העטיפה של האלבום!!!!!!!!!!

mokasosex

New member
תפוזבל !!!!!

אז כמה שמאיה אמרה העינייייים מהפנטות ואני לא מסכימה שהן חסרות הבעה פה, הן אבודות. העטיפה הזאת היא שוק, כי היא כלכך אחרת ממה שיש בד"כ עכשיו .. הוא לא מתפשר ובועט, אולי העיצוב לא משהו, אבל בלייב זה אולי יראה אחרת .. הוא שוב עושה משהו אחר, הוא ימשיך לעשות. ואני רק מבכה על הנמשים שנעלמו. במיוחד בשפתיים ובעפייפים
אוקי טסססססתי לבצפר. ביי :)

nini18

New member
וזה שזה אדם פאקינג למברט

אז כמה גרוע זה כבר יכול להיות??

t r e c o o l

New member
משהו מדהים שעשו באידול פורום---

זה הצד הנשי בתמונה, והצד השני הוא הצד הגברי! רעיון מדהים!

mayarel

New member
מאוווווווווד גברי.

תלכי למשחקי כדורגל.. ככה ב-ד-י-ו-ק נראה הקהל
אבל יפה לנסות בכוח ליצוק תוכן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
תאמת?

כמה שאני יותר קוראת תגובות של אנשים וכמה שהם בשוק וחושבים שהוא ממש הגזים, ככה אני מתחילה לחבב את זה.
ממש פרובוקטיבי...|מגלגלת עיניים| יש לי הרגשה שאדם עוד ילמד כמה אנשים דבר אחד או שניים..

mayarel

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif נו.... אני מנסה להיות חיובית חחחח

תעריכי את זה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... זה קצת קשה לי פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
מה קשה??? את הורגת אותי...

אנשים שונאים את אוהבת. אנשים אוהבים את שונאתתת (דיטלס)... זה טוב להיות שונה, אבל
לא צריךךךךך להגזיםםםםםםםםםם.

mayarel

New member
אני חושבת לבד ולא לפי אחרים.

לא אהבתי שאנשים שונאים ולא שנאתי שאנשים אוהבים. אהבתי שאנשים הרגישו שזה דבר מוגזם ואובר דה טופ.. אני אוהבת שאדם לא קומפורמיסט. זה לא אומר שאהבתי את העטיפה כי לא אהבתי. לא אהבתי שכל תשומת הלב של התצלום של דיטיילס היתה על זה שהינה הומו מנשק בחורה. לא משנה איך ניסחו את זה. אני חושבת שאדם מספיק מעניין בכוחות עצמו ולא צריך את השטיקים האלה. זה לא אומר שלא אהבתי את התמונות. התמונה עם הלשון יפה לדעתי. אבל האמת שרק היא.

nini18

New member
זה לא קשור ללחשוב לבד. אני מקווה בשביל כולם

שהם חושבים לבד. אצלך זה היה נראה כאילו דווקא אבל אוקי הבנתי. לגבי דיטלס לא התכוונתי לתמונות. אבל, לא משנה. עזבי זו היתה סתם הערה לא רוצה להכנס לזה שוב חחח אוהבת אותך המון

mayarel

New member
../images/Emo24.gif ואל תדאגי

קצת עברתי את הגיל של רק לעשות דווקא.. חחחחחחחחחחחחחחחחח

מירבי ת

New member
כגודל הציפיות....גודל הכריות!

אני ציפיתי ליותר. רציתי עטיפה איניואנדית כזו , חידתית , שתראה משהו מורכב ולא ברור שמושך אותך אליו , כמו שאדם הוא - הכל כל הזמן מפתיע ולא ברור. העטיפה פשוט רדודה מדי. על המדפים הוא יראה כמו אומן רומן רומנטי טינאייג' לבנות 14. למה??? התמונה ששמתי עם החצי עין קודם? שם יש מסתוריות , שם יש חצי אפל וחצי מואר , תמונה גאונית. קשה לייצר משהו דומה ולא עטיפה של קייס לפלאפון? לא חבל? בכל מקרה - you can't not love the guy אז נתמודד.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif

זה לא בטוח, הוא לקוח סיכונים. לפעמים הם משתלמים ולפעמים פחות. אמנם מאדם אני תמיד מצפה לשלמות, אבל אם אני מתנתקת לשניה מהרגשות שלי לאדם, העטיפה -דיי- בסדר. והיא בהחלט מושכת את העין. [= *מחשבות חיוביות*

למעלה