העולם שטחי.

Puskas

New member
נו נו נו

אז עכשיו כבר קבעת מה זה ריאלטי שבסדר לראות ומה זה ריאלטי מטומטם לחלוטין..
אז האח הגדול הופך אותך לטיפש ושטחי אבל היפה והחנון ודייט בחשיכה (תוכנית גרועה אני חייב לציין) זה בסדר..
ממש מזכיר לי את הדיבור של כל שונאי הפופ הים תיכוני שהחליטו שעמיר בניון וישי לוי זה בסדר אבל דודו אהרון זה זבל..
עושה איפה איפה בשביל לצאת טוב בעייני עצמך.. נורא מאכזב.

EdisonGirl

New member
תזכירי לי בפעם הבאה שאנחנו נפגשות

מה את לא הולכת לשמוע לידי

spaysi8

New member
אני יודעת, אני יודעת

את שונאת אותו.

ולמען הסדר הטוב- למרות שאני אכן אוהבת את עמיר בניון,
המטרה בהודעה הזאת הייתה בעיקר לעצבן את puskas :p

Puskas

New member
תמשיכי לנסות

אחרי הכל כשאין יותר משהו חכם להגיד אז עוברים למקומות אחרים..
אבל רגע.. איך זה שנפלת למקומות כאלו? את לא נעלה מעל כולנו ובעצם ברמת איכות אחרת?

spaysi8

New member
ציטוטי אורי קליפר

שלום,
הגעתם לפינת הציטוטים של אורי קליפר.

"וכן, גם אני חוטאת פה" (קרי- אני לא מושלמת)
"אני למשל בורה בהמון נושאים, אבל אני לפחות שואפת לדעת מעבר למה קרה בפרק האחרון של האח הגדול!" (אין בעיה לראות האח הגדול, פשוט תרצה לעשות עם עצמך משהו מעבר לחרטא הזאת)
"אן נעלם השכל? איפה האינטיליגנציה? איפה הרצון לדעת?" (יש באנשים את זה, הם פשוט לא ממשים וחבל)
"כי גם ככה אני בנאדם שקשה להתחבב עליו (ולאחרים קשה לחבב אותי גם מן הסתם)" (שוב, אני לא מושלמת, בכלל לא קרובה לשם)
"יש כ"כ מעט אופציות לאנשים שיאהבו דברים אחרים מעבר למסיבות, אלכוהול ובנים/בנות" (לא כמו שאמרת, אנשים שרואים ריאלטי כדי להרגע, אלא אנשים שזה, ובילויים, אלו הדברים היחידים שהם עושים!)

וכו'.

spaysi8

New member
אוקי,

א. מעולם לא טענתי שאני מושלמת, אני רחוקה מזה ואפילו כתבתי משהו על זה בפוסט.
ב. אני מכירה יותר מחצי מהפורום (הצד הכותב, מן הסתם מי שקורא סמוי אני לא מכירה) לכן הם לא אנונימיים
ג. רוב האנשים פה מסכימים איתי לכן בעצם את טוענת שרוב הפורום רדוד?

spaysi8

New member
כרגע?

ר"מ 2.
גרה בזכרון, לעיתים בת"א (יש לי שם מכינה לאדריכלות ועיצוב פעם בשבוע)
מחכה להשתחרר ואז למצוא עבודה ואולי (סביר להניח) זה יפיג חלק מהשעמום שלי.

AlabamaW0rley

New member
סליחה על הבורות ><

אבל מה זה ר"מ?

מחכה להשתחרר? אז את חיילת ולומדת. אין לי תובנות לגבי האוכלוסיה שלומדת אדריכלות, אבל בצבא אכן אפשר להתקע עם אנשים.. איך לומר? לא מהאיכותיים בנמצא.
מצד שני זה אולי משהו מתנשא לומר. יש אנשים משכילים ואינטליגנטים שיודעים למצא שפה משותפת עם כל חלקי האוכלוסיה. זה פשוט להתעניין באדם בלי כל מיני דעות קדומות סטייל "אם אתה קורא מדע בדיוני אתה אדם עמוק אבל אם אתה רואה האח הגדול אתה שטחי". כי באמת, זו דעה קדומה שגויה ומטומטמת. יש אנשים טובים ומעניינים מכל השכבות והסוגים, ומוצאים אותם אם יודעים להסתכל מעבר לחומת הסטיגמות, מעבר לbuzzwords הפסאדו-אינטלקטואליים (כמו המילה הזו למשל :p ).

אז קודם כל - ממליצה לך להשתדל לא לקטלג אנשים כל-כך מהר, במידה ואת עושה זאת. שנית, יכול להיות שאם תשני את החוגים החברתיים שלך תרגישי טוב יותר לגבי מי שמקיף אותך.

spaysi8

New member
ר"מ 2

לא יודעת מהם הראשי תיבות (כמו כל דבר אחר בצבא שלא ידוע למה באמת התכוונו:p) אבל זה אומר שאני לא ביחידה כרגע ושאני מחכה לועדה רפואית.
אני בכוונה נתתי כל מיני דוגמאות ולא רק "האח הגדול" כדי שתבינו שאני מדברת על תופעה ולא על משהו ספציפי שמפריע לי,
וכבר כתבתי פה שאחת החברות הכי טובות שלי רואה "האח הגדול".
אני מנסה להיות פתוחה, מנסה לא לשלול אנשים ואני כן מתחברת לכל הסוגים (למשל עכשיו במכינה, יש פרחות, הומואים, תום-בויז וכל מיני, ואני מתחברת לכולם), אבל בד"כ ההתחברות הזאת היא תהיה בגדר תחום העניין ולא מעבר.
כמו למשל במכינה שהם חברי מכינה שלי אבל אני לא בטוחה עם כמה אשמור קשר כשהיא תסתיים.
לגבי חוגים חברתיים- קצת קשה כשאני בשלב של אחרי צבא-לפני תואר,
אבל אני בהחלט מנסה,
ולכן גם שאלתי אתכם אם יש לכם רעיון :p

למעלה