העובדות הנוגעות למעבר הפורום

טל קר

New member
מה שמענו, רוצים שאני אתחיל לעבוד

במקום חדש כבר מחר, אם אצליח לדחות את רוע הגזרה עד ליום ראשון, ארים לך טלפון ואציע לך את עצמי ליום חמישי.

טל קר

New member
יש לי כמה הסתיגויות, אבל אני מרגישה

קצת מגוחכת לרשום אותם כאן, כי סך הכל כל הדיון הזה הוא בין כמות קטנה של אנשים ,שגם מכירים אחד את השני פנים אל פנים, אז אני מעדיפה לסייג לך אותם בטלפון. אני אפילו אשמח לסייג לך אותם פנים אל פנים, מצטערת שלא חזרתי אליך קודם, ושעדין אין לי תשובה כרגע, פשוט עדין יש כמה גורמים שטרם חזרו אלי כדי שאני אדע איך הולך להשתבץ השבוע.

עובדות מטרידות

הבעיה איננה כשמנהלים באתר אחר? רק כשמנהלים פורומים באתרים נפרדים? כלומר, לא היתה כל בעיה עם אבא גאה וערבהאיןקץ? ואיתי? איך קרה שנחסמתי בלי שנאמרה לי על כך אף מילה (עד רגע זה)? אני מנהלת איזשהו פורום? משהו שלא שמעתי עליו? והרי העובדות (מה לעשות): על ניהול פורומים קיבלתי מידע מטל קר ואורין קיי - מילה לא נאמרה על איסור לפעול בפורטלים אחרים. במעבר לניהול עם חנה, נפגשתי עם נטע. נטע מנהלת הקהילות, יו נו. הנטע הזו. אף מילה לא נאמרה על איסור לפעול בפורטלים אחרים. אין לי כל תפקיד רשמי, נכון לכרגע, ב BSH. אההממממ.

ארולי נחסמת מכיוון שידעת על כל

העניין ולא אמרת מילה? כלומר היית שותפה? באמת רוני, לכי לשתות מים. אולי בינתיים תוכלי לחשוב. את מיתממת? כמו אז, שהלכת ל"חופש" והתברר שבינתיים גם ביקשת את הסטטיסטיקה שלנו וגם החלטת לעבור לחנה? כולנו קטנים ולא מבינים - תסבירו לנו. אמאל´ה, מה רוצים ממני?

קנאה?

אולי כדאי שתקראי את הודעתה של חנה בפורום החדש: הכוונה שם ליצור קהילה הומוגנית לחלוטין: במפורש לא ינתן יצוג לימין - רק לשמאל. המגמה: סילוק כל מי שלא מוכן להתיישר לפי הקו הדיקטטורי של מנהלי הפורטל. חשבתי שיש לך גם כמה עקרונות - טעיתי. מאוכזב גם ממך.

שמנתולה

New member
אלאדין,

הקנאה היא שגורמת לאנשים שעד היום לא כתבו מילה פה בפורום לדחוף את אפם לשרשור שהוא אוף טופיק לגמרי ועוד בירידה לפסים אישיים. רק תנסה להסביר לי למה לאורין קיי, הפמיניסטית הבלתי נלאית, (ולא, זאת לא קללה!) כל כך חשוב להתחשבן עם חנה ורוני ספיר דוקא כאן?! הן ניהלו את הפורום הזה?! לא!!! אז למה??? סתם, קינאה! בקשר להודעתה של חנה, לא צרפת קישור ולכן אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל מקרה, בפעם האחרונה שבדקתי, חנה לא ניהלה את פורום הורות הומולסבית ולכן לא ממש אכפת לי מה היא מתכוונת ליצור שם. עצם העובדה שאני מתכוונת להיות נוכחת בפורום החדש באופן פעיל (בדיוק כמו פה) סותר את הנחתך לפיה לא ינתן יצוג וכו´. חבל שהתאכזבת, לא ברור לי למה בכלל ציפית למשהו ממני ובכל מקרה, לא זכור לי שאני חייבת לך משהו. חשבתי שאתה בוגר יותר אלאדין, טעיתי אבל לא התאכזבתי. קורה, טועים.

המעבר להשמצות אישיות מתאים לך

חנה הצהירה שעזבה את תפוז כי יש שם פורום של "מולדת" (אוי ואבוי), ו"תקלה" כזו לא תקרה ב- BSH. מאחל לך הנאה מרובה בכל אשר תפני. ולא - את לא חייבת לי כלום, בכלל אנשים בזמן האחרון לא חייבים שום דבר לאף אחד. טעית לגבי? יופי - טעית לגבי בן אדם אחד. אני טעיתי לגבי הרבה יותר אנשים. טוב שלמדתי משהו בימים האחרונים.

שמנתולה

New member
תנסה שוב להסביר לי למה

צריך לעניין אותי אם יהיה או לא יהיה פורום מולדת ב-bsh? אותי מעניין הורות הומולסבית, לא לשנות את העולם. (גם הורות הומולסבית היא שינוי העולם בעצם...), אבל עדיין, למה זה נוגע אלי הסיבות והרצונות של חנה?! אני עוזבת את הפורום פה ונודדת לשם בעקבות המנהלים, אבא גאה וערבהאיןקץ, שהשקפת עולמם ובטחונם העצמי עוזרים רבות לגיבוש דעותי בנוגע להורות הממשמשת ובאה. אני לומדת מנסיונם והנסיון של שאר באי הפורום, כולל אותך וכולל את חנה, אבל האנשים שבאמת חשובים לי בנקודה זאת בחיי הם אלה המגדלים ילדים בזוגיות חד מינית. (לא אתה ולא חנה, ככל הידוע לי). אז תזכיר לי שוב, למה צריך לעניין אותי מה חנה או אתה חושבים?! (וממש לא בקטע אישי, בטוחה שאתם אחלה אנשים)

