העולים לגמר תחרות יום הולדת 30 הם...

ההצעה של nOway1

לחזור כמה שנים אחורה ולעשות יומולדת בסגנון ילדותי- בבאולינג, בבית עם קוסם או סתם משחקים ופרסים מה-2 שקל... באלונים ..הפתעות של ילדים ... אין כמו שמחת אז ... אז...לכל מי שיש יומולדת בקרוב, לא משנה באיזו דרך אתם תבחרו- שיהיה לכם המון המון המון מזל טוב!!! ועד 120 לא לשכוח יש לי יום הולדת ב 9-7- ... יעני עוד 3 שבועות ..! ... יעני תבחרו בי כדי שאני אקבל פרס ..ליום ההולדת שלי ... סתם ..!

בן שרון

New member
../images/Emo45.gif

מזל טוב גם לי יש יום הולדת בדיוק באותו התאריך גם אני חוגג שלושים מקווה שתיזכי

ההצעה של איש הלילה

בתקווה שעד גיל 30 יהיה לי ילד או ילדה קטנים ובאותו יום אני אזכה לשמוע אותו/ה קורא לי אבא ואני אקח אותו או אותה ליום כיף ובסוף נעבור בקבר של האבא על מנת לסגור מעגל קטן... בעיקרון גיל 30 עבור זה כבר להיות בפאזה שונה,בפאזת האחריות אהבית... כן אזכה,או לא אזכה,תודה שנתתם לי סיבה לחשוב איך זה יהיה להיות אבא מתי שהוא,זאת המתנה האמיתית...

ההצעה של soso_sami

ביום הולדת 30 קניתי לי מתנה אריזת שישיה (בירה) נסעתי לבית הקברות ועשיתי פיקניק ליד הקבר של אבא. (דרך אגב חגגתי באותה דרך את השחרור המיוחל מצה"ל אחרי שירות ארוך) "באתי להיפרד" אמרתי לו. "החליטו שאתה כבר לא אבא שלי, ואולי בעצם הם החליטו שאני כבר לא הבן שלך או מה שלא יהיה. כך או כך הם החליטו שאנחנו כבר לא ביחד" הוספתי בטון מתנצל ואבא כהרגלו בשנים הרבות עד אז ומאז, שתק ולא ענה. רק איוושת הרוח בעלים מעלי הפרה את שתיקת המתים כאילו מנסה לנחם ולעודד אותי מאותת שכל סוף הוא התחלה של משהו אחר. הבנתי שסופו של אבא זו תחילתה של היתמות שלי אבל מה פירוש סופה של היתמות שלי? ואיזו התחלה היא מביאה איתה? שמתם לב שבית הקברות בעיקר בסתם יום חול בשעות הצוהריים הוא מקום מקסים שליו ומרגיע? היה ממש כיף. משם המשכתי לחוף הים עם עוד שני יתומים וחגגנו את תם יתמותנו ותחילתה של.... ?!?!?

bassaner

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif - WOW

יתומה מאב אבל ללא של צה"ל (צה"ל לקחו את אחותי ולא החזירו אבל זה סיפור אחר) - ממש ריגשת אותי - מבינה לגמרי את לבך ואת ההרגשה.

../images/Emo45.gif מה לעשות שיש כמה הצעות טובות

אגב, זה ידוע שבית ליד בית קברות הוא בהחלט רעיון טוב. בכל מקום בעולם (חוץ מישראל) חזית לבית קברות מקפיצה את ערך הדירה. שטח ירוק ומטופח. שכנים שאף פעם לא יעשו מסיבה סוערת בשתיים בלילה, ומצד שני גם לא יתלוננו על כך שאתה עושה מסיבה כזאת... מה רע?

../images/Emo41.gif העולים לגמר הוכרזו, עכשיו תורכם../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים להצביע להצעה אחת, הצבעה נעשית ע"י מתן תגובה (למשל עם ../images/Emo45.gif בכותרת) להצעה הנבחרת תזכורת לכללי התחרות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=684&msgid=100610496 תודה לכל המשתתפים, אני מקווה שגם מי שלא עלה לגמר נהנה מהחלק הראשון, אנחנו מאוד נהנינו לשמוע את ההצעות המדליקות נותן חשק לעשות עוד תחרויות, לא? בהצלחה לכל המשתתפים עכשיו הכל בידיים של הגולשים וליאור ../images/Emo124.gif מתי יש לך יום הולדת?

למעלה