&nbsp
דנה, את כותבת לעצמך?

meir12121

New member
הבדיחה היא על חשבון טראמפ

מסכים איתך שכרגע אין לדמוקרטים מועמד בולט (מבחינת פופולריות בציבור). אישית אני חושב שכל אחד מהמועמדים הדמוקרטיים יותר מתאים להיות נשיא מאשר טראמפ (אני לא דמוקרט, אני עצמאי שדוגל בכמה ערכים שמוגדרים רפובליקנים ובכמה שמוגדרים דמוקרטים).

לגבי זה שהעדויות שהיו בשבוע שעבר הן ממקור שני ושלישי, זה נכון, אבל הן הולכות ומתקרבות לטראמפ. השבוע כבר יעיד מישהו שהיה אישית עד לשיחת טלפון שנערכה עם טראמפ ועד נוסף מאנשי טראמפ הקרובים ששוחח בעצמו עם טראמפ בנושא אוקראינה, נראה אם יסכים להגיד מה היה, ישמור על זכות השתיקה, או ישקר.

השאלה היא אם לטראמפ אין מה להסתיר אז למה הוא אוסר על המקורבים לו לבוא ולהעיד.

danakama10

New member
ואיך תדע אם הוא משקר?

אם יגיד דבר שלא מתאים לך?
גם אם אתה חושב שכל מועמד דמוקרטי יותר מתאים מטראמפ, הדמוקרטים מבינים שהרבה מאוד אנשים לא מרגישים כך והם בלחץ גדול.

vinney

Well-known member
איך ידענו שרוג׳ר סטון שיקר? איך יודעים שטראמפ משקר?

meir12121

New member
כמו בווטרגייט, בסוף כל הפרטים ייחשפו

אני מאמין שעוד ועוד עדים יגיעו להעיד. ג'וליאני למשל, שכרגע מתנהלת נגדו חקירה פלילית לגבי המעורבות שלו באוקראינה, אמר שאם טראמפ "יזרוק אותו מתחת לאוטובוס" אז יש לו "ביטוח", מעניין מה זה הביטוח הזה. אני לא אתפלא אם גם בולטון יגיע להעיד באיזה שהוא שלב, ועוד אחרים מהמעגל הקרוב של טראמפ. נראה שהטבעת סביב טראמפ הולכת ומתהדקת.

הדמוקרטים בלחץ? אולי. אבל גם הרפובליקנים. דיוני האימפיצ'מנט האלה דחפו את הרפובליקנים לפינה. חלון ראווה ענק ל incompetence של טראמפ.

JimmyGee

New member
דנה, לא הגיע הזמן להיראות עוד ערוצים חוץ מ fox news?

אנשים ששמעו אנשים זה שקר שמגיע ישירות מ Fox News כבר שבוע שעבר העיד עד ששמע את Trump בכבודו ובעצמו בטלפון. שבוע הבא מגיעים עדים שאף יותר קרובים.
זה מדהים איך Trump לא נותן לאף אחד מהאנשים הקרובים אליו להעיד ואז בימין הקיצוני כמוך מיתלוננים למה העדים לא מספיק קרובים לTrump.
טבעת החנק מיתעדקת סביב הצוואר של החלאה.

JimmyGee

New member
BTW אם לימין יש בעיה עם ריחוק העדים מTrump

Trump בעצמו מוזמן להגיע ולהעיד מתי שרק ירצה. וכנ"ל כול הקרובים אליו כמו mulveney and pomoeo

JimmyGee

New member
Trump מיתנהג כמו ראש מישפחת פשע

הוא "מעלים" ומפחיד (intimadation) עדים. ואז באים תומכיו כמו דנה (who only consume Fox News) וטוענים כמו שטענו ה Capos של Al Capone שאין עדים - הכול שמועות. וואלה יופי!
למזלינו יש עדיין אנשים עם integrity וחוט שידרה שלא מפחדים לבוא ולהעיד נגד "הבוס".

AwakeningGal

New member
לא הבנתי....

מנסים להדיח נשיא בגלל הפשעים של הבן של קריפי ביידן מלטף ילדים (בעיקר) ונשים? צפיתי קצת בעדות של השגרירה לי זה נשמע כמו אוי יו יו......והצופים בצ'ט קרעו אותי מצחוק. באמת בדיחה עצובה! כשנשיא ברוב חוצפתו סוגר למושחתי השמאל וגם ימין (יש חולי נפש בכל מפלגה) את אספקת הילדים לשם פדופיליה ופולחן, את אספקת הסמים ומונע מלחמות אז אין ברירה אלא להדיח אותו

למעלה