אני לא אחלה איש

מה אני אגיד לך? כשאיחלתי לך בהצלחה, התכוונתי בעיקר לנושא ההורות שלך. באמת שיהיה בהצלחה (היי, אפילו אני נהנה עכשיו מהורות. באמת אחלה). מבין את הרצון שלך ללכת ולהתעצם מנסיונם ואישיותם (החיובית) של אמא ואבא. אני מניח שבמקרה כזה אופיה של האכסניה פחות מטריד אותך. הבהרת לי את הנקודה הזו, ואני לוקח את דברי על העקרונות בחזרה. אצלי המצב שונה. עם כל ההערכה שיש לי לפורשים, אופי האכסניה ואופי העזיבה מונע ממני לקחת חלק בשמחתם. לדעתי הם טעו, ובגדול. במקום לקדם את המטרה שלהם - הם מכשילים אותה. למה צריך לעניין אותך מה אני או חנה חושבים? זה דווקא די קל. גם חנה וגם אני אנשים חושבים ואינטליגנטים (אם כי לא אחלה, לפחות לא אני). שמיעת דעות של אנשים כאלה יכולה לעורר מחשבה עצמית, ואולי גם שינוי דעות או מעשים - או להיפך: להיות דבק יותר בעמדה המקורית שלך. אני, לפחות, אוהב לשמוע דעה של אנשים חכמים - גם אם היא לא לרוחי, וגם אם היא נשמעת לעיתים כהטפה.

שמנתולה

New member
לשמוע דיעה רלוונטית? בכיף!

הבעיה היא עם הפחות רלוונטיות, (פורום מולדת, אופי העזיבה, דעתה של אורין קיי על חנה...) ועל כך התרעמתי בהודעה הראשונה. כל דעה הנוגעת להורות הומולסבית בהחלט מעניינת אותי, כל דעה אחרת לא.

באינטרס הנוכחי שלך זה אכן פחות

רלוונטי. אבל בהיבט כולל יותר - רלוונטי ועוד איך! תחשבי על כל הא/נשים במצב שלך שלא יגיעו לקבל את התמיכה של אבא ואמא בגלל שהם עברו לפורטל זניח וקיקיוני. לא חבל? רק כדי לספק אגו של כמה א/נשים? דעתם של אנשים על חנה? כי במושב ליצים לא תשב. פורום מולדת? כי אני נגד השמת הקהילה שלנו בגטו של הדעות השמאלניות - מוסרניות שמנסים לכפות עלינו. כל הפורטל הזה צועק: אתה הומו - אז אתה שמאלני. את פמניסטית - אז את שמאלנית. שוב - במקרה שלך זה באמת פחות רלוונטי. אני מניח שאם אני הייתי צריך ניתוח דחוף, לא הייתי בודק את דעותיו של הרופא. אבל לפטור זאת כ"לא רלוונטי"? טעות. ואם לא ניזהר אנחנו נשלם את המחיר בעתיד. וחבל.

שמנתולה

New member
עקב זכרוני הגוסס

אני לא יכולה לספר לך איך בדיוק הגעתי לפורום הזה, מה שאני כן זוכרת זה שהגעתי דרך לינק מאיפשהו, ישירות לפורום ורק אח"כ בדקתי איפה בכלל אני נמצאת. (תפוז?! פורומים?! מה זה???) בקיצור, כמו שאני הגעתי, כך יגיעו גם אחרים, לפה, לשם... מי שמחפש מוצא! כמו שאמרתי פה בעבר, זהותי המינית אינה מגדירה אותי, אין לי שום רצון וצורך לעמוד בציפיות של מי שזה לא יהיה ולהתאים את עצמי לתבנית. אני לסבית, ימנית (מאד!), אולי פמיניסטית, אבל אני גם הרבה מאד דברים אחרים, חלקם בהחלט סותרים, כולם יחד מהווים מכלול שהוא אני, לטוב ולרע. זה מה יש. בלא רלוונטי התכוונתי ללא רלוונטי לנושא הפורום, אני לא באה לפה לקרוא הודעות אישיות הנוגעות לדעתם של אנשים על המנהלים, על תפוז, על חברי הפורום, על העזיבה/עריקה וכו´. כל השרשור הזה מיותר, אינו נוגע להורות הומולסבית ותפוז יעשו טובה גדולה לפורום אם ימחקו אותו בהקדם. זה לא רלוונטי!

אשרי המאמין

מי שמחפש - מוצא! במחי יד ביטלת נושא של פירסום, חשיפה, ניראות. הוספת עוד המון מומחים למעגל האבטלה
דווקא בגלל שאת כל כך בטוחה בהגדרה העצמית שלך, יש דיסוננס מסויים בהמצאות בקרב חברה אשר מנסה לכפות את ההגדרות שלהם עליך - אבל כאמור, זה לא רלוונטי לגביך. כרגע. בקשר לאופטופיקיות - הפורום בלאו הכי מת, מחוק מרשימת הפורומים של תפוז. אנשים פורקים את אשר על ליבם, וטוב שכך.

בהצלחה!

לא יודע על מה, אבל למה לא? שיהיה בהצלחה! (ואם זה משהו שדורש רוגע - אולי תלכי לישון כדי שהגוף לא יהיה עייף ועצבני מחר?)

שמנתולה

New member
אתה לא יודע על מה?!

אפילו בת דודה שלי כבר בלשה פה וגילתה... מחר בוחרים מבחנה! (אבא?!)

למעלה