העולים לגמר תחרות יום הולדת 30 הם...

LLLSSS

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif|

ההצעה של ronanit

חגיגת יומולדת בסימן 30 חגגנו ככה לחברה (יתומת צה"ל במקרה) ארגנו 30 מתנות סימליות כל מתנה לא עולה על סכום של 30 ש"ח.. (זאת בתנאי שזה מתחלק עם הרבה חברים או שזה משהו משקיע) והמתנות הן בסימן 30.. נר הסימן 30, 30 דקות של עיסוי רגליים, 30 ש"ח במטבעות של 10 אג'.. לשם הבדיחה.. ועוד דברים שכרגע פרחו מזכרוני..

ההצעה של הכוכב הרביעי

אני בעד שמה שלא עושים, צריך כמובן להזמין עוד מקום אחד: במסעדה, בצימר, בטיסה לחו"ל, במסיבה. המקום הזה אמור להיות של אבא, שכמובן אמור לחזור באותו יום, ולהגיד את המילים הנהדרות של מיכה שטרית: "התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט?"

ההצעה של ענבלונית

זווית ראיה מעט שונה יום הולדת 30, עוד מעט וכבר נוגעת בגיל בו היה אבא כאשר הלך ולא שב. מזווית הראיה של הילדה הקטנה אבא נדמה ענק אבל בהגיעי לגיל בו מהלך חייו נקטע, אני מבינה שרק החל לחיות...בנקודה זו אני מרגישה צורך בהתרגעות המלווה בהעמקה והתבוננות, למידה מהעבר והתחזקות לעבר העתיד. ביום ההולדת לפרוש למקום "נקי", צלול ופתוח. למשל מצפה בגליל או ערבות המדבר. במקום כזה יתאפשר להרחיק נדוד במחשבות, לקחת את נושא האובדן, לעטוף אותו היטב ביריעות רכות ו ל ג ד ר ו. לזהות את מקומו החשוב והמיוחד במהלך חיי ו ל ג ד ר ו. לצאת בגיל 30 לדרך חדשה מחוזקים מהעבר, חכמים יותר. החיים לצערינו זימנו לנו מקומות כואבים וקשים אך התגברנו, עובדה, אנחנו כאן. בגיל 30 אנו וודאי אנשים קצת אחרים, בעלי רגישויות מיוחדות, רגישים יותר לסביבה ואולי בעלי תודעה מעט יותר רחבה. כשנשוב מהמדבר הביתה ביום הולדתינו ה 30 נקרין משהו שונה...

אמיר,

נמשכתי לבלוג וקראתי בו. תודה על ההזדמנות לראות מנקודת מבט אחרת. שמחה על ההחלמה. ס'

למעלה